reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Coś mi .imageshack muli strasznie. Wklejam więc tak.
Na ścianie można zauważyć piękne dzieła mojej córci, a pod stół proszę nie zaglądać-nie miałam gdzie upychać szpargałów z szafek kuchennych.
Na ścianie można zauważyć piękne dzieła mojej córci, a pod stół proszę nie zaglądać-nie miałam gdzie upychać szpargałów z szafek kuchennych.
Załączniki
Oj mam sprzątania, mam
Agnes, a co ci się dzieje z zębami?
Miałam leczonego tego zęba,dentysta załozył mi lekarstwo.I po miesiącu miałam przyjść na zakończenie leczenia.miesiąc jeszcze nie minął a ząb się odezwał z bólem.Nie wiem dlaczego tak sie stało, bo skoro jest lekarstwo w zębie to nie powinno juz boleć a tu jeszcze po prawie miesiącu.Zobaczymy co powie na to mądry dentysta.
Mama Helenki
i Aniki :D
...
Mamo Helenki, a co Helence dolega?
...
Jeszcze ma katarek i gardło mnie niepokoi. Temperatury już nie ma, ale wolę żeby ja lekarka obejrzała

...
A poza tym strasznie się przeziębiłam:-( i boje się, że zaraże małego... znacie jakieś domowe metody na zwalczanie choróbska, które można stosować przy karmieniu piersią![]()
Idź normalnie d lekarza

...
A co myślicie o takim narożniku
Narożnik Mikrus od Bogart Producent ! (578068332) - Aukcje internetowe Allegro
Moja ciotka ma taki

wiktoria12
Mama i żona :)
Luna fajny tylko ze wy macie ze skóry a mnie interesuje tylko materiałowe
Trzymam kciuki za tesciaWitajcie kochane, ja tylko na momencik...
Mój M jest w szpitalu u swojego taty... Przez kilka dni teścia bolał brzuch i ogólnie wszystko wskazywało na grypę jelitową, ale prawdopodobnie to wyrostek i czeka go operacja... A facet jest już po 50-tce.

No to dzisiaj jestes wyspana;-):-)Witam się i ja.
Oliwka wstała dziś o 7.00 , więc o bardziej ludzkiej godzinie.
dzwoniłam do dentysty,jestem zarejestrowana na 12.00także przed 11.00 wychodzę z domu,noc była średnio dobra, o 2.00 w nocy musiałam wziąć przeciwbólowe bo nie dało rady wytrzymać.No mam nadzieję że dziś moje cierpienie się skończy..
Badz dzielan u dentysty

Uroczyście oświadczam, że otwieram Poniedziałek.
Posprzątałam, pozmywałam, opróżniłam wszystkie szafki ( jutro przychodzi facet wymieniać fronty ), zdemontowałam zlewozmywak,posegregowałam śmieci.
I się nudzę.
Idę poprasować i uszykować wsad do pralki na rano.

My wstalysmy po 9,tzn sie dziewczynki przed ale ja jeszcze pospalam troszke;-)Teraz sa jakies marudne i o wszystko sie kloca i bija

luna665
Mama grudniowa 2007
Oj nie, kochana, to materiał z kruciusieńkim włoskiem. W sumie paskudny, bo nawet po czystej wodzie plama zastaje, dlatego mam narzutki.Luna fajny tylko ze wy macie ze skóry a mnie interesuje tylko materiałowe
Mój M jest w szpitalu u swojego taty... Przez kilka dni teścia bolał brzuch i ogólnie wszystko wskazywało na grypę jelitową, ale prawdopodobnie to wyrostek i czeka go operacja... A facet jest już po 50-tce.
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ok!

Miałam leczonego tego zęba,dentysta załozył mi lekarstwo.I po miesiącu miałam przyjść na zakończenie leczenia.miesiąc jeszcze nie minął a ząb się odezwał z bólem.Nie wiem dlaczego tak sie stało, bo skoro jest lekarstwo w zębie to nie powinno juz boleć a tu jeszcze po prawie miesiącu.Zobaczymy co powie na to mądry dentysta.
O rany, to nieciekawie! Mam nadzieję, że po dzisiejszej wizycie będzie lepiej.
Ja nie mam zbyt przyjemnych doświadczeń z dentystami.

A mój mąż miał podobnie jak ty. Leczył zęba kanałowo no i babka mu jakoś źle wyczyściła no i później bolało, było wywalanie plomby i leczenie od nowa.

Luna fajny tylko ze wy macie ze skóry a mnie interesuje tylko materiałowe
My mamy skórzaną sofę i powiem ci, że przy małym dziecku to tylko skóra. Przecież ja bym nie nadążyła prać takiej materiałowej. :-)
reklama
mamo droga dziewczyny ile wy wczoraj pisałyście ja sobie myślę weekend był to jakaś stronka dwie do nadrobienia a tu tyle

a ja wczoraj byłam z P i antośkiem na długasnym spacerku w deszczyku a co nam
potem z mamą przez telefon 2 godzinki gadałyśmy potem adaś wrócił przed 20 to trochę z nim pogadałam potem taniec z gwiazdami i miałam usiąść do was ale zasnełam
nawet nie wiem kto odpadł z tańców
narożnik do spania może byc wygodny pod warunkiem że ma mało łączeń i prostą powierzchnie do spania ja kiedyś miałam sofę która była w 3 miejscach łączona i do tego potrafiła sie rozjeżdżać no i górki pagórki wiem darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda ale spało się na tym koszmarnie

a ja wczoraj byłam z P i antośkiem na długasnym spacerku w deszczyku a co nam

narożnik do spania może byc wygodny pod warunkiem że ma mało łączeń i prostą powierzchnie do spania ja kiedyś miałam sofę która była w 3 miejscach łączona i do tego potrafiła sie rozjeżdżać no i górki pagórki wiem darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda ale spało się na tym koszmarnie

Podziel się: