reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anabuba moja bratanica miała koślawość kolan i lekarz jej kazał ćwiczyć z piłką piłka między kolana i ściskanie jej:tak::tak::tak: pomogło dzisiaj ma 15 lat i laska z niej że ho ho chce być modelką a ma predyspozycje już ma 165 cm:-D:-D:-D a i nie kazał jej na rolkach jeździć:no::no::no:

Ja nie pracuje. Prowadziłam działalność ale zamknęłam rok temu bo sobie nie dawałam rady :-( Ale nie żałuję :tak::rofl2:

U mnie obiad się dzisiaj nie klei :baffled: Helena nie chce jeść, a ja tez nie bardzo...

aaaaaaaaaaa ja poszlam do pracy 3lata temu.popracowałam od kwietnia do konca stycznia-w styczniu zaszlam w ciaze i do lutego poszłam na zwolnienie zaraz po opracji.no i potem maceirzysnki i teraz wychowawczy.nie napracowlaam sie za bardzo:-)ale jak mi sie wychowawczy skonczy to w sumie bede miala 5 lat pracy:-) a jaka dzialalnosc prowadzials?a maz co robi?:-)

U mnie sie chyba jeszcze nie zdarzyło zeby dzieci nie chcialy jesc:-D:-D:-D
No moze z wyjatkiem Klaudii ktora ostatnio je same ziemniaki-no ale je;-):-)

anabuba moja bratanica miała koślawość kolan i lekarz jej kazał ćwiczyć z piłką piłka między kolana i ściskanie jej:tak::tak::tak: pomogło dzisiaj ma 15 lat i laska z niej że ho ho chce być modelką a ma predyspozycje już ma 165 cm:-D:-D:-D a i nie kazał jej na rolkach jeździć:no::no::no:

dobrze iwedziec bo nam zalecil gimnastyke korekcyjna ktorej w szkole ani okolicy nie ma:crazy: a na basen tez nie da rady.a duza ta pilka?ale wkladki i tak jej kupie bo buty juz ma niezle pokoslawione te zimowe.a wszytsko dlatego ze ona dosc wysoka jest

dowikla mi to się już nawet nie pokazuje ta informacja w rogu o nowych postach a kiedyś była:no::no::no: dowikla a co z tym waszym mieszkaniem za odstępne????:confused::confused: kurcze jak ja marzę o czymś swoim:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( a tu marne szanse cena mieszkania to przeciętnie 260 tys u nas z czym ja do ludzi za co?????? ech jakaś deprecha mnie łapie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

...a jaka dzialalnosc prowadzials?a maz co robi?:-)

Miałam pawilon z rajstopami stanikami i takie tam...
Codziennie trzeba po towar jeździć, pracownika opłacić... Miałam dosyć...
A rajstopy jeszcze zalegają w szafie :baffled: Czasami wystawiam na allego jak mam wene:rofl2:

U mnie sie chyba jeszcze nie zdarzyło zeby dzieci nie chcialy jesc:-D:-D:-D
No moze z wyjatkiem Klaudii ktora ostatnio je same ziemniaki-no ale je;-):-)

Ja się troszkę martwię czy ja gardło nie boli, mam nadzieję, ze się odemnie nie zarazi...

Znacie może kogoś kto chce tanio skompletować wyprawkę, bo ja porządki robię :rofl2:

~Szafa Helenki~ wyprawka 10szt 62cm body koszulki (581971040) - Aukcje internetowe Allegro

:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ona ćwiczyła na takiej zwykłej gumowej piłce jak dzieciaki mają latem na plaże tylko nie dmuchanej tylko taka z gumy i codziennie 3-4 razy po 10 minut jak po 3 miesiącach pojechali do lekarza to był w szoku że taka poprawa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry