K
Ktosiowa
Gość
dziewczyny czy biała wydzielina(jak mleczko) to jakis znak moze byc? jutro powinnam dostać @ i oczywiscie mam nadzieje że nie dostane..
pozdrawiam
i trzymam kciuki za was! ;-)
Hmm ja mam taki zawsze przed @

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny czy biała wydzielina(jak mleczko) to jakis znak moze byc? jutro powinnam dostać @ i oczywiscie mam nadzieje że nie dostane..
pozdrawiam
i trzymam kciuki za was! ;-)
Dbaj o siebie i Maleństwo a lekarzami sie nie przejmujwczoraj się zmierzyłam w pasie... mam jedną trzeciawięcej w obwodzie... tzn z 64 zrobiło się 84
na każdą z Was przyjdzie pora... na razie się cieszcie, że w lato nie będziecie mieć ogromnych brzucholkówbo będą średnie (takie akuratne)
![]()
Bardzo dobre wiadomości! Mocno zaciskam kciuki żeby to fasolinka byłaDzien dobry laseczki
Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.
Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka
Andziu wszystkiego naj... z okazji urodzinek ale przede wszystkim zdrówka i Dzieciątka.
Dbaj o siebie i Maleństwo a lekarzami sie nie przejmuj
Bardzo dobre wiadomości! Mocno zaciskam kciuki żeby to fasolinka była
Dziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciążyPęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.
Najlepsze jest to , że owu była z lewego jajnika a mnei bolał prawy
Co do bółów brzucha, to jeżeli do tego pojawią się plamienia zaraz mam zacząć brać duphaston. Moja gin powiedziała, że bóle brzycha we wczesnej ciąży nie powinny mieć miejsca i to troszkę mnie martwi. a i jak na razie zero seksiku
Pozdrawiam
niewiele słyszałam o tych testach, ale pytałam o opinie ginekologe, odradzil je całkowice, powiedzial ze mamy isc do laboratorium. ale wiesz..to nie musi byc takie zle, wczoraj z m zrobilismy to tak:
kupilismy pojemniczek w aptece , pojechalismy w poblizu laboratorium, przyczajilismy sie w samochodzie w miejscu mało publicznym, zrobilam m loda, potem on skonczyl w pojemniczku, zakrecilam pojemniczek, m podrzucil mnie pod laboratorium, oddałam nasienie, maz nawet nie wszedl..po 3 h podjechalismy po wyniki.. m byl zadowolony, bo i przyjemnosc byla i wyniki lepsze![]()
Bylam wlasnie na spacerze, i pod koniec juz spaceru...czulam ze mokra jestem na maksa? Po kilku krokach...zaczelo mnie mdlic niemilosiernie jakbym miala wychaftowac porzadnie. Do tego wszystkiego, czulam ze zaraz zemdleje az mnie moj chlop musial z deka podtrzymywac
Teraz siedze na kapacie po kocem i sie trzese. Nadal mnie mdli.
Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.
Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka
U mnie teznie ma juz śladow plamienia, jutro ide zrobic bete (druga) zeby sprawdzic czy cos przyrasta ... Boje sie jak cholera!
Dziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciążyPęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.
Najlepsze jest to , że owu była z lewego jajnika a mnei bolał prawy![]()
Andziu wszystkiego naj... z okazji urodzinek ale przede wszystkim zdrówka i Dzieciątka.
Dbaj o siebie i Maleństwo a lekarzami sie nie przejmuj
Bardzo dobre wiadomości! Mocno zaciskam kciuki żeby to fasolinka była
Najlepsze jest to , że owu była z lewego jajnika a mnei bolał prawy
Co do bółów brzucha, to jeżeli do tego pojawią się plamienia zaraz mam zacząć brać duphaston. Moja gin powiedziała, że bóle brzycha we wczesnej ciąży nie powinny mieć miejsca i to troszkę mnie martwi. a i jak na razie zero seksiku
Pozdrawiam
DziękujemyButterfly
Super. Serdeczne gratulacje.....Trzymajcie sie zdrowo i cieplutko obje![]()
Wszystkiego naj z okazji urodzinek. A to specjalne fluidki dla Ciebie w prezencie ~~ ~~ ~~ ~~ ~ ~~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~~ ~O Boże Motylku tak się cieszę!!:-):-):-)
Moje wielkie gratki!!
Przesyłaj nam tu zarażające Fluidki!
Fajny mi prezent na urki zrobiłaś:-) Jutro mam co prawda, ale i tak super
Jakieś objawy masz, jak się czujesz??
Spokojnej ciąży!
To będzie najdłusze 20 dni w moim życiu. Tak się boję czy serduszko będzieSuper wiadomosc!!! Do 4.4 zostalo tylko 20 dni, zleci nim sie obejrzysz![]()
Olapolap
Nie, zadnego strucia. Po prostu typowe objawy ciazowe![]()