reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

golnie robi to sie tak ze wyznaczasz sobie godzine o ktorej najczesciej sie budzisz!!!! NIE WSTAJESZ Z ŁOŻKA!!!! ;-) czasami trzeba z budzikiem bo mierzyc trzeba zaraz po przebudzeniu min po 4 godzinach snu! najlepiej termometrem eletronicznym z dwoma miejscami po przecinku tzn pwulacyjnym bo pomiar trwa wtedy 60s rteciowy trzymac trzeba dluzej! a no i miejsce pomiaru tez ma znaczenie najlepiej gdy jesy to pochwa! caly cykl trzeba mierzyc w tym samym miejscu!!! :tak:
godzina pomiary ma znaczenie bo pomiar trzeba zrobic najpozniej do godziny 8ej rano!!!!

Najpóźniej do 8 rano?:szok::szok::szok: No to bez budzika nie dam rady:-) Dzięki kochane! W piątek badam progesteron, ciekawe czy wyniki będą tego samego dnia, zapomniałam zapytać.

reklama
Oj dziewczyny mi od luteiny taaaaak niedobrze, biegam sikac co 20 minut i czuje wstret do progesteronu pod jakakolwiek postacia ;-) Ide jutro do gin i zobaczymy co mi powie, czy mam nadal brac te luteine - jak biore na noc, to jest ok, ale rano mnie tak od niej mdli, ze nic tylko sie pochlastac :baffled:

Najpóźniej do 8 rano?:szok::szok::szok: No to bez budzika nie dam rady:-) Dzięki kochane! W piątek badam progesteron, ciekawe czy wyniki będą tego samego dnia, zapomniałam zapytać.

U mnie sa nastepnego dnia
:tak:

No to jak znam swoje szczęście to będę czekać do poniedziałku, bo pewnie w sobotę wyników nie wydają:-(

Zazwyczaj chodzę do prywatnej, bo tam mam z pracy za darmo, ale w piątek idę do pracy, więc rano badanie muszę zrobić szybko a co za tym idzie blisko domu. I znalazłam jakąś nową przychodnię, ale nie wypytałam co i jak.

reklama
prawie wszedzie gdzie czytalam na temat PTC jest nawet ze do 7ej!!! poniewaz po 8ej godzinie temperatura zaczyna gwaltownie skakac!?:confused:

Dziwne... Co strona to teoria ;-) Ja jestem za tym zeby mierzyc rano, nawet kosztem obudzenia sie z budzikiem. Powiem Wam, ze lubie mierzyc tempke, bo... mam powod zeby polezec jeszcze te 10min w lozku przed wstaniem
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry