catedra
Fanka BB :)
Melduje, ze dzis plamienie ustapila ( nie calkowicie, bo rano jeszcze troszke byla ale od tamtej pory cisza). Mam nadzieje, ze to dobry znak, bo dzis mam termin @. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze. Tyle, ze objawow ciazowych nie mam zadnych. Boje sie zrobic tesciora, bo jak kreseczka zniknie to bedzie mi bardzo przykro.
Pozdrawiam kobitki. Bede tu zerkala piszac prace. Buzka
to właśnie był mój "objaw" ciąży czyli kompletny brak objawów;-) robiłam test na 5 dni przed @, quickvue... po prostu miałam 5 dni do @ i nie bolały mnie piersi... i tylko tyle... krecha była tak słabiutka, że chyba tylko ja ją widziałam

Dziewczynki a ja niedawno wróciłam od gin. Jestem w ciążyPęcherzyk ma 3,5 mm. na kolejną wizytę umówiona jestem 4.4 i mam nadzieję, że serduszko będzie już pięknie biło.
Najlepsze jest to , że owu była z lewego jajnika a mnei bolał prawy
Co do bółów brzucha, to jeżeli do tego pojawią się plamienia zaraz mam zacząć brać duphaston. Moja gin powiedziała, że bóle brzycha we wczesnej ciąży nie powinny mieć miejsca i to troszkę mnie martwi. a i jak na razie zero seksiku
Pozdrawiam
kochana ja też miałam straszne bóle brzucha... od momentu kiedy powinnam dostać miesiączkę miałam bóle jakby @ była przez cały miesiąc

heheh... dobry trening przed porodem;-)
duphaston biorę profilaktycznie... troszkę drogi ten interes ale przynajmniej jestem spokojniejsza... jak się go dostaje to musisz go brać do 14go tygodnia
no i gratuluję ogromnie