Kaprycha
Fanka BB :)
....................MAŁY CUD................
![]()
Dzieki kochana, poki co baaaaaaaaardzo malutki cud i nikle ( moze nawet zerowe) szanse na zdrowa ciaze. Blagam trzymajcie kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
....................MAŁY CUD................
![]()
no tak calkiem jak ryba to chiba nie wlasnie sobie wetknelam termometr pod pache ..... boli mnie gardlo i z noska sie leje! :-(Cieszę się Ewuś żeś zdrowa jak ryba :-)
Co do becikowego to prawda, trzeba będzie mieć jakieś zaświadczenie o prowadzeniu ciąży i byciu pod opieką lekarską.
Wzór zaświadczenia jeszcze nie powstał, a obowiązywać ono będzię od listopada (jakoś tak mówili w radio).
mi sie wydaje ze to jest nie taki glupi pomysl! bo ukruci te ciaze pijacze! wiecie co mam na mysli! a co to za problem wziasc od lekarza zaswiadczenie!Tez o tym słyszałam, właśnie napisałam do kumpeli ona pracuje w świadczeniach rodzinnych, więc jak mi odpisze to dam znać co i jak;-);-);-)
normalnie odtanczylam taniec szczescia!!!!OK dziewczyny, nie wytrzymam dluzej !!! Wiem, ze zapesze ale jestem taka podekscytowana, ze nie dam rady nic nikomu nie powiedziec. Nie powiem mojemu M. ani nikomu wiecej - tylko Wam. Niech to bedzie nasza tajemnica
Dzis biorac kapiel, a raczej myjac zeby - zwymiotowalam ( malutko ale jednak). Od razu pobieglam po test. Zrobilam glupio, a za 2 dni mam miec @ ale....
Zrobilam pierwszy - 2kreseczka po sekundzie doslownie, wiec mowie "niemozliwe" i pobieglam po nastepny...
Na drugim tescie, znow druga kreseczka po sekundzie....
Przed chwila dla pewnosci zrobilam trzeci i taka sama sytuacja!!! Alez jestem glupia!!! Przyjdzie @ a ja bede zalamana, bo wyglada na to ze mam HCG we krwi:-)
Boze, to jest niemozliwe. Mam zablokowane jajowody, wiec bioje sie ciazy ektopowej. Wszystkiego sie boje!!! Juz niczego nie rozumiem. Przeciez wlasnie zaczelismy robic badania przygotowawcze do IVF.
Jezus, Maria, Jozef , osiolek i cala reszta!!!!
Nie wiem co myslec![]()
Ale się wkurzyłam, mam takie kolezanki w pracy, ze mnie czasem krew zalewa.
Mamy jutro impreze w pracy i kierowniczka kazała której z nas pomóc przy przygotowaniach, powiedziam kolżankom, ze ja nie pójdę bo 13 mam dostać @, a one wiedzą, ze jak u mnie jest @ to biore dzień wolny albo nie wstaje z krzesła chybaże do kibla, bo bóle mam cholerne, a te matoły powiedziały ze ja jestem oddelegowana z naszej komórki, - bo im sie nie Qurwa chce iść dupy ruszyć.
Sory za łacine![]()
Wiedzialam Kaprycha po wczorajszej burzy na watku obok ze cos mi to smierdzi))))))))))))))) Wierze w to ze bedzie ok i nie wmawiaj sobie jakis glupich rzeczy typu ciaza pozamaciczna. Ja na Twoim miejscu poczekalabym z tydzien i sio do lekarza. Pocichutku gratuluje i trzymam moooocno kciuki
normalnie odtanczylam taniec szczescia!!!!dobrze ze sama jestem!
kobito ..... normalnie nie wiem co napisac! zebys mogla tak na betke skoczyc!!!!!
a i odczep sie od osiolka on tu niczemu nie winien!
i tyle!
Dzieki kochana, poki co baaaaaaaaardzo malutki cud i nikle ( moze nawet zerowe) szanse na zdrowa ciaze. Blagam trzymajcie kciuki![]()
OK dziewczyny, nie wytrzymam dluzej !!!
KAPRYSIU nie będę gratulować żeby nie zapeszać.....
Ale trzymam kciuki i kibicuję całym serduchem!!!!!!
Teraz będziemy czekać na dalsze informacje.!!!!!!!!!!!
![]()
Kaprysiu Kciuki zaciśniete, tylko bądź dobrej mysli i nie martw sie nikomu nie powiemy ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-).
Co kochana, zaplodnienie paluszkiem?;-);-);-)
A tak na powaznie, to strasznie sie ciesze! Gratuluje Ci z calego serca! Teraz bede trzymac kciuki zeby wszystko bylo w porzadkuA powiedz tylko, nie bralas w tym cyklu niczego co mogloby dac falszywie pozytywny wynik? Np. wlasnie pregnyl?
Jakby co przyjdź do nas.... Zrobimy;-)Bylam dzisiaj na kolejnych zastrzykach z menopuru. Babka sie nie zorientowala, ze miala mi dac dwie ampulki, wiec dala jedna, a potem oddzielnie druga - a mogla zrobic to za jednym zamachemPokazala mi gdzie sie robi zastrzyk domiesniowy, ale kochane... ja nie dam rady sama go sobie zrobic... robi sie go dluuga igla.. .ja na widok takiej igly zemdleje... a jak bede nieprzytomna to przeciez sobie jej nie wbije..
Sprobuje dostac sie dzisiaj do internisty wieczorem i moze da mi skierowanie na zastrzyk, jak myslicie?