reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka bo mojej kolezanki siostra zakładała spiralkę.I podobno zakłada się jak sie ma @, ona o tym nie wiedziała i podobno ze tak na sucho okropny ból, że nie mogła wytrzymać.Nie wiem czy to prawda.

reklama
wiktoria a na jak długo mąż przyjeżdża???? a dzieciaki napewno tęsknią tata to tata:tak::tak:ale jemu to dzieci muszą szybko rosna co przyjazd to większe:rofl2:
Na 3 tygodnie po swiętach jedzie no oczywiscie jesli ich nie zwolnią wczesniej bo podobno zwalniają tam ludzi mam nadzieje że ich nie zwolnią bo wiadomo nie ma go w domu ale pieniądz lepszy a mamy w planach budowe tak że kasa sie sprzyda.No szybko rosną on sam tak mówi no jak Kamilka pierwszy raz widział no to miał niecałe bo bez paru dni dwa miesiące za drugim razem Kamilek miał już 4 miesiące a teraz jak przyjedzie to już Kamilek ma 8 miesięcy.No i tez za nimi tęskni jak to każdy jak nie ma rodziny przy sobie:-(
ja się wybieram do mojego gina co by sobie spiralkę założyć bo chce mieć spokój z antykoncepcją narazie zrobie cytologie usg a jak dostanę zwrot ze skarbówki to spiralke zakłdam u mojego doktorka to złożenie plus zakup spiralki to 450 zł:szok:
A ja bym też nie założyła u nas była taka kobieta która se założyła spirale i w 4 miesiącu urodziła dziecko i teraz jakoś tego dzidziusia wyciągali z inkubatorka bo do 9 miesiąca musiał tam leżec bo doktorka jej źle założyła:szok::crazy:i tyle dobrze że dziecku nigdzie sie nie wbiła ta spirala

agnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie strasz:szok::szok: kurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie:no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D ja tam sex lubie jak królik marchewkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali:baffled:

agnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie strasz:szok::szok: kurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie:no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D ja tam sex lubie jak królik marchewkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali:baffled:
To my tylko na gumkach bo tabletek nie chce brać a i niczego zakładać.Jeszcze przed zajsciem w ciąze liczyłam sobie dni płodne i nie płodne noj za każdym razem M pytał czy możemy a ja na to że tak a później sie ze mnie nabijał że miałam dni niepłodne jak sie okazało że jestem wciąży z Kamilkiem:-Di dodał jeszcze ja wiedziałem że tak będzie

reklama
ha ha przy jednym dziecku wpdkę mozna zaliczyć przy 2 jeszcze też ale ja mam już 3 starczy mi do wygranej w totka nie chcę dzieci:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i ma mąż rację bez najepiej po takim czasie to i tak co byś nie łożyła to i tak szybko z ciebie ściągnie:-D:-D:-D:-D

Do góry