reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja pierdziu :szok: Ile wy piszecie :-D
czy ja kiedys mówiłam, że na tym forum się mało dzieje ? :rofl2:
Naewt nie daję rady przeczytać, co dopiero z odpisywaniem.:baffled:

luna Wszystkiego Najlepszego dla Piotra :-):-):-)

A ja dzisaj nadaję z kuchni :rofl2:

Trochę porobie troche posiedzę na bb :rofl2:

Dwa w jednym :tak::tak::tak: a co będziesz sobie żałować :-D

patrysia Majka może być astamtykiem bo moja mama ma astmę i u mnie też podejrzewają tylko nie mam kiedy do lekarza pójść.
Wydaję mi że staż jest liczony jako umowa zlecenie a takowa chyba kobiet w ciąży już nie obujmuje.

Kobiety w ciązy nie mogą zwolnic jeżeli ma umowę o pracę, a jesli jest na stażu czy na umowę o pracę no niestety mogą zwolnić i żadne świadczenia w tedy matce nie przysługują.Sytuacja nie do pozazdroszczenia ale tak jest.niestety.

a ja na jutro planuje placki ziemniaczane:tak:

Anka ja też jutro robię placki ziemniaczane :-D:-D:-D:-D w końcu wyjdzie że jutro wszystkie zaserwujemy plackami :-D:-D:-D a do tego zupka burakowa :tak:

Zaglądam jeszcze do was na chwilkę :rofl2: Coś nie mogę w w łóżku wyleżeć :dry:

Znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katar :confused: Podzielcie się :tak: Muszę się ratować bo się nieciekawie robi :-(

Anabuba, oczywiście, że tęskniłyśmy :rofl2:

mama Helenki;
- mleko z czosnkiem i miodem
- herbata z miodem
- kup sobie na gardło Tantum Verde-w sprayu, tez jak byłam w ciąży,byłam przeziębiona i lekarz kazał mi tym psikać i bardzo szybko przeszło
- sa jakies tabletki na gardło heopatyczne ale nie pamiętam nazwy,bezpieczne dla kobiet w ciązy-tez mi pomogły
- na noc aspiryna

reklama
Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola. Co wtorek chodzę tam z maluchami na zajęcia, więc znają pomieszczenia i dziewczynę, która się nimi zajmuje.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz
icon_biggrin.gif

Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.

Do góry