reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As... mniam krokieciki.. kurcze... jutro chyba zrobie, bo mi ochoty narobiłaś:-)

dzisiaj jeszcze tylko1h i 10 min w pracy więc wtytrzymma, zrobie sobie coś na ciepło w domku, a jutro krokieciki...:-D

aa pierogów nie umie....:-( w sumie.. raz tylko probowałam, ciasto mi nie wyszło i juz nigdy nie robiłam sama, kupuje mrozone... ja i tak pożeram z ogromna ilościa smietany więc az tak bardzo różnicy w smaku nie czuje:-D(kogo ja oszukuję)
a mój M to i tak do wszystkiego pół butelki maggi leje to on naprawde nie czuje róznicy:-D

Macie jakąś radę co do ciasta na pierogi jak co do kazdego szczegolu po kolei zrobic? babcia mama i tesiowa mi mowily, zrobilam niby tak jak mowily i nie wyszlo....:crazy:

reklama
nonono dajecie czadu :))

As ale mialas pzezycia nie ma czego Ci zazdroscic:baffled:

Posty przeczytalam ale jakas dzis laba jestem cos mi dolega ale sama nie wiem co:baffled:

Agnes dobrze ze to tylko skonczylo sie na masci:tak:

Wiktoria stany podgoraczkowe to standard przy zabkowaniu no i po szczepoieniach Mam nadzieje ze noc bedziecie mieli spokojna

Medeuska gratuluje fasolki :))

My bylysmy na spacerku w parku i zrobilysmy male zakupy do lodowki

Mama Helenki
cieplo sie robi to dzieci wybrzydzaja jedzonko wola piciu:sorry2: Ja jak Laura nie chce jesc nie zmuszam jak jest glodna sama wola:rofl2:

Witajcie wieczorowo:-)

Tak mi się u Was spodobało ,że biegam do kuchni robić krokiety i wpadam do Was zobaczyć co piszecie.:rofl2::-D:rofl2:
Mam nadzieję, że na długo ci tak zostanie;-):tak::-D

AS 76 jakie Ty pyszności dziś robisz :tak::tak::tak::tak: też uwielbiam krokiety mniam mniam:-)
Z opisu rzeczywiście wynika, że muszą być pyszne:tak:

A ja swoje dzieci połozyłam spać i teraz wpadłam do was. Czekam też na mojego M, który za kilka godzin przyjdzie z pracy...

Anka dziękuję dziękuję:-)....
haha ciagle jak mi piszecie gratuluję fasolki to chodzi mi po głowie moja fasolka po bretońsku którą zrobiłam 2 dni temu i ją dziennie teraz jem, bo tak uwielbiam:-D niestety zostalo juz troszke tylko dzisiaj tylko na kolacje:-D

As 76 ale nie należy tak przesadzać.Jeśli byśmy chcieli to do każdego produktu można byłoby się przyczepić.W dzisiejszych czasach co jest tak naprawdę zdrowe?????jednemu cos zaszkodzi a drugi to zje i nic mu nie będzie.
Wiesz ja nie przesadzam.Dlatego eksperymentuję ile mój organizm jest w stanie wytrzymać tego mleka i jem tyle,żeby nie przesadzić.:-p

18.10, ale okaże się jak pójdę do innego lekarza, z uusg mi powie dokłądniej.. to narazie z OM, której w sumie nawet nie pamiętałam kiedy miałam, bo bardziej sie skupialiśmy z M na dniach płodnych kiedy mam :-D i podałam jej dokładną datę zapłodnienia :-D ona sobie wyliczyla ze niby ostatnia miesiączkę miałam 11.01, zobaczymy jak będzie rzeczywiście;-)

...

Macie jakąś radę co do ciasta na pierogi jak co do kazdego szczegolu po kolei zrobic? babcia mama i tesiowa mi mowily, zrobilam niby tak jak mowily i nie wyszlo....:crazy:

Ciasto na pierogi:
1kg maki szymanowskiej
1 jajko
szczypta soli
ok 2 kubków ciepłej wody

maka na blat lub stolnice, do tego szczypta soli, całe jajo. Podlewamy powoli wodą i ugniatamy- musi wyjsc:tak:

reklama
Do góry