reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka :-):-):-) no bedzie się działo- trzymam kciuki - normalnie będzie jutro wielki dzień Hanki!!!:tak::-D

Nie podniecaj się bo ci pompka siądzie - i co wtedy????

taaa wszyscy czekja na Hanki testowanie jak na zbawienie jakies hihihi:-D:-D
hanula dawaj mow szybko , nie czujesz nic a nic a nic a nic???????

No Jadźka nic nie mam. Ani cycki, ani mdłości. NIC kompletnie. Kilka razy zakręciło mi się w głowie i tyle - ot moje objawy.
Dlatego wiecie - trzymamy kciuki ale się zbytnio nie podniecamy.
To moja pierwsza owulacja od kilku lat więc spokojnie.

Dobra laseczki - spadam. Najpierw kurs, później ginka. Zobaczymy co mi powie...
Trzymajcie kciuki. Miłego wieczorku.
Ciao!!!
:-):-):-):-):-)
No pewnie - zaraz po wizycie daj znać co i jak, koniecznie:-):-)

Siemanko cioteczka :-D

Tak czy inaczej, nie mam zamiaru sie zalamac. Walczyc bede do konca :-D:-):-D
I tak trzymać, nie można się poddawać - to od nas wszystko zależy i musimy walczyć ile sił...pozdrawiam Cię serdecznie...

Tempka jest na 99% potwierdzeniem owu. Tempka jest rezultatem wzrostu progesteronu, a ten sie wytwarza w normalnych warunkach tylko po owu (nie mowimy o chorobach).

wlasnie mi siostra przepowiedziala ze zajde w tym albo w nastenym miesiacu napewno bo jej sie tak snilo !!!! a jej sie sprawdza, tak mowi hehehehe:-D
no to jak siostra mówi to tak musi być - słuchaj się siostry.. a stsrsza czy młodsza??

A ja się pochwalę, że już jestem 4 dni bez nałogu - bez Coli:D:D Oszczędzam się:D Piję Multivitaminki. Kurcze, ale przeczytałam, że tam też trochę kwasu foliowego jest a jem też w tabletkach kwas foliowy, nie za dużo go na dzień?
Gratulacje !!!!! J biorę codziennie folik i mbe
Witam. Trzymam kciuki za kolejne testowanka :)Ja jestem juz po owulce. Tempka slicznie mi skoczyla z 36.80 na 37.20 dzis rano. Niestety wydaje mi sie, ze znowu to przegapilismy.
A może nie:-):-):-)nie potrafimy powiedzieć kiedy mamy owu bo ból nie jest wyznacznikiem i nie potrafimy przewidzieć ile plemniczek przeżyje. Moja koleżanka urodziła niedawno córkę a w takim szoku była jak się dowiedziała że jest w ciąży bo przytulali się zaraz po @ - nawet się śmiała że jest wiatropylna... oczywiście dziecko nieplanowane:-):-):-)

ja sie dzis objadam jabłkami i bananami.... odzywczajam sie od slodyczy bo ostatanio az mnie mdli tak je pochlaniam.....:-) moze przydadzą sie jakies nowe witaminki:tak:
a ja banany, mandarynki i czekolada - na zmianę

tak mi się smutno zrobiło, łapię jakiegoś doła... kurczę czemu to wszystko jest takie trudne?? prawie zawsze jestem optymistką ale dziś jakoś nie mogę!
oj, skąd ja to znam, często mam takie stany depresyjne że nic mi się nie chce, nawet wychodzić z domu...
Ale zaraz będzie wiosna i słońce zaświeci i aż się będzie chciało żyć, zobaczysz...

Próbuję dorównać Andzi_S w odpisywaniu na posty ale do mistrzyni jeszcze mi daleko

kochana skoro cykl bezowulacyjny to jaki sens???
a moze jednak nie byl?? masz pewnosc na 100%?

ja np wlasnie dostalam dzisiaj testy owu, ktore sobie kupilam. Otoz tam w instrukcji jest napisane ze przy cyklach 31 dniowych czyli takich jak u mnie powinnam zaczac testowac od dnia dzisiejszego..... zrobilam test oczywiscie tylko jedna kreska, i to utwierdza mnie w przekonaniu ze mialam owu w eekend tak jak czulam kiedy to nawalaly mnie jajniki.
Ale gdybym sie sugerowala testami owu to bym najzwyczajniej w swiecie owulke przegapila ( a ze zawsze mnie jajniki bolaly jak mialam owu wiec sie domyslilam) natomiast u osob ktore maja bezbolesne owulki wlasnie w taki sposob najlepiej przegapis..... i badz tu mądry........

no kochana ale chociaz cos nam napisz!!! nie zezwalam na takie wpadanie i wypadanie~!!!!!
A co ja więcej mogę napisać.
Jak wracam z pracy to zachodzę do rodziców od progu krzyczę jestem głodna.
Jestem ciągle senna :baffled:
Dziś coś brzuszek lekko pobolewa ciężko zlokalizować ból. Jak zwykle się martwię i czekam na usg 26.03. To chyba tyle ;-)
Teraz już zmykam bo zaraz usnę przed kolacją :-D:-D

Witajcie! Nie dam nadrobić wszystkiego. Tak tylko pobieżnie poprzeglądałam posty
Na żółtaczkę można bo pytałam lekarza, to nie to samo co inne szczepienia, że dostajesz dawkę zarazków.
A jak kobiety dowiadują się, że cesarka ich czeka to muszą się zaszczepić..

Opinie naszych lekarzy mówiąc delikatnie mnie dziwią. Byłam w sobotę u swojej gin i pytałam właśnie o tę szczepionkę, bo cholercia nie zaszczepiłam się wcześniej i powiedziała że w żadnym wypadku.
Byłam zdziwiona bo czytałam w necie, że w drugim i trzecim trymestrze można. I bądź tu człowieku mądrym.

Witajcie kochane.
Nie dam rady nadrobić zaległości :zawstydzona/y:
Zaraz kolacja i łóżeczko, padam na ....;-)
Pozdrawiam

Haniu powodzenia jutro, oby pojawiły się piękne II
Kaprycha może ten test, który dziś zrobiłaś jakis felerny był. Zdarzają się takie sytuacje. Mocno trzymam kciuki

A ja zmykam zaraz do łóżeczka bo chyba mnie przeziębienie ma zamiar rozłożyć!
Jutro idę na badanie więc, proszę trzymajcie kciuki żeby wszystko wyszło oki i żebym za długo na wyniki nie musiała czekać bo osiwieję.

Owocnej nocki

reklama
A co ja więcej mogę napisać.
Jak wracam z pracy to zachodzę do rodziców od progu krzyczę jestem głodna.
Jestem ciągle senna :baffled:
Dziś coś brzuszek lekko pobolewa ciężko zlokalizować ból. Jak zwykle się martwię i czekam na usg 26.03. To chyba tyle ;-)
Teraz już zmykam bo zaraz usnę przed kolacją :-D:-D
Jak ja to dobrze pamiętam z poprzedniej ciąży. Stawałam w pokoju i mówiłam mężowi że albo za 5 min łóżko jest pościelone albo śpię na dywanie:-):-):-):-)
Z jedzeniem również, zawsze musiałam mieć jakąś kanapkę po ręką bo w momencie potrafiłam zrobić się głodna...

Do góry