reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
Ja dzięki TV nauczyłam małą na brzuszku leżeć.
Test zakupiony, a testować będę rano![]()
malenko,ja bym chyba do rana nie wytrzymała...jak jesteś znowu dzidziusiowa,to i tak wykarze ze jesteś...ja robiłam późnym popłudniem i wyszły 2 kreseczki

A
agamir
Gość
alenka mam nadzieje ze bedzie 2 dzidzius. A dzis nasz Antonio koszmar placze nie je ciezko oddycha alergia wysypałą go okropnie glupia matka dawac mu banana. Ja padam dzis ze zmeczenia wlasnie wypilam 6 kawe. Jutro usg jay brzusznej a potem mamay sie pokazac pediatrze.
Czarna wreszcie jestes
Czarna wreszcie jestes
moli81
Mamuśka Mikuśka
alenka mam nadzieje ze bedzie 2 dzidzius. A dzis nasz Antonio koszmar placze nie je ciezko oddycha alergia wysypałą go okropnie glupia matka dawac mu banana. Ja padam dzis ze zmeczenia wlasnie wypilam 6 kawe. Jutro yma i usg jay brzusznej a potem mamay sie pokazac pediatrze.
Czarna wreszcie jestes
ojejkuś!!!

malena81
mamusia październikowa 08
alenka mam nadzieje ze bedzie 2 dzidzius. A dzis nasz Antonio koszmar placze nie je ciezko oddycha alergia wysypałą go okropnie glupia matka dawac mu banana. Ja padam dzis ze zmeczenia wlasnie wypilam 6 kawe. Jutro usg jay brzusznej a potem mamay sie pokazac pediatrze.
Czarna wreszcie jestes
Biedny Antonio! Ale to nie Twoja wina przecież. Skąd mogłaś wiedzięć???
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
malenko,ja bym chyba do rana nie wytrzymała...jak jesteś znowu dzidziusiowa,to i tak wykarze ze jesteś...ja robiłam późnym popłudniem i wyszły 2 kreseczki![]()
Ale tego czegoś co test wykrywa rano jest więcej, więc pewność większa.
Jedni skaczą na bungee, inni robią testy ciążowe.
Odrobina adrenaliny nie zaszkodzi ;-)
nie no Malena ale nas bedziesz w niepewnosci trzymac!!!!!!!!!!!!!!
Nie jestem w ciąży tylko sobie wkręcam, a test robię, żeby się upewnić, bo wtedy trzeba się oszczędzać... i pozbyć się wyimaginowanych ciążowych objawów

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA WITAJ i nie znikaj :-)
MALENA 3 mam kciuki za testa I JA TEZ BYM DO RANA NIE WYTRZYMALA :-)
AGAMIR u mnie jest to samo co u Ciebie ale u mnie nie ma alergi Chodzi mi o placz i marudzenie ( moze u nich teraz idzie to w parze hehehe i beda to samo robic hehehe)Ja tez zmeczona i boje sie jak dzisiejsza noc
MALENA 3 mam kciuki za testa I JA TEZ BYM DO RANA NIE WYTRZYMALA :-)
AGAMIR u mnie jest to samo co u Ciebie ale u mnie nie ma alergi Chodzi mi o placz i marudzenie ( moze u nich teraz idzie to w parze hehehe i beda to samo robic hehehe)Ja tez zmeczona i boje sie jak dzisiejsza noc
Evelajna
Październikowa mama
Dorotka miło, że 1 kg mniej
Może te nowe specyfiki pomogą Oli.
Agamir nie mogłaś wiedzieć. Ale że bananay uczulają?? Kurka nam zawsze polacano jako bezpieczne
.
Malenka nie wytrzymałabym. Za nic... Nawet jeśli tylko rozwiać wątpliwości. Masz nerwy ze stali.
Tuśka zważona: 6530kg. Pogoda cud miód orzeszki - w samym swetrze byłam i młodą też tylko bodziak, sweterek, rajstopki plus dresy wsadziłąm w wózek. Cienki kocyk narzuciłam i pospała. Teraz śpiewa mi na kolanach, ale talent to ma chyba po Bobie Dylanie, bo skrzeczy
Idziemy robić obiada.

Może te nowe specyfiki pomogą Oli.
Agamir nie mogłaś wiedzieć. Ale że bananay uczulają?? Kurka nam zawsze polacano jako bezpieczne

Malenka nie wytrzymałabym. Za nic... Nawet jeśli tylko rozwiać wątpliwości. Masz nerwy ze stali.

Tuśka zważona: 6530kg. Pogoda cud miód orzeszki - w samym swetrze byłam i młodą też tylko bodziak, sweterek, rajstopki plus dresy wsadziłąm w wózek. Cienki kocyk narzuciłam i pospała. Teraz śpiewa mi na kolanach, ale talent to ma chyba po Bobie Dylanie, bo skrzeczy

Idziemy robić obiada.
A
agamir
Gość
Dziki dziewczyny.Malenka a masz jakies objawy bycia w ciazy ze kupilas test? Jak bylam z Antosiem zrobilam wieczorem i byl 2 kreski rano powtorka i tez 2 kreski
reklama
Mama Maksa
październikowa mama
czesc dziewczyny. nie wiem czy powinnam tu do was pisac ale takze jestem pażdziernikową mamą. widze że wszystkie sie tu już super znacie a ja jestem nowa i nie wiem czy do was pasuje. ale to wasze forum najbardziej mi sie podoba. Mam 27 lat i 5 miesicznego synka o imieniu Maksymilian. Pozdrawiam i mam nadzieje że mnie tu przygarniecie:-):-)
Podziel się: