magdziunia
Październikowa Mama'08
Bo tak jest - pierwsza rozprawa jest tą polubowną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
az normalnie przypominaja mi sie rozmowy w toku z poniedziałku corka 14 lat matka blizniat!!!! a babcia lat 29Malena, agamir ja wlasnie czytam to na staraczkac i nie wierze. Poprostu nie wierze...Moze i jest to mozliwe ja poprostu tej dziewczynie nie wierze.
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "
Mistrzostwo swiata, usmialam sie do lezI juz nie chodzi mi o te sprawe ale ogolnie
![]()
hehe dobre z ta małaMOjej kuzynki córeczka (ma 5 lat) przyjechała w odwiedziny do babci i mówi tak: wiesz co babciu, mama mnie odchudza....... chce zrobić ze mnie modelkę...... ale przecież ja już jestem modelka! Dodam tylko że mała to niezła klucha, a odchudzanie mamy polega na ograniczeniu małej słodyczy
.
Aha
Evelajna byłam na peelingu :-), świetna sprawa, tylko że u mnie co nieco na nosie jeszcze zostało! u Ciebie wszystko zniknęło po zabiegu????????
tez miałam takie kroki desperackie przy Laurzea to obsmiana historia:
Cześć Dziewczyny.Jestem młodą mężatka , od dawna chciałabym mieć dziecko ale mój mąż cały czas odwleka decyzje. Wiem ze gdybyśmy wpadli to na pewno przyjąłby to ze spokojem i na pewno byłby super tata ale cały czas odwleka. Ostatnio wpadłam na pomysł że pomogę naszemu szczęściu ,miałam dni płodne , kochaliśmy się oralnie i po wszystkim wprowadziłam paluchami spermę do środka. (przepraszam za szczegóły)Zrobiłam tak trzy razy, dzień po dniu. Spóźnia mi się już okres tydzień i tak się zastanawiam czy to możliwe że się udało?
popieram Magde Kasiu to najlepsze wyjscieKasiu może zadzwoń wieczorkiem do mamy i spytaj o to jak zareagował tata.
Wtedy będziesz wiedzieć jak dalej postąpić.
Mam nadzieję, że jednak wszystko przebiegnie pomyślnie.
Masz rację psychika mocno powiązana z ciałem i gdy się zablokujemy to na amen.
Oby Bartusiowi wszystkie karmienia się unormowały.
Kurde tak mi przykro:-Dostałam wiadomość, że moja babcia umiera....
ZAPRASZAM DO SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rodzice i rodzenstwo przy babci, M w pracy i nie moze się zwolnic wiec siedzę sama![]()
spokojnie dorotka jak dostaniesz werdykt i nie bedzie pozytywny to znów złóz pozew i jak trzeba bedzie napisz jaki to z niego dran!!!!DZIEWCZYNY JESTEM ZALAMANA NIE DALI NAM ROZWODU ANI SEPARACJI NIC :--
-
wściekła/y:
WYSLUCHALI NAS POWIEDZILI KILKA SLOW I KAZALI WYJSC A ONI WERDYKT PODEJMA I POWIEDZIELI ZE NIE SPELANIAMY WARUNKOW DO DANIA NAM ROZWODU CZYLI MIESZKAMY RAZEM ,MAMY WSPOLNA KASE JEMY TE SAME POSILKI CO JA LUB MAMA PRZYGOTOWUJEMY I TO PIORE GRZESKA UBRANIA Z NASZYMI TEZ JEST ZLE
DZIEWCZYNY SZLAM I RYCZALAM TAKA JESTEM ZLA I ZAWIEDZIONA ALE G NADAL SZUKA MIESZKANIA JAK NIE ON TO JA SIE WYPROWADZE
GRZESKOWI SEDZINA TEZ TROCHE POUBLIZALA MOWIE WAM MASAKRA JEJKU JAKIE TO ZYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE:-(
podrzuc do Patrycji nasze mróweczki bbA ja na spacerek nie wyszłam a szkoda ... nawet słoneczko świeci troszkę.
Mąż na zakupach a ja na BB- chałupkę ogarnęłam ale prasowanko na fotelu się piętrzy ... brrr.
Nie lubię prasować ... POMOCY![]()
A ja na spacerek nie wyszłam a szkoda ... nawet słoneczko świeci troszkę.
Mąż na zakupach a ja na BB- chałupkę ogarnęłam ale prasowanko na fotelu się piętrzy ... brrr.
Nie lubię prasować ... POMOCY![]()