mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie :-)
Dzięki wielkie. Już dzwonię, żeby się dowiedzieć kiedy można zrobić te badania. Hmmmm...muszę od razu umawiać się do lekarza z wynikami czy sama będę wiedziała o co tam chodzi?:-) Może mi pomożecie z odczytaniem wyników, jeśli to będzie skomplikowane?;-)
Loree - wyniki mozesz sobie spawdzic na stronce Laboratorium Centralne - normy a najlepiej umowic sie do lekarza, bo jesli bedziesz potrzebowala jakies leki to sa tylko na recepte

A jak dlugie masz cykle, bo to zalezy w ktorym dniu mozesz zrobic badanie na progesteron, ale orientacyjnie przyjmuje sie 21dc

....oj jakos tak opadłam z sił...na to wszystko.Nie mam juz powoli sił na przezywanie ciąży i juz tak często nie pisze, ale podczytuję.Jakos nie zachodze, lekarze nic nowego nie mowią, tak jak bylo tak jest.Bez zmian-nie moge się wyrwac z tego koła niewiedzy...:-( badania nie za ciekawe,pozatym czeka nas szybka przeprowadzka i jezdzimy za glazura, terakotą itd.
jestem jakas taka zrezygnowana, nie mam juz optymizmu ciążowego i nie chce go przenosic na to forum.
Moj mąż za to ma....on twierdzi co miesiąc, ze napewno zrobił dziewczynke i on co miesiąc widzi moje objawy i ciąże u mnieto mi piersi urosly, to brzuch...
Jesem w ciąży co miesiąc wedlog niego![]()
Bablyss - Mam podobnie:-
Mój Gin wyjechał i będzie dopiero 24 marca. Srał go pies tylko teraz nie wiem czy mam brać bromergon jeżeli jutro będą II krechy.
W ulotce pisze, że nie stosować we wczesnych ciążach natomiast czytałam na necie, że lekarze zalecają do 3 miesiąca branie bro.?
Hanka - Moj lekarz powiedzial, ze gdybym zaszla w ciaze mam przerwac brabie Bro. Na ulotce pisze to samo, wiec ja na twoim miejscu tak bym zrobila, ale ja to nie lekarz, wiec i tak bym sie jego upewnila

Marzenixx - Mnie piersi (odkad sie staramy) zawsze zaczynaja bolec na ok tydz przed @ a przestaja bolec na 1-2 dni @. Jak bralam BRO to nie czulam bolu. Teraz skonczylam go brac(bralam tylko 2 m-ce i mi sie skonczyly a nie mam recepty na wiecej a plamienia ustapily, czyli wszystko powinno byc ok) i znow zaczely bolec ok 2 dni temu a moge zatestowac za ok 4-5 dni chyba, ze @ przyjdzie wczesniej, bo brzuch zaczal mnie juz bolec jak na cholerna @@@ MALPA JEDNA

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE W TEN WIOSENNY DZIEN:-) I OCZYWISCIE TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJACE
;-)
:-)MOZE ZAJRZE JESZCZE POZNIEJ

Ostatnia edycja: