mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Kochane napiszcie mi co robić jeśli faktycznie wyjdzie po badaniu ze mam za mały poziom progesteronu? Czytam wszystkie wasze posty na ten temat i wiem, że są tabletki, które mają pomóc ale jak długo trwa takie "leczenie"? Do dziś ten temat dla mnie nie istniał a teraz czytam i czytam ale i tak niewiele wiem:-(. 1 marca to początek @, ale takiego normalnego krwawienia, bo plamienie było od 2-3 dni wcześniej. Czyli liczymy, że początek @ to 1, tak? Z tego co mi wcześniej doradzałyście ( dzięki, jesteście WIELKIE!!!) badanie najlepiej w moim przypadku wykonać 21 marca? I jeszcze coś- lepiej teraz poczekać ze starankami? Bo z tego co wczytałam niski progesteron nie oznacza, że nie można zajść w ciążę, tylko kłopoty z jej utrzymaniem, tak? Czy znowu coś pomieszałam?Jeśli można zajść w ciążę, to chyba powinnam mimo wszystko się wstrzymać dopóki nie będę miała wyników badań ? Sorki, że tak chaotycznie ale spadło mi to dziś na głowę i nie wiem co mam myśleć. Chciałabym już zrobić to badanie, przynajmniej coś bym wiedziała....
Loree - To prawda, ze @ liczy sie od pierwszego dnia prawdziwego krwawienia(czyli u ciebie 1 marca). Badanie zrob sobie 21 marca
. Dla mnie nie widze problemu, zeby przerwac staranka
To prawda, ze niski poziom powoduje, ze czasem ciaza nie moze sie utrzymac dlatego podaje sie go w tabletkach. Ja radze zbadac sobie rowniez prolaktyne
Chyba obojetne w ktorym dniu, ale musisz byc wypoczeta i nadczo
. Poczekaj jeszcze na opinie innych dziewczat
Z tego co piszesz wynika, ze masz dosc krotkie cykle - 25, 26 dni, tak?
Olapolap - Tak wlasnie mam, czasem 27dni
Pomożecie ?! Pomożemy.
Dziękuję za miłe słowa-poprostu musiałam pomóc Marzence, bo nie cierpię pracodawców wyzyskiwaczy, którzy jeszcze bazują na niewiedzy pracowników WRRRR :-)
Mężatko głowa do góry !
Ja polecam monitoring, mam wrażenie, że tylko dzięki niemu jestem teraz w ciąży bo na bank wiem, kiedy była owulka.
Olica - Dziekuje za mile slowa:-)Bede pamietac do kogo mam sie zwrocic o pomoc w razie czego

A co do tego monitoringu naprawde o tym myslalam, ale ze mieszkam w Szkocji nie wiem jak sie tutaj to odbywa i ile to kosztuje:-(Szczerze mowiac wolalabym to zrobic w swoim kraju

Mezatko-wreszcie sie kochanie odezwałas do nas!!!! Kochnaie-trzymam kciuki za nieprzybycie @ i mocno Ci dopinguję!!! Bądx z nami na biezaco, wpadaj chocby na chwilke na forum-bo brakuje nam Ciebie słonko!!! I nie smuc sie i nie łam...najgorsze to wpasc w dolek i sie pograżac -musisz byc dobrej myśli i patrzec pozytywnie i optymistycznie-wtedy fasolka sama zechce szybko zagoscic w Twoim brzuszku!!!
Sciskam Cie mocno!
PS Usciski dla Romci!!! Mam nadzieje, ze szybko dorwie n eta i wroci na forum!
w.kropeczko - Rowniez dziekuje za slowa otuchy
Czasem czlowiem ma za duzo zlych dni i nadzieja gdzies zaczyna sie chowac:-(Naprawde staram sie myslec optymistycznie, ale czasem juz jest ciezko podjac kolezna probe o dzidzie, zeby tylko sie znow nie rozczarowac:-(Ale obiecuje Ci, ze popracuje nad soba

Witaj Mężatko!
bardzo mało Ciebie na forum ale miło, że nas czytaszgorące buziaki dla Ciebie! a może u Ciebie fasolka się zagnieżdża i stąd te bóle;-) tego życzę
![]()
Andzia_S - Czytam was i to prawie codziennie i oiecuje, ze nadal bede tu zagladac, a co do fasolki zobaczymy za ok 6 dni

Kaprycha - 3mam kciuki za Ciebie kochana, zeby z dzidzia wszystko bylo oki
;-)Kochana a moze bys do lekarza poszla wczesniej niz tak sie denerwowac, bo moze niepotrzebnie sie stresujeszEve84 - Co tam u Ciebie, gdzie sie podziewasz?;-)Pewnie nadrobisz w tygodniu

Marzenixx - Udanego serduszkowania

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE;-)
;-)
;-)
I UCIEKAM SPAC
NIEDLUGO SIE PEWNIE ZNOW ODEZWIE....PAPA
;-)
;-)I UCIEKAM SPAC

NIEDLUGO SIE PEWNIE ZNOW ODEZWIE....PAPA
Ostatnia edycja:
Jeśli można zajść w ciążę, to chyba powinnam mimo wszystko się wstrzymać dopóki nie będę miała wyników badań ? Sorki, że tak chaotycznie ale spadło mi to dziś na głowę i nie wiem co mam myśleć. Chciałabym już zrobić to badanie, przynajmniej coś bym wiedziała....

ale byl grzeczny i slicznie poszedl spac! a rano wstal sam i popsiotał prawie wszystko a ja za to cala niedziele przelezalam wstalam dopiero wieczorem zeby z psem na spacer wyjsc.... masakra czulam sie jakbym to ja byla na gigantycznym kacu!
- no to tak sie moglam kurowac!
Uzywam caly czas tych samych testow, wiec wiem ze to nie kwestia wrazliwosci /ilosci antybety hcg/ testow (moje maja 10, czyli sa bardzo wrazliwe).
halooooo..... niestety trafilas na skrajna optymistke! Słonko nie mozna sobie wmawiac takich rzeczy !!! najlepiej bedzie jak przestaniesz robic te testy! przeciez jak ma byc zle to i tak bedzie!?
nie ma sensu tak sie zadreczać! poczekaj normalnie na wizyte u Dżina tak jak na wizyte u dentysty! wiem ze to mi tak latwo gadac tylko a w praktyce to czlowiek szajby dostaje! ale co innego mozna w takiej sytuacji zrobic! sama mowilas ze to cud ze w ogole byly 
(żart)