reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No tak.. jaka ja niewychowana.. nie przedstawiłam się:-)
W sumie wczoraj czytałam wątek... całego nie dałam rady doczytac.. nic nie pisałam raczej jeszcze..

Więc przywitam się teraz oficjalnie:
Mam na imie Asia, jesten.. w.. hm.. tak naprawde sama dokładnie nie wiem którym miesiącu i jak to sie liczy, a że trafiłam prywatnie na dziwaczną ginekolog, to tez za dużo sie nie dowiedziałam... Ale w 9-10 tyg i juz nie moge sie doczekać października :happy:
To jest 2 miesiące i 2 tygodnie jak dobrze licze.

reklama
Tak, niby tak.. szczerze nie pamiętam ostatniej miesiączki, ale wiem kiedy została zapłodniona moja dzidzia. dni płodne miałam 25.01 i na początku lutego, wg moich dokładnych wyliczeń +-2 dni 28.01 było zapłodnienie.. ale... wg ginekolożki to 9 tydzień...dlatego napisałam, że sama nie wiem który miesiąc;-)

Meduska i Atram witamy i zapraszamy :-D:-D:-D
Ja się męczę z tym małym bąkiem bo śpiący jest jaj cholera a nie zaśnie. Kręci się i marudzi jakby maił owsiki w gaciach!!!!! Ja nie wiem, po ojcu to ma ;-);-);-);-) teraz siedzi ze mną i bawi się myszką od komputera (zafascynowanie też po ojcu) :-):-):-) dobrze że się do mnie robi podobny hehe :-D:-D
A ja mam pytanko czy któraś z Was doczepiała sobie włosy?

P.S. no i myszka na podłodze :tak::tak::tak:

:-)Witajcie Niedzielnie Kochaniutkie :-):-):-)
Dziewczyny przez przypadek usunęłam konto na naszej klasie:crazy::crazy: przyslijcie mi zaproszenia oki?? bo juz sie tak wczoraj wkurzyłam:-);-) no i wkońcu jestem juz z Wami:-);-):-) tęskniłyście za Ola??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dowikla i Beata1988 Witam Was:)
Szczerze mówiąc jeszcze do mnie do końca nie dochodzi że mam w sobie małego człowieczka.. :zawstydzona/y:
Po wizycie u niezbyt miłej Pani ginekolog nic niestety sie nie zmieniło, myślałam że zobaczę ta moją małą fasolkę a ona zrobiła usg w 1 minutę nic nie pokazała nic nie powiedziała..oprócz"No nie da się ukryć jest Pani w ciąży" troche sie zawiodłam:( ale pod koneic miesiąca idę do innego lekarza, myślę że będzie lepiej)

Witaj medeuska :-) gratuluję dzidzi pod serduchem :tak:

Aleksia długo Cie nie było,fajnie że się pojawiłaś :-)

Oliwka nie zjadła obiadu,wkurzyłam się i położyłam ja spać,śpi od 13.30 ,poszła na głodniaka spać a niech nie je,będę się przejmować,nic się jej nie stanie jak raz nie zje obiadu :crazy:
A ja nadal walczę z zębem,już wzięłam dziś 4 tabletki przeciwbólowe :szok::szok::szok: wiem dużo ale inaczej nie dałabym rady :no: i tak pewnie wieczorem jeszcze coś wezmę.Oby dotrwać do jura rana.:tak:

reklama
Do góry