reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No wiesz Kamilek jeszcze mały to tak nie bardzo rozumie co sie dzieje no ale Martynka większa to wie że taty nie ma i ciągle pyta kiedy tata przyjedzie i nawet wie w co sie ubieże jek tata przyjedzie dostała super sukienke na urodzinki jak mi sie uda to zrobie zdjęcie i wam pokaże bo mam słabą baterie w aparacie ale sprubuje.
Tylko z tego szaleństwa czego nie było albo żebym nie miała czasem @ bo klapa a jeszcze od porodu nie była a tu już 8 mies:rofl2:
wiktoria nie kracz nie było jej 8 miesięcy to może jeszcze trochę poczekać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja się wybieram do mojego gina co by sobie spiralkę założyć bo chce mieć spokój z antykoncepcją narazie zrobie cytologie usg a jak dostanę zwrot ze skarbówki to spiralke zakłdam u mojego doktorka to złożenie plus zakup spiralki to 450 zł:szok:

ja się wybieram do mojego gina co by sobie spiralkę założyć bo chce mieć spokój z antykoncepcją narazie zrobie cytologie usg a jak dostanę zwrot ze skarbówki to spiralke zakłdam u mojego doktorka to złożenie plus zakup spiralki to 450 zł:szok:
ja osobiście nie założyłabym sobie nigdy spiralki :no: podobno bardzo boli :baffled:

oj wiktoria się bedzie działo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale jak mąż przyjedzie to będziesz jeszcze do nas czasami zaglądać co????????????????????????????????????

No pewnie tak on w ciągu dnia będzie miał coś napewno do roboty a wieczorkiem jak nie będzie grymasił to tez no wiecie ja już uzależniona jestem od BB tak jak on od papierosów no bo pewnie jek przyjedzie to znowu będzie palił bo jak jest tam to nie pali bo drogo :-D

reklama
ja osobiście nie założyłabym sobie nigdy spiralki :no: podobno bardzo boli :baffled:

nie nie boli:no::no::no::no::no: tzn ja jeszcze nie miałam ale moja bratowa koleżanki psiapsiuła zakładały i bardzo sobie chwalą:tak::tak::tak::tak: a ja chcę mieć pewnośc że 4 dzidzi to nie będzie no przynajmniej dopóki nie wygram w totka i nie będę miała domu i pewności ze nie muszę pracować a kasa jest i starcza:-D:-D:-D

Do góry