reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Coś mi .imageshack muli strasznie. Wklejam więc tak.

Na ścianie można zauważyć piękne dzieła mojej córci, a pod stół proszę nie zaglądać-nie miałam gdzie upychać szpargałów z szafek kuchennych.

Załączniki

• butki.jpg
    butki.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 28
  • butki 001.jpg
    butki 001.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 34
  • butki 002.jpg
    butki 002.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 43
Oj mam sprzątania, mam :tak:
Agnes, a co ci się dzieje z zębami?

Miałam leczonego tego zęba,dentysta załozył mi lekarstwo.I po miesiącu miałam przyjść na zakończenie leczenia.miesiąc jeszcze nie minął a ząb się odezwał z bólem.Nie wiem dlaczego tak sie stało, bo skoro jest lekarstwo w zębie to nie powinno juz boleć a tu jeszcze po prawie miesiącu.Zobaczymy co powie na to mądry dentysta.

...
Mamo Helenki, a co Helence dolega?
...

Jeszcze ma katarek i gardło mnie niepokoi. Temperatury już nie ma, ale wolę żeby ja lekarka obejrzała :tak:

...
A poza tym strasznie się przeziębiłam:-( i boje się, że zaraże małego... znacie jakieś domowe metody na zwalczanie choróbska, które można stosować przy karmieniu piersią:confused:

Idź normalnie d lekarza :tak: Przy kamieniu piersa to można nawet niektóre antybiotyki brać :tak:

Moja ciotka ma taki :tak: nieźle się na nim śpi, a jaka cena fajna :tak:

Witajcie kochane, ja tylko na momencik...

Mój M jest w szpitalu u swojego taty... Przez kilka dni teścia bolał brzuch i ogólnie wszystko wskazywało na grypę jelitową, ale prawdopodobnie to wyrostek i czeka go operacja... A facet jest już po 50-tce:no:.
Trzymam kciuki za tescia:tak:Wszystko bedzie dobrze

Witam się i ja.
Oliwka wstała dziś o 7.00 , więc o bardziej ludzkiej godzinie.

dzwoniłam do dentysty,jestem zarejestrowana na 12.00 :tak: także przed 11.00 wychodzę z domu,noc była średnio dobra, o 2.00 w nocy musiałam wziąć przeciwbólowe bo nie dało rady wytrzymać.No mam nadzieję że dziś moje cierpienie się skończy..
No to dzisiaj jestes wyspana;-):-)
Badz dzielan u dentysty:tak::tak::tak:I oby to byl koniec Twojego cierpienia

Uroczyście oświadczam, że otwieram Poniedziałek.

Posprzątałam, pozmywałam, opróżniłam wszystkie szafki ( jutro przychodzi facet wymieniać fronty ), zdemontowałam zlewozmywak,posegregowałam śmieci.
I się nudzę.

Idę poprasować i uszykować wsad do pralki na rano.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Dobra jestes:rofl2:A ja mam tyle prasowania i nie wiem co z tym zrobic:-D:-D:-D:-D

My wstalysmy po 9,tzn sie dziewczynki przed ale ja jeszcze pospalam troszke;-)Teraz sa jakies marudne i o wszystko sie kloca i bija:rofl2::szok:Po snadanku wybierzemy sie na spacerek

Mój M jest w szpitalu u swojego taty... Przez kilka dni teścia bolał brzuch i ogólnie wszystko wskazywało na grypę jelitową, ale prawdopodobnie to wyrostek i czeka go operacja... A facet jest już po 50-tce:no:.

Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ok! :tak:

Miałam leczonego tego zęba,dentysta załozył mi lekarstwo.I po miesiącu miałam przyjść na zakończenie leczenia.miesiąc jeszcze nie minął a ząb się odezwał z bólem.Nie wiem dlaczego tak sie stało, bo skoro jest lekarstwo w zębie to nie powinno juz boleć a tu jeszcze po prawie miesiącu.Zobaczymy co powie na to mądry dentysta.

O rany, to nieciekawie! Mam nadzieję, że po dzisiejszej wizycie będzie lepiej.
Ja nie mam zbyt przyjemnych doświadczeń z dentystami. :baffled: Kiedyś jedna pani mi usuwała zęba, a po kilku latach okazało się, że w dziąśle został korzeń :szok: No więc następna pani wyciągała mi tego korzenia przez godzinę - okazało się, że był jakiś zakrzywiony i nie chciał wyjść :baffled:
A mój mąż miał podobnie jak ty. Leczył zęba kanałowo no i babka mu jakoś źle wyczyściła no i później bolało, było wywalanie plomby i leczenie od nowa. :angry:

Luna fajny tylko ze wy macie ze skóry a mnie interesuje tylko materiałowe

My mamy skórzaną sofę i powiem ci, że przy małym dziecku to tylko skóra. Przecież ja bym nie nadążyła prać takiej materiałowej. :-)

reklama
mamo droga dziewczyny ile wy wczoraj pisałyście ja sobie myślę weekend był to jakaś stronka dwie do nadrobienia a tu tyle:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja wczoraj byłam z P i antośkiem na długasnym spacerku w deszczyku a co nam :baffled: potem z mamą przez telefon 2 godzinki gadałyśmy potem adaś wrócił przed 20 to trochę z nim pogadałam potem taniec z gwiazdami i miałam usiąść do was ale zasnełam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nawet nie wiem kto odpadł z tańców:crazy:
narożnik do spania może byc wygodny pod warunkiem że ma mało łączeń i prostą powierzchnie do spania ja kiedyś miałam sofę która była w 3 miejscach łączona i do tego potrafiła sie rozjeżdżać no i górki pagórki wiem darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda ale spało się na tym koszmarnie:no:

Do góry