Zupełnie nie rozumiem tego naskoku, dziewczyna tylko chciała sie podzielić swoimi doświadczeniami i obawami (jak my wszyscy zresztą) i nie rozumiem dlaczego miałaby kłamać? I dlaczego uważacie że jest to mało prawdopodobne. Jasne coraz więcej par ma problemy z zajsciem w ciąze ale jest też spora część nie ma tego problemu. Ja starałam sie o pierwsze dziecko też bardzo długo a teraz zaliczyłam typową wpadkę i to w niepłodne dni
Wystarczył jeden raz. A to że petting czyli coś w podobie moze zakończyć sie ciążą jeśli na ręku znajdą sie plemniki uczyli juz w liceum.
Co do testu to u mnie ponad tydzien po spodziewanej @ wyszła druga ledwo widoczna kreska, dopiero po kilku dniach były dwie grube krechy.
malinka - gratulacje! nie ważne jak zaszłaś w ciąze wazne ze nosisz pod serduszkiem malenstwo i musisz dbac o siebie i sie nie denerwować. Dla pewnosci zrob sobie test jutro z rana i zobaczysz czy sie potwierdzi. A mężowi ja też bym nie mówiła
Są rzeczy których faceci nie zawsze są w stanie zrozumieć
Swoją drogą moja koleżanka próbowała takiej metody bo jest w podobnej sytuacji ale jak narazie bezskutecznie
Wystarczył jeden raz. A to że petting czyli coś w podobie moze zakończyć sie ciążą jeśli na ręku znajdą sie plemniki uczyli juz w liceum. Co do testu to u mnie ponad tydzien po spodziewanej @ wyszła druga ledwo widoczna kreska, dopiero po kilku dniach były dwie grube krechy.
malinka - gratulacje! nie ważne jak zaszłaś w ciąze wazne ze nosisz pod serduszkiem malenstwo i musisz dbac o siebie i sie nie denerwować. Dla pewnosci zrob sobie test jutro z rana i zobaczysz czy sie potwierdzi. A mężowi ja też bym nie mówiła
Są rzeczy których faceci nie zawsze są w stanie zrozumiećSwoją drogą moja koleżanka próbowała takiej metody bo jest w podobnej sytuacji ale jak narazie bezskutecznie