Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ej dziewczyny a wogole to co tak malo testujacych jest??? kto nastepny???? szybko sie przyznawac????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej dziewczyny a wogole to co tak malo testujacych jest??? kto nastepny???? szybko sie przyznawac????
telefon?![]()
Tak, tak zadzwonię. Próbuję ale te państwowe przychodnie to jakiś koszmar! Albo nikt nie odbiera, albo zajęte![]()
To tak jak u mnie... co ja mu się natłumaczę. Tylko muszę mówić wolno i dużymi literami i przekładać na język męski. Bo jemu się to wydaje (wydawało) takie proste. fakt faktem - nie dziwię mu się. Musze go kiedyś posadzić przed BB chyba.... Tylko czy on coś z tego zrozumie??
Tak, tak zadzwonię. Próbuję ale te państwowe przychodnie to jakiś koszmar! Albo nikt nie odbiera, albo zajęte![]()
Powinnam zrobić w sobotę, wtedy byłby 21 dc. Tylko, że w sobotę badań tu nie robią. Cykle mam 28-28 dniowe
Niestety... ktory to bedzie Twoj dc, ze robisz progesteron?
A jednak ktos odbiera:-) Niestety na wynik muszę czekać do poniedziałku. Może lepiej zrobić w czwartek i mieć wynik w piątek? tylko, że wtedy badanie byłoby w 19 dc. Myślicie że jest sens?
a gdzie masz suwaczek !!!!!!!!Ja mam na razie 16dc, owu byla w 11dc, wiec u mnie jeszcze poltora tygodnia26.03....
Powinnam zrobić w sobotę, wtedy byłby 21 dc. Tylko, że w sobotę badań tu nie robią. Cykle mam 28-28 dniowe