nic jak m jeszcze nie spi to ide sie poprzytulac to powinno mi starczyc
dobrej nocki Wam zycze
erotycznych senkow dla tych ktore nie moga a dla mogacych upojnej nocy![]()

dobrej nocki patrysia a może go jeszcze rozochocisz;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nic jak m jeszcze nie spi to ide sie poprzytulac to powinno mi starczyc
dobrej nocki Wam zycze
Dobranoc patrysianic jak m jeszcze nie spi to ide sie poprzytulac to powinno mi starczyc
dobrej nocki Wam zycze
wiktoria nie kracz nie było jej 8 miesięcy to może jeszcze trochę poczekaćNo wiesz Kamilek jeszcze mały to tak nie bardzo rozumie co sie dzieje no ale Martynka większa to wie że taty nie ma i ciągle pyta kiedy tata przyjedzie i nawet wie w co sie ubieże jek tata przyjedzie dostała super sukienke na urodzinki jak mi sie uda to zrobie zdjęcie i wam pokaże bo mam słabą baterie w aparacie ale sprubuje.
Tylko z tego szaleństwa czego nie było albo żebym nie miała czasem @ bo klapa a jeszcze od porodu nie była a tu już 8 mies![]()
ja osobiście nie założyłabym sobie nigdy spiralkija się wybieram do mojego gina co by sobie spiralkę założyć bo chce mieć spokój z antykoncepcją narazie zrobie cytologie usg a jak dostanę zwrot ze skarbówki to spiralke zakłdam u mojego doktorka to złożenie plus zakup spiralki to 450 zł![]()
A mój M oglada w TV 3 filmy na raznie może się zdecydować :
Superman, Zorro i Mortal Kombatco chwile przełacza
![]()
oj wiktoria się bedzie działoale jak mąż przyjedzie to będziesz jeszcze do nas czasami zaglądać co????????????????????????????????????
dziś ma wolne.Bo on pracuje tak ze 20-21 dni po 12 godz a resztę dni ma wolne.Przeważnie 2 dni pracuje a trzeci wolny cały.:-)agnes a co to się stało że twój M przed 22 w domku?????
ja osobiście nie założyłabym sobie nigdy spiralkipodobno bardzo boli
![]()