reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny

Jakies dziwne rzeczy sie ze mna dzieja w tym cyklu.

Bylam wlasnie na spacerze, i pod koniec juz spaceru...czulam ze mokra jestem na maksa? Po kilku krokach...zaczelo mnie mdlic niemilosiernie jakbym miala wychaftowac porzadnie. Do tego wszystkiego, czulam ze zaraz zemdleje az mnie moj chlop musial z deka podtrzymywac :szok::szok:

Teraz siedze na kapacie po kocem i sie trzese. Nadal mnie mdli.

Normalnie gdyby nie fakt ze niemozliwe jest zajscie w ciaze dla mnie (bo brak zolnierzykow, no i owu nie mialam) to juz bym zaraz to wszystko podciagnela pod objawy fasolkowe. Co to za jazda ja ma w tym cyklu....jakos to wszystko dziwnie sie dzieje

wiesz, mialam podobne odczucia w poprzednim cyklu i dlatego na maxa sie nakrecilam na ciaze...
ale dostalam okres i mdlilo mnie jeszcze z dwa dni, wiec to chyba było od zołądka no i na czekolade dalej nie mam ochoty , widocznie się juz przejadłam :) a tez do podciagnełam pod objaw ciazy...

reklama
Hej!!!!

AndziaS wszystkiego naj, naj ,najlepszego - przede wszystkim fasolki w brzuszku!
Dziewczynki wpadam na chwilę żebyście o mnie nie zapomniały, szykuję się własnie na urodzinki siostry.... jutro do was zajrzę- pozdrawiam!

:-)Andzia_S !! Moc serdecznych życzeń urodzinowych Ci zasyłam!:-)
Dużo, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń bez wyjątku!!!!!!!!:happy::happy::happy::tak:

Catedra

Najwazniesze jest ze dzidziusiem wszystko w pozadku..a lekarzy to trzeba w D ..pie miec:-)
A napewno niezle musialas sie nadenerwowac z ta karta...mam nadzieje ze dalej bedzie wszystko ok:-)
Glaszcze brzunio...taki duzusi!!!

Elfa

Ja nie podciagam bo wiem ze to nie fasolka:)
Ale normalnie zawsze korci zeby sie "dopatrywac"....kobiety sa glupie:);-)

Andzia - STO LAT, STO LAT !!!! Zycze Ci spelniania marzen, tych duzych i tych malutkich :-):-D:-)

Dzien dobry laseczki :-D

Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.
Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka:sorry2:

Elfa
Ja nie podciagam bo wiem ze to nie fasolka:)
Ale normalnie zawsze korci zeby sie "dopatrywac"....kobiety sa glupie:);-)
no taki to już nasz urok - kobieta zawsze widzi i słyszy i czuje więcej i zazwyczaj ma rację - może jakiś cud się wydarzył i będzie u Ciebie fasolka, kto wie, kto wie?? nie trzeba tracić nadziei:-):-):-)
Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.

Dzien dobry laseczki :-D
witaj Kaprysiu, cieszę się że plamienie sobie poszło - teraz tylko czekać na dobre wieści. Nie bój się testować, zawsze lepiej jest wiedzieć wtedy można działać. Głowa do góry... Tak po cichu ... to pewnie ja będę tak świrować za jakieś dwa tygodnie:-D:-D:-D

Gosia

Bez seksa fasolka niemozliwa:)) Wiec w tym cyklu to ja pewna jestem - bez wzgledu na inne czynniki - ze fasolki nie ma...

Musze sie wam pochwali co dzis "wyprodukowalam", to dla dziewczyny ktora odchodzi jutro z mojej pracy na macierzynski, myslicie ze sie jej spodoba??? Dodam, ze rozyczki kupilam ale ta papierowa filizanke sama zrobilam (tak mnie cos naszlo) od czasu do czasu musze sie wyzyc artystycznie :happy:

Poczytam was jutro bo dzis trszku jest pozno :baffled: pa nocki

Super talent:) Extra!:-):-)

reklama
Andzia-s

STO LAT,STO LAT ,NIECH ZYJE ,ZYJE NAM
JESZCZE RAZ, JESZCZE RAZ,NIECH ZYJE, ZYJE NAM,
W ZDROWIU.SZCZESCIU,POMYSLNOSCI,NIECH ZYJE,ZYJE NAM
NIECH ZYJE NAM...KTO ANETKA:-)

Duze buziaki i wspanialego dnia zycze!!!

Jak najbardziej do pioseneczki się dołączam i wszystkiego dobrego życzę:-)

Do góry