reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Qurwa nawet nie mam gdzie ryczeć bo ten jeszcze śpi.
Dziś przestałam wierzyć w cuda, @ na pewno jutro przyjdzie. Zaczęły mnie boleć jajniki więc może nawet już dzisiaj dostane.
Walić to wszystko już mam dość, wiecznie gołą dupą w pysk dostaje.

reklama
Hanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja

Qurwa nawet nie mam gdzie ryczeć bo ten jeszcze śpi.
Dziś przestałam wierzyć w cuda, @ na pewno jutro przyjdzie. Zaczęły mnie boleć jajniki więc może nawet już dzisiaj dostane.
Walić to wszystko już mam dość, wiecznie gołą dupą w pysk dostaje.

Hanka jeszcze przeciez nie wiadomo na 100%, wiec odpusc sobie to dolowanie sie. Zreszta skoro zdrowa para potrzebuje srednio pol roku zeby zajsc, wiec nie ma sie co dziwic, ze my, z problemami, mozemy potrzebowac troche wiecej czasu... Ja Cie nadal pytam o to cialko zolte, bylas na usg po owu?

w tej chwili przestań!!!! Nie wolno się załamywać!!!! Zawsze trzeba mieć nadzieje, wiem że to łatwo powiedzieć ale spróbuj:happy::happy:
Hanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja

Dzięki za trzymanie mnie w pionie.

Hanka jeszcze przeciez nie wiadomo na 100%, wiec odpusc sobie to dolowanie sie. Zreszta skoro zdrowa para potrzebuje srednio pol roku zeby zajsc, wiec nie ma sie co dziwic, ze my, z problemami, mozemy potrzebowac troche wiecej czasu... Ja Cie nadal pytam o to cialko zolte, bylas na usg po owu?

Nie, mam tylko jedno usg przed owulacją. Nie kazał żadnych badań robić po owulacji.

Niunians, Hanka.....

Bardzo mi przykro :(

Hanka - i to nie Twoja wina, niczyja wina. Ty pecherzyki ladne mialas. Moze nasienie nie do konca dobre ? Robiliscie badania ?

Nie, mam tylko jedno usg przed owulacją. Nie kazał żadnych badań robić po owulacji.

Wiec jesli teraz jednak @ przyjdzie (odpukac), to zazycz sobie usg po owu lub badanie progesteronu 7 dni po owu - zebys wiedziala czy bylo cialko zolte!! Mowie Ci, ze ja mialam pecherzyk po clo, ale niestety nie bylo cialka zoltego, wiec qpa...

Niunians, Hanka.....

Bardzo mi przykro :(

Hanka - i to nie Twoja wina, niczyja wina. Ty pecherzyki ladne mialas. Moze nasienie nie do konca dobre ? Robiliscie badania ?

Tak z najwyższej półki ma nasienie 450 mln i 90% ruchliwości czy jak to się tam nazywa. To ja jestem tym felernym elementem w naszym związku. On cud miód malina, ogier rozpłodowy.

reklama
Do góry