reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

karola sloneczko moje!!!
Przytulam sie mocno..nie martw sie mysl pozytywnie..napewno sie uda!!!
Wiesz co polecam ci nie robic testow..bo potem masz rozczarowania i kiepawko jest.
Ja przez te 8 miesiecy tyle nakupowalam sie moglabym maly sklep otworzyc z testami.hehe
I ciagle wychodzily negatywnie...Daj na luz..czekaj do miesiaczki..jak nie ma czekaj pare dni i potem rob tescior..kochana:-)

reklama
karola sloneczko moje!!!
Przytulam sie mocno..nie martw sie mysl pozytywnie..napewno sie uda!!!
Wiesz co polecam ci nie robic testow..bo potem masz rozczarowania i kiepawko jest.
Ja przez te 8 miesiecy tyle nakupowalam sie moglabym maly sklep otworzyc z testami.hehe
I ciagle wychodzily negatywnie...Daj na luz..czekaj do miesiaczki..jak nie ma czekaj pare dni i potem rob tescior..kochana:-)
Mądzre mówisz, tylko, że czasami ta chęć sprawdzenia jest silniejsza od nas i potem właśnie bywa kiepsko.
Od dzisiaj żadna nie robi testów przed spodziewaną@!!!!!

Babo

Biopsja malo przyjemna. Wyciagaja plemniki z najardza lub jadra - w zaleznosci gdzie jakies pojedyncze plemniki mozna odnalezc. Bo zawsze plemniki sa - trzeba je tylko odnalezc bo sie sieroty pogubily:)

Nie dal wam ten lekarz blizszych nfo o badaniu ? dziwne

Aha to juz sie orjetuje.
No nie..pytam sie jego czy mamy przyjsc do niego porozmawiac a on mowi ze nie trzeba..jego badanie kiepsko wyszlo wiec musimy szybko do kliniki..wiec sie zgodzilam..teraz mielismy isc prywatnie zrobic jego badanie ale znow za dwa mc bede tam robic..a Moj juz nie pije kawy,nosi luzniejsze portki,kupuje mu rybki i tran pije,witaminki i nie lezy w wannie..zabronilam:-)

Karola kochana

Bardzo BARDZO mi przykro. Tak poronienia sie zdarzaja w 50% w pierwszych 2 tygodniach po owu, stad nie zalecaja robic testow.

Nie wiem co powiedziec. Przytulam
Dziękuję.

A badania hormonów robiłaś, może jest problem z utrzymaniem?
Co za lekarz? jeżeli test już był pozytywny to może powinno mu dać do myślenia skłonność do wczesnego poronienia....
Nie robiłam badań nic na ten temat mi nie mówił.On raczej był zły na mnie:wściekła/y: co wywnioskowałam z jego tonu że po co ten test tak wczesnie.
Przy okazji hcg dzisiaj zrobiłam grupe krwi,toxo,różyczkę,cytomegalię.
Nie wiem co teraz mam robić czekać na @?

Siema, ja tu znowu na sekundke tylko.

Kurde ale mnie zdenerwowal ten watek o lasce, co sie palcami zapladniala...
Nie moglam sie powstrzymac i musialam dodac swoje 3 grosze.

Rzuccie okiem :

Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy
?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "

Nie jest za ostro??

Buzka i uciekam pisac prace :-D

reklama
Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.
Dzisiaj zrobiłam badanie HCG i z badaniem poszłam do lekarza.
Wynik hcg mniej niż 10 negatywny.Lekarz powiedział że fasolki nie ma i powiedział że nie robi się testów przed terminem okresu bo są wczesne poronienia i takie tam pier.....
Rozkleiłam się i całą drogę do domu ryczałam tak mi smutno.

Co konował to inne zalecenia!
Mój kazał leżeć, wypozywać, nie strsować się i przyjsc za dwa tygodnie.
Robie zwykle testy zeby sprawdzic czy beta jest na podobnym poziomie i mam sie stawic 23 na kontrole. Dzieki lezakowaniu plamienia mi ustaly.
Podobno te plamienia to nic nadzwyczajnego i 40% kobiet je ma...

Do góry