dajcie dobra rade na zakwasy.......plissssssssss
Gorąca kapiel! Dluuuga! Od razu! Leć!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dajcie dobra rade na zakwasy.......plissssssssss
mam nadzieje ze dobre wyszłoSuper, że się lepiej czujesz:-)
Ja mam jutro imprezkę u siebie (30-te urodziny) więc zrobiłam ciasto od Nektarynki (cappuccino) oraz shreka (znalazłam przepis na interii) do tego zwykłe drożdżowe bo M lubi i sałatkę jarzynową i mam dość
śluż może być troszkę inny po przytulankach bo nasienie trochę zakłóca jego wygląd, ale jak się ciągnie to dobrze - znaczy, że płodny![]()
ja tak mam po seksiku na drugi i trzeci dzien.. i to taki ze hej..Ja tez mialam kiedys taki glucior---wielachny..to bylo jak mialam dni plodne:-)
masaz najlepiej wykonany prze Mgoracej niemoge bo @ w pełni....
no niby tak...tylko ze M no jeszcze nie M.....wraca dopiero za 2 tygodnie.....a do tej pory o mam jeszcze mase do robotymasaz najlepiej wykonany prze M![]()
powiem tak : u mnie jest roznie....Marzenixx
Sciagnelam film z netuNawet nie wiem z ktorego roku, ale z tych nowszych chyba
Dzisiaj sie objadlam ciasteczkami karmelowymi. Jutro chyba zrobie swoje ulubione kokosanki
A Ty Marzenixx......zapodac ciasto z torebki jak talentu nie masz. Choc sa ciasta co i bez talentu wychadza.....Ja ostatnio ciast malo pieke