K
Ktosiowa
Gość
No zabaczymy, jezeli w poniedzialek nie dostane @ to bedzie znaczyc ze cos sie swieci i we wtorek zrobie test, ale ja i tak jestem pewno ze @ w poniedzialek sie zjawi :-(
No cóż, póki nie ma @ jest nadzieja;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zabaczymy, jezeli w poniedzialek nie dostane @ to bedzie znaczyc ze cos sie swieci i we wtorek zrobie test, ale ja i tak jestem pewno ze @ w poniedzialek sie zjawi :-(
Dziewczyny, powinnam mieć @ od poniedziałku przez jakieś 7 dni.
Więc co to może by, czysta krew była w środę i czwartek a od wieczora wczoraj czyściutko. Nic, zero plamień. Jak ręką odjął. Tak zastanawiałam się, ale przecież w ciąży nie ma takiego krwawienia. Zaznaczam, ze nie było skrzepów, tylko delikatnie czerwona krew. Przed tym bolał mnie pęcherz i latałam non stop siusiać. Ale bolało tylko podczas, a ból ustawał jak dużo piłam. mam w dodatku gorączkę i nic poza tym. A i od wczoraj boli mnie z prawej strony promieniuje na plecy. Jak człowiek chory to nie ma apetytu a ja jem jak słoń!
Co to może być?
Dziewczyny, powinnam mieć @ od poniedziałku przez jakieś 7 dni.
Więc co to może by, czysta krew była w środę i czwartek a od wieczora wczoraj czyściutko. Nic, zero plamień. Jak ręką odjął. Tak zastanawiałam się, ale przecież w ciąży nie ma takiego krwawienia. Zaznaczam, ze nie było skrzepów, tylko delikatnie czerwona krew. Przed tym bolał mnie pęcherz i latałam non stop siusiać. Ale bolało tylko podczas, a ból ustawał jak dużo piłam. mam w dodatku gorączkę i nic poza tym. A i od wczoraj boli mnie z prawej strony promieniuje na plecy. Jak człowiek chory to nie ma apetytu a ja jem jak słoń!
Co to może być?
Ja byłam wczoraj tylko skracałam włosy i farbowałam ale jak to fryzjerka tu wymodeluje tu podkreci trwało to 2 h i jak wróciłam do domu to mój meżuś do mnie " a nie mogłabys tak codziennie wygladać?"
Siła nikt by mnie wcześniej 5 minut nie wygonił z wyrka, a co dopiero 30 czy 40 minut.![]()
Jadę zaraz do pracy a potem do mojej mamusi, jutro bierze ślubale się cieszę:-):-). Życzcie mi miłej zabawy, zajrzę do was jak tylko wrócę, czyli pewnie w niedzielę wieczorem
Buziaki i życzę miłego weekendu i oczywiście dużo fasolek!!!!!
Kropeczko jakis czas temu pytalas sie mnie o ten len ale powiem ci ze sa sprzeczne informacje w necie!na opakowaniu np pisze ze nie jest zalecane dla kobiet w ciazy! a na forach dziewczyny pisza ze biorą len w ciazy na zaparcia!
![]()
Mam temp nawet dochodzącą do 38 w dzień, dzisiaj rano 37.9.
Krwawienie było takie letko większe ale trwało niespełna dwa dni. Ali plamień przed ani po.......
Hej!
Ktosiowa - laska jesteś!
No właśnie mialam pytac czy z tyly masz krotkie włoski czy spięte jakos bo na tym zdjęciu tak dokladnie nie widac....![]()
Dzień dobry KopeczkoHej!
Na poczatek-przyznac sie kto to jest Kamila??? Bo zaakceptowalam zaproszenie na nk a teraz sie zastanawiam która to??? czyżby Lolitka??? czy kto???
Zajaczek-ja tez nie widze zadnego albumu w Twoim profilu...cos chyba sie ukryl pieron jeden gdzieś...![]()
toxo IgM (-) IgG (-) - brak choroby, brak odpronosciHej!
Odebralam wyniki-jak na moje rozeznanie reumatologiczne to nie mam RZS bo wszystkie wyniki dotyczace tego sa w norie...
A oprocz zrobilam toxo i mam ujemny IgG i ujemny IgM, natomiast cytomegalie i mycoplazme mam dodatni IgG i ujemny IgM...to chyba dobrze??:? Evie-wiem kochanie ze Ty jestes w tym biegla...to ok tak? Tylko z tą toxo będę musiala uważać jak kiedyś zafasolkuję...
A właśnie Eve-super fryzurka-zresztą cała śliczna jesteś...juz Ci to kiedy pisałam:-)
Eve-zdrowiej szybko i nie daj sie przeziębieniu!!! Staranka przed Tobą, masz teraz zbierac siły a nie symulować...nie wykręczisz sie chorobą!!!
Ta alergia jest dosc czesta, ale wydaje mi sie ze spokojnie zastąpisz witaminki sokami warzywnymi, np z buraczków z selerem lub pomidorki...cała gama...A poza tym skoro nie mozesz tych owocow jest surowych to gotuj kompoty-ale takie gęste i zjadaj owoce po przegotowaniu wypijajac ten sok co wyplynie...lub gotuj na parze/ w piekarniku-takie jabłka np.posypane jeszcze cynamonem są pyyycha i tez zdrowe! Dasz rade!!!![]()
maleńka zrób test nawet teraz jak do rana nie doczekasz albo rano.. choć ja bym nie wytrzymała.. ja po krótkim @ takze czasem robiłam teściora..Dziewczyny, powinnam mieć @ od poniedziałku przez jakieś 7 dni.
Co to może być?
Hej!
Na poczatek-przyznac sie kto to jest Kamila??? Bo zaakceptowalam zaproszenie na nk a teraz sie zastanawiam która to??? czyżby Lolitka??? czy kto???
nie no ja to wiem.. dlatego nie ogladam bo jeszcze bym sie wystraszyła takich filmików.. wole zobaczyc na żywca jak to jest..Nektarynko-poród to tylko chwilka, a ciaza jest piękna i cale 9 m-cy, a bobasek na...całe życie...więc warto poświecic chwile dla tego co dostaje sie w zamian...-Bedzie dobrze, zobaczysz! Jakby to takie straszne było to nikt by sie na kolejne dziecko nie decydował...prawda?