reklama
Evelajna
Październikowa mama
Dobrze by było, gdyby ktoś z Tobą był. Może koleżanka...
Że też się nie można zwolnić z pracy, jak naprawdę potrzeba.
Że też się nie można zwolnić z pracy, jak naprawdę potrzeba.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
DZIEWCZYNY JESTEM ZALAMANA NIE DALI NAM ROZWODU ANI SEPARACJI NIC :-
-
-
wściekła/y:

WYSLUCHALI NAS POWIEDZILI KILKA SLOW I KAZALI WYJSC A ONI WERDYKT PODEJMA I POWIEDZIELI ZE NIE SPELANIAMY WARUNKOW DO DANIA NAM ROZWODU CZYLI MIESZKAMY RAZEM ,MAMY WSPOLNA KASE JEMY TE SAME POSILKI CO JA LUB MAMA PRZYGOTOWUJEMY I TO PIORE GRZESKA UBRANIA Z NASZYMI TEZ JEST ZLE
DZIEWCZYNY SZLAM I RYCZALAM TAKA JESTEM ZLA I ZAWIEDZIONA ALE G NADAL SZUKA MIESZKANIA JAK NIE ON TO JA SIE WYPROWADZE
GRZESKOWI SEDZINA TEZ TROCHE POUBLIZALA MOWIE WAM MASAKRA JEJKU JAKIE TO ZYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE:-(

WYSLUCHALI NAS POWIEDZILI KILKA SLOW I KAZALI WYJSC A ONI WERDYKT PODEJMA I POWIEDZIELI ZE NIE SPELANIAMY WARUNKOW DO DANIA NAM ROZWODU CZYLI MIESZKAMY RAZEM ,MAMY WSPOLNA KASE JEMY TE SAME POSILKI CO JA LUB MAMA PRZYGOTOWUJEMY I TO PIORE GRZESKA UBRANIA Z NASZYMI TEZ JEST ZLE
DZIEWCZYNY SZLAM I RYCZALAM TAKA JESTEM ZLA I ZAWIEDZIONA ALE G NADAL SZUKA MIESZKANIA JAK NIE ON TO JA SIE WYPROWADZE
GRZESKOWI SEDZINA TEZ TROCHE POUBLIZALA MOWIE WAM MASAKRA JEJKU JAKIE TO ZYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE:-(
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Nie mam jakoś weny pisac ale was podczytuje
KAKA TRZYMAJ SIE!!JESEśMY Z TOBA
Dorotka to jakoś dziwne u mnie na osiedlu mieszka małżeńsytwo razem ze względu na dziecko zajmują sie nim ale sie rozwiedli bo jemu sie poprzestawiało i normalnie dostali rozwód.A mówiłaś o G jaki on jest i czemu chcesz rozwodu.Ja to nie wiem ale chyba powinni wam dac rozwód.Trzymaj sie również.Głowa do góry.A G zgadza sie na rozwód???Buziaki
KAKA TRZYMAJ SIE!!JESEśMY Z TOBA
Dorotka to jakoś dziwne u mnie na osiedlu mieszka małżeńsytwo razem ze względu na dziecko zajmują sie nim ale sie rozwiedli bo jemu sie poprzestawiało i normalnie dostali rozwód.A mówiłaś o G jaki on jest i czemu chcesz rozwodu.Ja to nie wiem ale chyba powinni wam dac rozwód.Trzymaj sie również.Głowa do góry.A G zgadza sie na rozwód???Buziaki
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Marma na zdjęciowym zadałam pare pytan.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka tak mi przykro.Dostałam wiadomość, że moja babcia umiera....
A co młodej też się należy.Dzień dobryyyy!!
U nas też wiosenka malowana!:-) Dziś będzie kolejny spacerek z Tusiną w chuście -niech sie młoda opatrzy świata.
Łamie mnie dziś w kościach - starość nie radość.;-)
Wczoraj uśpiłam pannicę w łóżeczku. Ale ja głupia jestem! Bo potem zamiast rozkoszować się spaniem, to nie mogłam oka zmrużyć tylko co rusz do niej zaglądałam. No i po 3 wymiękłam, i jak się zbudziła na karmienie, wzięłam do nasWidać mama też się musi nauczyć spania sama.
![]()
O jakiej starości koleżanko mówisz.
Ach ta dzisiejsza młodzież ...Malena masz racje ze to bylo niesmaczne, ale sama przyznasz e historyjka smiesznaI zeby bylo jasne nie potepiam tej dziewczyny, nie wierze w takie historie, ale tez nie pisze ze akurat to nie prawda. Moje zdanie i tyle.
magdziuenia ja tez jestem za edukacja seksualna w szkole, to co sie teraz wyprawa sprawia ze mam dreszcze, i ciagle mysle czy moja corka przyjdzie do mnie pogadac o wszystkim jak ja moglam to robic z moja mama. Oczywiscie duzo zalezy ode mnie, ale i tak co sie wyprawia teraz przeraza mnie. Ja jak patrze na opisy gg mojego bratanka ktory bedzie mial w tym roku 14 lat to zastanawiam sie czy wogole rozumie o czym pisze![]()

Dorotko tak mi przykro. A powiedzieli czy będzie kolejna rozprawa.DZIEWCZYNY JESTEM ZALAMANA NIE DALI NAM ROZWODU ANI SEPARACJI NIC :--
-
wściekła/y:
Jak to nie spełniacie warunków do wydania rozwodu przez sąd

Dorotko znalazłam coś takiego może się przyda
Komisja Europejska - Europejska Sieć Sądownicza - Rozwód - Polska
reklama
Evelajna
Październikowa mama
O masz.... Fatalnie.. Nie wiedziałam, że trzeba "spełniać warunki" do rozwodu. Przynajmniej inne niż to, że nic między Wami nie ma.
Dorotka szkoda mi Cię bardzo.
A wiesz może kiedy się możesz ponownie starać o rozwód?
To chyba dobrze, że G sobie czegoś szuka.
Piszesz, że sędzina mu nawtykała - mam nadzieję, że do rzeczy.
No i jak Kasia pisze - też mi się wydawało, że pierwsza rozprawa ma być polubowna.
Dorotka szkoda mi Cię bardzo.
A wiesz może kiedy się możesz ponownie starać o rozwód?
To chyba dobrze, że G sobie czegoś szuka.
Piszesz, że sędzina mu nawtykała - mam nadzieję, że do rzeczy.
No i jak Kasia pisze - też mi się wydawało, że pierwsza rozprawa ma być polubowna.
Podziel się: