reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wybaczcie, że tak katuje tymi pytaniami o progesteron! Z tego co piszecie powinnam badanie zrobić 21 marca, to jest sobota. Nie wiem czy gdzieś w sobotę uda mi się takie badanie zrobić. Można dzień wcześniej, wtedy byłby 20 dc? Albo w poniedziałek ,czyli w 23 dniu cyklu. Jest sens, czy musi być dokładnie 21 dc?
zalezy jak dlugie masz cykle.. ja mam 30dniowe i lekarz kazal w miedzy 23 a 25dc zrobic progesteron

reklama
NO I DUPA

Mój Gin wyjechał i będzie dopiero 24 marca. Srał go pies tylko teraz nie wiem czy mam brać bromergon jeżeli jutro będą II krechy.

W ulotce pisze, że nie stosować we wczesnych ciążach natomiast czytałam na necie, że lekarze zalecają do 3 miesiąca branie bro.

I co ja mam teraz zrobić. Nie idzie ktoś w najbliższym czasie do gina. Może by mi się jakaś spytała??????

Wypierdziachnął mi się komputer, w sumie wszystkie.... Szewc bez butów chodzi:-)
Dobrze że już po awarii, bo na 1000 str bym się nie załapała:-D

NO I DUPA

Mój Gin wyjechał i będzie dopiero 24 marca. Srał go pies tylko teraz nie wiem czy mam brać bromergon jeżeli jutro będą II krechy.

W ulotce pisze, że nie stosować we wczesnych ciążach natomiast czytałam na necie, że lekarze zalecają do 3 miesiąca branie bro.

I co ja mam teraz zrobić. Nie idzie ktoś w najbliższym czasie do gina. Może by mi się jakaś spytała??????
a nie ma tam u ciebie na wsi innego gina? zeby sie spytac??

No hej, podłogi umyte więc mogę popisać trochę. Widzę Hania, że jeszcze nie urodziłaś a już pozbyto cię dzieci - niezłe mamy dziewczyny w tym towarzystwie:-):-):-)
róbcie testy dziewczyny po terminie chyba, że lubicie podkręcać atmosferkę...
Czemu pre-test jest beee...

No hej, podłogi umyte więc mogę popisać trochę. Widzę Hania, że jeszcze nie urodziłaś a już pozbyto cię dzieci - niezłe mamy dziewczyny w tym towarzystwie:-):-):-)
róbcie testy dziewczyny po terminie chyba, że lubicie podkręcać atmosferkę...
Czemu pre-test jest beee...
Gosia ale jak mam nieregularne cykle to skąd ja mam wiedzieć kiedy ma nadejść@??? a póki co nie ma żadnych zapowiedzi że chce przyjść :)))

Dziewczyny mam pytanko do was jeżeli wiecie:
@ mi się spoznia 2dzień... badam swoją szyjkę macicy i zauważyłam że jest teraz ciasna i zamknięta czy to dobry znak???
Wczesniej jak badałam przed @ to mogłam włożyć palec do końca a teraz nie mogę.. (musiałam tak to wyjaśnić sorki)

pozdrawiam
a gdzie ty palucha wlożyłas?:confused:do szyjki to nie wlozysz...mozesz jedynie dotknąc.Jak wlożyłas to do pochwy i wtedy wyczulas czubek szyjni

reklama
Do góry