martyna222
udało się ! :)
Ktosiowa jestem,jestem... kurde ale mnie brzuch zaczyna boleć... jak dla mnie to super bo w czwartek bym poszła po leki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrocilam z uczelni.
Kupilam po drodze, cos co sie nazywa Lutein. Cholera wie, czy to to samo co luteina, bo bez recepty takie cos znalazlam. Kierujac sie tylko i wylacznie podobienstwem nazw.
Plamie krwia
Papa fasolko, szkoda ze nie chcialas z nami zostac. Kochalam Cie od samego poczatku.![]()
Ktosiowa jestem,jestem... kurde ale mnie brzuch zaczyna boleć... jak dla mnie to super bo w czwartek bym poszła po leki!
Niunians - jak masz nieregularne to poczekaj - może być jeszcze za wcześnie i będziesz się martwićHaniu to widzę że jutro będziemy razem testowały.... nie mogę się doczekać chociaż zastanawiam się czy nie zaczekać do środy. Boję się że zobaczę 1 kreseczkę. Chociaż jeden dzień to pewnie niewiele zmieni ;-)zobaczymy
trzymam kciuki za Twoje II kreseczki :-)
nie sądzę, żeby było obojętne wszystko ale jest to dobra metoda by się nie nakręcaćNo wlasnie Hanka ja tez tak mam i zastanawiam sie czy mi juz instynkt macierzynski minal? Przeciez rok temu wszystko bym oddala za dzidzie .Mialam nawet okres kiedy plakalam nawet na reklamach jesli bylo tam male dziecko. Jest mi juz wszystko obojetne. :-no:
to zależy od dni cyklu a dokładnie od owu - ma być 7 dni po owuWybaczcie, że tak katuje tymi pytaniami o progesteron! Z tego co piszecie powinnam badanie zrobić 21 marca, to jest sobota. Nie wiem czy gdzieś w sobotę uda mi się takie badanie zrobić. Można dzień wcześniej, wtedy byłby 20 dc? Albo w poniedziałek ,czyli w 23 dniu cyklu. Jest sens, czy musi być dokładnie 21 dc?
mnie cycki mało bolą - najbardziej to bolały jak brałam duphaston czyli to chyba od progesteronu jak rośnie - w sumie więc może być i na ciążę i po owuno ja wlasnie tez tak mialam i tez myslaam ze jestem juz zaciazona ale zawsze przestaja mnie bolec na 2-3 dni przed @..... i w tym cyklu sie bardziej przyjrzalam i stwierdziilma ze mialam baaardzo bolace jajnikiw eekend czy li prawdopodobnie na owulacje a dzis nie boli mnie kompletnie nic i zaczeli mnie bolec cycki.... i o co tu chodzi i badz tu mądry.... przynajmniej wiem ze to nie na ciąże bo za wszesnie i nie bede sie z tego powodu nakrecac , mam nadzieje.....
ale jak szyjka jest ciasnaJest rozpulchniona tak i ciasna. no i zamknięta.
test jutro rano robię..
dziekuje za odpowiedz
trzymam kciuki - za zieloneja wlasnie sie umowilam do dżina nowego dr Ewy Jagiełło w przychodni szpitala św. Zofii na 4.04 zobaczymy ....mam nadzieje ze bedzie zielone swiatelko!
![]()
ale jak opier..... to może potem też coś powie na tematJest tylko baba myśli, że ja biorę leki które ona mi przepisała i że jestem jej klientką. Byłam u niej potwierdzić diagnozę mojego lekarza i ona przepisała całkiem inne leczenie, jak teraz pójdę to się kapnie, że nic z jej zaleceń nie stosuję. I do tego według niej nie miałam zachodzić do kwietnia. Prędzej to ona mnie opier....doli niż coś powie.
No właśnie dotarłam do 1000 przy czytaniu - a gdzie koniecmamy 1000 stron![]()
a dziękuję i będę pisała na czerwono - to może pomożeW Twoim przypadku byłoby fajnie jakbyś jak najszybciej dostała @, więc przywołuję!!!![]()
no witaj kochana, rzeczywiscie zaniedbalas nas ostatnio:-(a tikanis tez zadko zaglada do nas :-(Witajcie kochane dosc dlugo mnie nie bylo ale was przepraszam nie mialoam bardzoi czasu praca chciany przeprowadzka wiecie jak to jest u mnie bez zmian ciagle nie jeste,m mamusia buu pozdrawiam was serdecznie szczegolnie kevinke marzennix kropeczke eve bobo i tikinis a tak apropo tikanis co u niej slychac jak sie ma kubus![]()
no mysle ze byla
no to jak owu była w weekend - to czemu myślisz, że się nie udało - rozumiem, że to aby nie zapeszać![]()
no mysle ze byla, i tak gadam bo tak czuje , ale co bedzie zobaczymy, wlasnie mi siostra przepowiedziala ze zajde w tym albo w nastenym miesiacu napewno bo jej sie tak snilo !!!! a jej sie sprawdza, tak mowi hehehehe
![]()
Martynko-zycze @ jak najszybciej bys mogla wziąc sie do dziela!!!a dziękuję i będę pisała na czerwono - to może pomoże.
a co do Kaprychy- to trzeba ją trochę do porządku sprowadzić- kochana do lekarza!!!!!!