Eve84
2 lata przerwy.....
ty sie teraz nie zaczytuj tylko zobacz co Kaprycha nawyrabiała!!!!!Witam
Kategorycznie odmawiam czytania tych 100 stron zapisanych raptem od wczorajszego popołudnia.
Cofnę się tylko o 5 stron.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ty sie teraz nie zaczytuj tylko zobacz co Kaprycha nawyrabiała!!!!!Witam
Kategorycznie odmawiam czytania tych 100 stron zapisanych raptem od wczorajszego popołudnia.
Cofnę się tylko o 5 stron.
Nom, masz racje - na maxa mnie ponioslo wczoraj:-)
Lekarza mam na 25.03, mam nadzieje ze moja fasolka dotrwa do tego czasu. Dzieki za mile slowo:-)
OK dziewczyny, nie wytrzymam dluzej !!! Wiem, ze zapesze ale jestem taka podekscytowana, ze nie dam rady nic nikomu nie powiedziec. Nie powiem mojemu M. ani nikomu wiecej - tylko Wam. Niech to bedzie nasza tajemnica
Dzis biorac kapiel, a raczej myjac zeby - zwymiotowalam ( malutko ale jednak). Od razu pobieglam po test. Zrobilam glupio, a za 2 dni mam miec @ ale....
Zrobilam pierwszy - 2kreseczka po sekundzie doslownie, wiec mowie "niemozliwe" i pobieglam po nastepny...
Na drugim tescie, znow druga kreseczka po sekundzie....
Przed chwila dla pewnosci zrobilam trzeci i taka sama sytuacja!!! Alez jestem glupia!!! Przyjdzie @ a ja bede zalamana, bo wyglada na to ze mam HCG we krwi:-)
Boze, to jest niemozliwe. Mam zablokowane jajowody, wiec bioje sie ciazy ektopowej. Wszystkiego sie boje!!! Juz niczego nie rozumiem. Przeciez wlasnie zaczelismy robic badania przygotowawcze do IVF.
Jezus, Maria, Jozef , osiolek i cala reszta!!!!
Nie wiem co myslec
To oswiec i mnie gdzie Wy wszystkie sie przeprowadziłyście?Przeczytałam 8 stron na tym forum Możliwe i mam dość. Laska mnie rozbroiła. Ale jaka żywa wymiana zdań. Dwa obozy się zrobiły: wierzący i niedowiarki - i wojna.
Ale widzę, że chyba wszystkie tam uciekły.
To oswiec i mnie gdzie Wy wszystkie sie przeprowadziłyście?
Hanka.... co ty w cuda nie wierzysz??? przecież to prawie Niepokalane poczęcieLece posprzątać w chałupie i nalepie może ruskich pierogów dzisiaj. Na coś się przydam a nie będę tylko zbędnym elementem infrastruktury w mieszkaniu.
Mam nadzieję, że szybko minie fenomen laski z niepokalanym poczęciem i wrócicie na stare forum???
Będę zaglądać.