reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zaliczony, tylko teraz muszę iść do chirurga wszystkie ósemki usunąć. Ale jak na razie nie mam mamony na to wszystko...

Agnes nie mam nic załatwione!! To jest najlepsze. Mam tylko sukienkę hehe

Wiktoria a no drogie. Jedno pasemko kosztuje 10-15 złoty!!!:szok::szok:

hmmm pamietam ze po urodzeniu pauliny lekarz mnie czyscil bo nie urodzilam calego lozyska ale bez narkozy....takie dziwne uczucie...chyba ze to nie bylo to:baffled:
ja kazda kolejna narkoze gorzej znosilam:baffled:
Ja byłam łyżeczkowana 2 dni po poronieniu ,gdyż coś mi w macicy zostało i bolało tak że po ścianie chodziłam:crazy:miałam głupiego jasia i coś tam jeszcze to jedyna moja narkoza ,obudziłam się po dobraj godzinie ,ale pamietamże strasznie płakałam potem ,nic fajnego....:crazy:
Hej dziewczyny.
Jeszcze mnie tu nie było więc wszystkim mówię dzień dobry.:tak::tak:
U nas pogoda też do niczego.Pada deszcz a co za tym idzie zero spaceru i kiepskie samopoczucie.:wściekła/y::szok:
Dowikla,moja koleżanka ma żyrandol z wiatrakiem,ale czy do końca jest on taki praktyczny to nie wiem.Jak go włączy to dmucha jak diabli i nie wiem czy byłoby to wskazane przy dzieciaczkach.
Co do ząbków,to mojemu maluchowi wybiła się pierwsza piątka i teraz ma ich 17.Na szczęście przy wybijaniu oszczędził mi marudzenia,znosząc dzielnie ten fakt.
Szkoda,że mnie nikt nie zaprosi na obiad,tak mi się nie chce stać przy garach.Ale mus to mus,trzeba podkarmić swoją "trzódkę".
Życzę wszyskim udanej niedzieli.;-)
Witaj ATRAM i MEDEUSKO miło mi was dziewczyny powitać,:-)Anabuba Gratuluję SKOŃCZONEJ pracy :-) Agnes ,oby tabletki zadziałały ,bo jestem w stanie sobie wyobrazić jak cierpisz ,po moim dentyście ostatnim....Wczoraj obejrzałam Slumdoga-milionera z ulicy,świetny film muszę powiedzieć ,Indie jakich nie znamy i o jakich nie mamy pojęcia.Polecam!!

reklama
Do góry