reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jak to 3 dni Ci wyskoczyly?

Bo zawsze miałam cykle 24 dniowe. Jednak w zeszłym cyklu @ spóźnił mi się aż o 3 dni co narobiło mi sporo nadziei (bo nigdy wcześniej @ mi się nie spóźniał). No i dziś miałabym termin spodziewanej @ patrząc na te cykle 24 dniowe, ale skoro w zeszłym cyklu @ mi się spóźnił o 3 dni to te dni też muszę brać pod uwagę.

reklama
a gdzie masz suwaczek !!!!!!!!

Ah wiesz, nie chcialam dodawac suwaczka, bo w poprzednim cyklu mialam pecherzyk kwalifikujacy sie do pekniecia dopiero okolo 18 dc... A w tym cyklu tak mnie ta owu zaskoczyla, ze naprawde boje sie, ze ja przegapilismy :-( Za chiny nie moge sobie przypomniec czy przytulanki byly w niedziele czy w poniedzialek... a owu byla w czwartek
:-:)-(

Bo zawsze miałam cykle 24 dniowe. Jednak w zeszłym cyklu @ spóźnił mi się aż o 3 dni co narobiło mi sporo nadziei (bo nigdy wcześniej @ mi się nie spóźniał). No i dziś miałabym termin spodziewanej @ patrząc na te cykle 24 dniowe, ale skoro w zeszłym cyklu @ mi się spóźnił o 3 dni to te dni też muszę brać pod uwagę.

No tak, rozumiem. Eh chcialoby sie wiedziec tuz po owu, bez czekania 2-3 tygodni
;-)

Ah wiesz, nie chcialam dodawac suwaczka, bo w poprzednim cyklu mialam pecherzyk kwalifikujacy sie do pekniecia dopiero okolo 18 dc... A w tym cyklu tak mnie ta owu zaskoczyla, ze naprawde boje sie, ze ja przegapilismy :-( Za chiny nie moge sobie przypomniec czy przytulanki byly w niedziele czy w poniedzialek... a owu byla w czwartek :-:)-(

napewno trafiliscie :) nie ma co sie zamartwiac a suwaczek musi byc bo zawsze lepiej cos powiedziec czy doradzic kiedy widzisz co i jak:tak:
ktosiowa ty tak samo marasz suwaczek zrobic!!!!!!!!!!!!

No tak, rozumiem. Eh chcialoby sie wiedziec tuz po owu, bez czekania 2-3 tygodni
;-)

I tak się cieszę, że nie mam dłuższych cykli, najdłuższy trwał 27 dni a przyspieszył go seks. A potem tu się naczytałam, że lepiej się nie kochać w II połowie cyklu??:-) Myślicie, że to jakoś szkodzi czy co?? Bo pierwszy raz o tym u Was czytałam.

napewno trafiliscie :) nie ma co sie zamartwiac a suwaczek musi byc bo zawsze lepiej cos powiedziec czy doradzic kiedy widzisz co i jak:tak:
ktosiowa ty tak samo marasz suwaczek zrobic!!!!!!!!!!!!

Dzieki za pocieszenie
:-)

I tak się cieszę, że nie mam dłuższych cykli, najdłuższy trwał 27 dni a przyspieszył go seks. A potem tu się naczytałam, że lepiej się nie kochać w II połowie cyklu??:-) Myślicie, że to jakoś szkodzi czy co?? Bo pierwszy raz o tym u Was czytałam.

Teoretycznie orgazm moglby przeszkadzac w zagniezdzaniu - w sumie ja nie widze innego powodu, ale moze dziewczynki wiedza o czyms o czym ja nie wiem
:-D

Qurwa nawet nie mam gdzie ryczeć bo ten jeszcze śpi.
Dziś przestałam wierzyć w cuda, @ na pewno jutro przyjdzie. Zaczęły mnie boleć jajniki więc może nawet już dzisiaj dostane.
Walić to wszystko już mam dość, wiecznie gołą dupą w pysk dostaje.
Haniu ja też podejrzewam że na dniach przyjdzie ta wstrętna @. Test też wyszedł negatywnie. Jak za tydzień nie przyjdzie to będę jeszcze raz próbowała. Ale jajniki już bolą więc pewnie przylezie @

reklama
Do góry