Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się wczoraj wdałam w pyskówkę z laską ze "Staramy się".
Poczytałam tamte wątki i sp......m stamtąd.
One są dziwne! Wiem, że trudności z zajściem w ciążę mogą nadszarpnąć nerwy, ale nie spodziewałam sę takiej zawiści, obśmiewania itp.
Jestem strasznie zniesmaczona...
I tym gorszy humor.
Wiesz Agamir - mi temat był zupełnie obcy - Iza była nieplanowana jeszcze.
Ale skoro teraz chcę drugie, to stwierdziłam, że poczytam, i się zszokowałam.
Rzeczywiście - strasznie się nakręcają.
Aż mnie zmroziło.
A u Ciebie co się działo? Oczywiście jeśli chce o tym pisać...![]()

...... ale przecież ja już jestem modelka! Dodam tylko że mała to niezła klucha, a odchudzanie mamy polega na ograniczeniu małej słodyczy 

.
Oby już było lepiej.Deszcz leje, mała kima a mi się żyć nie chce.
M. na szkoleniu i pokłóceni jesteśmy trochę...
A ja się wczoraj wdałam w pyskówkę z laską ze "Staramy się".
Poczytałam tamte wątki i sp......m stamtąd.
One są dziwne! Wiem, że trudności z zajściem w ciążę mogą nadszarpnąć nerwy, ale nie spodziewałam sę takiej zawiści, obśmiewania itp.
Jestem strasznie zniesmaczona...
I tym gorszy humor.
Przesyłam pozytywne fluidki.Malena nie dziwie sie ja tez ma kiepski nastroj i jeszcze pada snieg mam dosc. Co do tych co sie staraj i ne moge to powiem ci ze ja mialam problem wielki z zajscie tez byłam nerowowa ale nie uszczypiliwa natomiast nie brałam udziału na żadnym forum bo wiedziłam ze bardziej mnie zdołuje. wspracie najbliższych było najwazniejsze
Niedobrze z tym zemdleniem 2 razy.Cześć dziewczyny. No ja zaczęłam w miarę kontaktować. Wczoraj 2 razy zemdlałam. Normalnie nawet po porodzie nie byłam tak słaba.... Potworniasty dalej świruje w nocy ale jest już lepiej. W nocy zjadł tylko jedną butle mleka a nie jak poprzedniej 3. No ale przez cały dzień był na sztucznym.Jutro spróbuję już odstawić antybiotyk żeby Potworniastego z powrotem przystawić do piersi. Przez te 3 dni zauważyłam że bardzo spadła mi laktacja, to pewnie przez to osłabienie.
Dorotko trzymam kciuki
Ale się dziewczyny zawziełyście z tym odchudzaniemZazdroszczę ja niemam takiej silnej woli- zapisuję się do klubu
Chyba wszyscy mamy dość zimyU mnie sypie cały czas śnieg.
Ciesze się, że rodzice do Ciebie przyjadą - odpoczniesz no i humorek lepszy od razu.Dzien doberek, u nas za oknem snieg...duuuuuzo snieguJak w nocy wstalam robic mlodemu mleko to w szoku bylam, bo wczoraj slonko tak swiecilo i bylo tak cieplo ze balkon mialam otwarty.CHociaz w sumie jeszcze zima, oby tylko do 21;-):-)
Dzisiaj moi rodzice przyjezdzaja, a malo brakowalo a nie dotarli by do nas. Przed wczoraj na jakies mszynie do ciecia drewna moj ojciec obciol sobie troche dwa paluchy, na szczescie pozszywali i pozwolili jechac...Juz kiedys sobie tak samo zrobil tylko w prawej rece a tym razem sobie wyrownal w drugiej:-) Nawet na pogotowie nie chcial jechac bo sie bal, bo mdleje nawet przy pobieraniu krwiTaki kawal chlopa, taki fifa rafa a taki mieczak (zartuje);-):-)
Maly wlasnie sobie drzemie ja musze umyc podlogi i wsjo.
u nas pralka dopiero dzisiaj bedzie dzialala, i nie wiem czy zaraz sie nie zepsuje jak bede caly dzien prala![]()
Dla mnie to jest śmiesze .... a poza tym gdzie rodzice tej smarkuli.Malena, agamir ja wlasnie czytam to na staraczkac i nie wierze. Poprostu nie wierze...Moze i jest to mozliwe ja poprostu tej dziewczynie nie wierze.
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "
Mistrzostwo swiata, usmialam sie do lezI juz nie chodzi mi o te sprawe ale ogolnie
![]()

. A tata rzeczywiście się popisał
Dobrze, że się udało pomóc.