reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Dziękuje a tu już razem sie bawiąale słodziak![]()
wiktoria12
Mama i żona :)

luna Wszystkiego Najlepszego dla Piotra :-):-):-)
Dwa w jednym

a co będziesz sobie żałować 
Kobiety w ciązy nie mogą zwolnic jeżeli ma umowę o pracę, a jesli jest na stażu czy na umowę o pracę no niestety mogą zwolnić i żadne świadczenia w tedy matce nie przysługują.Sytuacja nie do pozazdroszczenia ale tak jest.niestety.
Anka ja też jutro robię placki ziemniaczane

w końcu wyjdzie że jutro wszystkie zaserwujemy plackami 

a do tego zupka burakowa 
mama Helenki;
- mleko z czosnkiem i miodem
- herbata z miodem
- kup sobie na gardło Tantum Verde-w sprayu, tez jak byłam w ciąży,byłam przeziębiona i lekarz kazał mi tym psikać i bardzo szybko przeszło
- sa jakies tabletki na gardło heopatyczne ale nie pamiętam nazwy,bezpieczne dla kobiet w ciązy-tez mi pomogły
- na noc aspiryna
A ja dzisaj nadaję z kuchni
Trochę porobie troche posiedzę na bb![]()
Dwa w jednym

patrysia Majka może być astamtykiem bo moja mama ma astmę i u mnie też podejrzewają tylko nie mam kiedy do lekarza pójść.
Wydaję mi że staż jest liczony jako umowa zlecenie a takowa chyba kobiet w ciąży już nie obujmuje.
Kobiety w ciązy nie mogą zwolnic jeżeli ma umowę o pracę, a jesli jest na stażu czy na umowę o pracę no niestety mogą zwolnić i żadne świadczenia w tedy matce nie przysługują.Sytuacja nie do pozazdroszczenia ale tak jest.niestety.
a ja na jutro planuje placki ziemniaczane![]()
Anka ja też jutro robię placki ziemniaczane

Zaglądam jeszcze do was na chwilkęCoś nie mogę w w łóżku wyleżeć
Znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katarPodzielcie się
Muszę się ratować bo się nieciekawie robi :-(
Anabuba, oczywiście, że tęskniłyśmy![]()
mama Helenki;
- mleko z czosnkiem i miodem
- herbata z miodem
- kup sobie na gardło Tantum Verde-w sprayu, tez jak byłam w ciąży,byłam przeziębiona i lekarz kazał mi tym psikać i bardzo szybko przeszło
- sa jakies tabletki na gardło heopatyczne ale nie pamiętam nazwy,bezpieczne dla kobiet w ciązy-tez mi pomogły
- na noc aspiryna
reklama
Greti
Fanka BB :)
Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola. Co wtorek chodzę tam z maluchami na zajęcia, więc znają pomieszczenia i dziewczynę, która się nimi zajmuje.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz
Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.
Dzisiaj maluchy były tam po raz pierwszy.
Oddałam ich o 9.00 i odebrałam o 11.00.
Podobno były bardzo grzeczne. W ogóle nie płakały, Ładnie się bawiły, tylko potem przyszła jedna dziewczynka, która strasznie płakała za mamą i moje ryczały z nią.
Nadja tak się zmęczyła tym płaczem, że zasnęła.
Jak ich przywiozłam do domu, to dostali bananka i poszli spać. Śpią do teraz

Za dwie godziny za oboje płacę 7.50 euro.
Podziel się: