mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Kochane napiszcie mi co robić jeśli faktycznie wyjdzie po badaniu ze mam za mały poziom progesteronu? Czytam wszystkie wasze posty na ten temat i wiem, że są tabletki, które mają pomóc ale jak długo trwa takie "leczenie"? Do dziś ten temat dla mnie nie istniał a teraz czytam i czytam ale i tak niewiele wiem:-(. 1 marca to początek @, ale takiego normalnego krwawienia, bo plamienie było od 2-3 dni wcześniej. Czyli liczymy, że początek @ to 1, tak? Z tego co mi wcześniej doradzałyście ( dzięki, jesteście WIELKIE!!!) badanie najlepiej w moim przypadku wykonać 21 marca? I jeszcze coś- lepiej teraz poczekać ze starankami? Bo z tego co wczytałam niski progesteron nie oznacza, że nie można zajść w ciążę, tylko kłopoty z jej utrzymaniem, tak? Czy znowu coś pomieszałam?Jeśli można zajść w ciążę, to chyba powinnam mimo wszystko się wstrzymać dopóki nie będę miała wyników badań ? Sorki, że tak chaotycznie ale spadło mi to dziś na głowę i nie wiem co mam myśleć. Chciałabym już zrobić to badanie, przynajmniej coś bym wiedziała....
Loree - To prawda, ze @ liczy sie od pierwszego dnia prawdziwego krwawienia(czyli u ciebie 1 marca). Badanie zrob sobie 21 marca

Z tego co piszesz wynika, ze masz dosc krotkie cykle - 25, 26 dni, tak?
Olapolap - Tak wlasnie mam, czasem 27dni

Pomożecie ?! Pomożemy.
Dziękuję za miłe słowa-poprostu musiałam pomóc Marzence, bo nie cierpię pracodawców wyzyskiwaczy, którzy jeszcze bazują na niewiedzy pracowników WRRRR :-)
Mężatko głowa do góry !
Ja polecam monitoring, mam wrażenie, że tylko dzięki niemu jestem teraz w ciąży bo na bank wiem, kiedy była owulka.
Olica - Dziekuje za mile slowa:-)Bede pamietac do kogo mam sie zwrocic o pomoc w razie czego

A co do tego monitoringu naprawde o tym myslalam, ale ze mieszkam w Szkocji nie wiem jak sie tutaj to odbywa i ile to kosztuje:-(Szczerze mowiac wolalabym to zrobic w swoim kraju

Mezatko-wreszcie sie kochanie odezwałas do nas!!!! Kochnaie-trzymam kciuki za nieprzybycie @ i mocno Ci dopinguję!!! Bądx z nami na biezaco, wpadaj chocby na chwilke na forum-bo brakuje nam Ciebie słonko!!! I nie smuc sie i nie łam...najgorsze to wpasc w dolek i sie pograżac -musisz byc dobrej myśli i patrzec pozytywnie i optymistycznie-wtedy fasolka sama zechce szybko zagoscic w Twoim brzuszku!!!
Sciskam Cie mocno!
PS Usciski dla Romci!!! Mam nadzieje, ze szybko dorwie n eta i wroci na forum!
w.kropeczko - Rowniez dziekuje za slowa otuchy

Witaj Mężatko!
bardzo mało Ciebie na forum ale miło, że nas czytaszgorące buziaki dla Ciebie! a może u Ciebie fasolka się zagnieżdża i stąd te bóle;-) tego życzę
![]()
Andzia_S - Czytam was i to prawie codziennie i oiecuje, ze nadal bede tu zagladac, a co do fasolki zobaczymy za ok 6 dni

Kaprycha - 3mam kciuki za Ciebie kochana, zeby z dzidzia wszystko bylo oki

Eve84 - Co tam u Ciebie, gdzie sie podziewasz?;-)Pewnie nadrobisz w tygodniu

Marzenixx - Udanego serduszkowania

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE;-)
;-)
;-)
I UCIEKAM SPAC
NIEDLUGO SIE PEWNIE ZNOW ODEZWIE....PAPA

I UCIEKAM SPAC

NIEDLUGO SIE PEWNIE ZNOW ODEZWIE....PAPA
Ostatnia edycja: