martyna222
udało się ! :)
kochana skoro cykl bezowulacyjny to jaki sens???a moze.......testowalas w tym cyklu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana skoro cykl bezowulacyjny to jaki sens???a moze.......testowalas w tym cyklu?
Hanka :-):-):-) no bedzie się działo- trzymam kciuki - normalnie będzie jutro wielki dzień Hanki!!!
taaa wszyscy czekja na Hanki testowanie jak na zbawienie jakies hihihi
hanula dawaj mow szybko , nie czujesz nic a nic a nic a nic???????
mąż w pracy czymś muszę nie!;-)Nie podniecaj się bo ci pompka siądzie - i co wtedy????.
No pewnie - zaraz po wizycie daj znać co i jak, koniecznie:-):-)Dobra laseczki - spadam. Najpierw kurs, później ginka. Zobaczymy co mi powie...
Trzymajcie kciuki. Miłego wieczorku.
Ciao!!!
:-):-):-):-):-)
I tak trzymać, nie można się poddawać - to od nas wszystko zależy i musimy walczyć ile sił...pozdrawiam Cię serdecznie...Siemanko cioteczka
Tak czy inaczej, nie mam zamiaru sie zalamac. Walczyc bede do konca:-)
Tempka jest na 99% potwierdzeniem owu. Tempka jest rezultatem wzrostu progesteronu, a ten sie wytwarza w normalnych warunkach tylko po owu (nie mowimy o chorobach).
no to jak siostra mówi to tak musi być - słuchaj się siostry.. a stsrsza czy młodsza??wlasnie mi siostra przepowiedziala ze zajde w tym albo w nastenym miesiacu napewno bo jej sie tak snilo !!!! a jej sie sprawdza, tak mowi hehehehe![]()
Gratulacje !!!!! J biorę codziennie folik i mbeA ja się pochwalę, że już jestem 4 dni bez nałogu - bez ColiOszczędzam się
Piję Multivitaminki. Kurcze, ale przeczytałam, że tam też trochę kwasu foliowego jest a jem też w tabletkach kwas foliowy, nie za dużo go na dzień?
A może nie:-):-):-)nie potrafimy powiedzieć kiedy mamy owu bo ból nie jest wyznacznikiem i nie potrafimy przewidzieć ile plemniczek przeżyje. Moja koleżanka urodziła niedawno córkę a w takim szoku była jak się dowiedziała że jest w ciąży bo przytulali się zaraz po @ - nawet się śmiała że jest wiatropylna... oczywiście dziecko nieplanowane:-):-):-)Witam. Trzymam kciuki za kolejne testowankaJa jestem juz po owulce. Tempka slicznie mi skoczyla z 36.80 na 37.20 dzis rano. Niestety wydaje mi sie, ze znowu to przegapilismy.
a ja banany, mandarynki i czekolada - na zmianęja sie dzis objadam jabłkami i bananami.... odzywczajam sie od slodyczy bo ostatanio az mnie mdli tak je pochlaniam.....:-) moze przydadzą sie jakies nowe witaminki![]()
oj, skąd ja to znam, często mam takie stany depresyjne że nic mi się nie chce, nawet wychodzić z domu...tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!
a moze jednak nie byl?? masz pewnosc na 100%?kochana skoro cykl bezowulacyjny to jaki sens???
A co ja więcej mogę napisać.no kochana ale chociaz cos nam napisz!!! nie zezwalam na takie wpadanie i wypadanie~!!!!!
Na żółtaczkę można bo pytałam lekarza, to nie to samo co inne szczepienia, że dostajesz dawkę zarazków.
A jak kobiety dowiadują się, że cesarka ich czeka to muszą się zaszczepić..
PozdrawiamWitajcie kochane.
Nie dam rady nadrobić zaległości
Zaraz kolacja i łóżeczko, padam na ....;-)
siostra ta akurat starsza, wlasnie jest w 12tc :-) ale mam jeszcze mlodszą:-)no to jak siostra mówi to tak musi być - słuchaj się siostry.. a stsrsza czy młodsza??
na 80 % ... miałam monitoring i był dominujący w prawym ale przestał rosnąć, a bolał mnie lewy ale tam nic nie było.. i pytam dlaczego mnie tak bolał, a lekarz nie wiem??a moze jednak nie byl?? masz pewnosc na 100%?
Jak ja to dobrze pamiętam z poprzedniej ciąży. Stawałam w pokoju i mówiłam mężowi że albo za 5 min łóżko jest pościelone albo śpię na dywanie:-):-):-):-)A co ja więcej mogę napisać.
Jak wracam z pracy to zachodzę do rodziców od progu krzyczę jestem głodna.
Jestem ciągle senna
Dziś coś brzuszek lekko pobolewa ciężko zlokalizować ból. Jak zwykle się martwię i czekam na usg 26.03. To chyba tyle ;-)
Teraz już zmykam bo zaraz usnę przed kolacją![]()