Zajączek81
Fanka BB :)
Witam
NEGATYWNY
Jestem beznadziejna nawet nie potrafię zajść przy 3 pęcherzykach
Idę ryczeć
Haniu.... Tak mi przykro...nie płacz:-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
NEGATYWNY
Jestem beznadziejna nawet nie potrafię zajść przy 3 pęcherzykach
Idę ryczeć
Popieram!!!!!!!!! Trzeba być twardym a nie miętkimHanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja
Od dzisiaj mamy Cię Tak nazywać pieszczotliwie?? Hanka - jeśli M. nie wypomina Ci takich rzeczy i w ogóle, to ty się nie wkręcaj. Dziewczyny maja rację. To początek dobrej drogi - teraz musi być :alleluja i do przodu"Tak z najwyższej półki ma nasienie 450 mln i 90% ruchliwości czy jak to się tam nazywa. To ja jestem tym felernym elementem w naszym związku. On cud miód malina, ogier rozpłodowy.
Dokładnie tak - Kryzys jest przecie!!Nie rycz, @ nie ma jest nadzieja.
Czym ty test robiłas????? i pamietaj oni oszczędzają na barwnikach!!!
Haniu.... Tak mi przykro...nie płacz:--
-
-(
Hanka
To standard to 40ml, nie 400mln. Powyzej 250ml jest polizoospermia
Ale masz racje - nie wiem czy to netywnie wplywa na zajscie, chyba nie. Wiem tylko ze jest ta polizoospermia, bo sie naczytalam o nasieniu kiedys![]()
Popieram!!!!!!!!! Trzeba być twardym a nie miętkim
Od dzisiaj mamy Cię Tak nazywać pieszczotliwie?? Hanka - jeśli M. nie wypomina Ci takich rzeczy i w ogóle, to ty się nie wkręcaj. Dziewczyny maja rację. To początek dobrej drogi - teraz musi być :alleluja i do przodu"
Dokładnie tak - Kryzys jest przecie!!
Haniu znalazlam cosik takiego moze to ci cos pomoze!Hanka
To standard to 40ml, nie 400mln. Powyzej 250ml jest polizoospermia
Ale masz racje - nie wiem czy to netywnie wplywa na zajscie, chyba nie. Wiem tylko ze jest ta polizoospermia, bo sie naczytalam o nasieniu kiedys![]()
Jakim kurna odejściu??? Ani się waż!!!! To jest najlepsze forum na BB w dużej mierze dzięki Tobie Kochana - na tego jednego trojaczka najwyżej poczekam;-)Oj widzę że rośnie maja następczyni, godna zająć moje miejsce po mym odejściu, ale dopiero jak odejdę.
Tak w ogóle - witam was zimowo.
Wczoraj byłam u ginki.
Wywaliłam 60 dych i dowiedziałam się tego co od was za free
Fakt - jedyne co mi powiedziała czego wy nie to gdzie można u nas zrobić takie badania. Ale na tej pieprzonej wsi jest tylko dwóch lekarzy którzy robią USG dopochwowe (oczywiście nie ona) a badanie nasienia musimy zrobić w Łodzi w Matce Polce.
Także od dziś słucham tylko Was.
Twierdzi że na razie nie musimy robić badań. Ale jak chcemy dla spokoju psychicznego to możemy. Poleciła mi badanie tempki i obserwacje śluzu. I to na pewno będę robić od następnego cyklu.
Nad badaniami się jeszcze zastanawiam... i tak muszę poczekać żeby zacząć w odpowiednich dc. Poza tym M. wyjeżdża już jutro....