reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ty sie wiekiem zalamujesz ? A czego ? Toc kobity jak wino - im starsze tym lepsze. Ty masz 35 lat, tak ? I Ty sie uzalasz nad wiekiem....A co w nim takiego czego zalowac ?

Ty sie wiekiem zalamujesz ? A czego ? Toc kobity jak wino - im starsze tym lepsze. Ty masz 35 lat, tak ? I Ty sie uzalasz nad wiekiem....A co w nim takiego czego zalowac /quoteno patrz a mi mowili ze kobieta odwrotnie od wina....bo musznieje im starsza.........szybko wyszłam za mąz i mając prawie 21 urodziłam syna...wtedy wydawało mi sie ze to jest ta pora ze to to...i co??....zmarnowałam kilka lat w malzenstwie..w wieku 27 lat zosatałam sama z 6 latkiem ..bez pracy bez srodkow.bez chlopa....a moja kolezanaczka tak sie z exem zabawiała ze po 9 miesiacach syna mu urodzila.......kilka lat samotnosci......stracone 3 ciaze wiec moj wiek i przezycia mowia same za siebie ze człowiek zaczyna sie zastanawiac czy jeszcze moze mnie cos szczesliwego spotkac

Kochana

Powiem Ci tak. Szczescia moze Cie tyle spotkac, ile jego chcesz. Szczescie jest czyms, co sama kreujesz....ono rzadko przychodzi nie wiadomo skad.
Ja mocno wierze, ze jestesmy kowalami swojego losu. Musisz tylko wiedziec kochanie czego pragniesz, a pozniej "make it happen". Bardzo czesto nam sie wydaje, ze wszystko sie dzieje przypadkiem, ale tak nie jest. Jak spojrzysz wstecz swojego zycia - i sie gleboko zastanowisz dlaczego, co i jak - uswiadomisz sobie sile ktora tkwi w Tobie.I od Ciebie zalezy to, gdzie ta sile "popchniesz".

Bardzo czesto chcemy tego czy tamtego, ale z drugiej strony wcale nic nie robimy by to cos osiagnac. Mysle ze definicja celu/marzenia jest wbrew pozorom najtrudniejsza. Jak cel sie staje jasny - wtedy srodki i droga jest latwa do wybrania

Pamietaj - szczescie jest wytworem naszych rak i wyobrazni, a nie przypadku. Dodatkowo, szczescie to jest sposob patrzenia na co to mamy. Podejscie do zycia kreuje szczescie, i jednoczesnie negatywny stosunek przyslania nam szczescie, ktore jest obok Ciebie

Pomysl prosze o tym....I Trzymaj sie cieplutko. 35 lat - zycie sie dopiero zaczyna. Uwierz w to....

Ostatnia edycja:
dzeni przecież teraz masz naokoło siebie same kochające się osoby i chyba o to chodzi w życiu żeby ktoś do kogoś czuł coś :))) a na małego bobaska jeszcze się doczekasz :)))

Hej:))
Wróciłam z tego ślubu i chyba aniestety nie dam tady nadrocic tego co napisałyście....
Co was tak dzisiaj naszlo na rozmowy o wieku??? każdy wiek jest piękny, ma swoje wady i zalety i prosze przestać mówić, że któras tutsj jest stara!!!!

Dzeni nie mozesz sie obwiniac za wszystkie niepowodzeni czy zdarzenia losowe twojego zycia, to ze twój ex okazał sie zwykłym h.....em to tylko jemu wystawia swiadectwo, stracone ciaże - Kochana nie wiem ile kobiet na swiece dziennie traci swoje maleństwa z roznych przyczyn i to tez nie zależy od nich.:nerd::nerd::nerd:

Kobito przywołuę cie do porządku, ciesz sie, ze masz takiego męza, który by ci pewnie nieba przychylił, wspaniałego syna, nie kazda z nas ma takie szczęście .:sorry2:

A tak wogóle to sobie pomarudz, jak sie wyzalamy to jakbysmy sobie cięzar z krzyza zdejmowały.
Wiec jak jeszcze cos się trapi to dawaj, wszstkie żale rozłozymy na łopatki, spakujemy w pudełko od zapałek i wyslemy tej "koleżance z małym mózdzkiem" żeby sie nimi zraziłam - a co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry