reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Czesc dziewczynki:-D

Wy to nie macie litosci, przysiegam!!! Znowu stron naprodukowane, przeciez nigdy tego nie ogarne.

Hanka <---przytulam Cie bido kochana! Poki @ jeszcze nie wszystko stracone.

Olap <------ ogromny buziak za wiadomosc! W szoku jestem jaka jestes kochana :-D

Ide poczytac reszte, pewnie zjedzie mi do wieczora :-D

Witajcie kochane - podpisuję się po postem Kaprychy bo również nie ogarniam jeszcze tego co naprodukowałyście.
Ściskam Was wszystkie mocno:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam Dziewczynki :happy:

Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie :angry:

Hanka -nie tylko ty jestes do niczego, ja tez nie potrafilam zajsc w ciaze przy 3 pecherzykach a co dopiero mowic przy jednym :wściekła/y:

A zapomnialam spytac - Lilu-jak tam zielone swieto w Irlandii??? Przylaczasz sie do zabawy i ucztowania w imie Patryka?

Parada jak parada- nic ciekawego :dry:

Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze loooo :wściekła/y: ma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry: Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela :szok:

Ja dziś odczuwam pobolewanie w dole brzucha - tzn takie kłucie jak igiełki... Myślicie, że to może być zagnieżdżanie się fasolki?? Mam nadzieję że to to..:happy::happy: do testowania jeszcze 12 dni - jak ja to zniosę. Jutro chyba pojadę zrobić ten progesteron - tylko żeby pogoda była w miarę bo mam te zatoki chore i dostałam na nie wreszcie antybiotyk i może teraz mi przejdzie:happy::happy:
I cholera zapomniałam znów rano zmierzyć tempkę bo spieszyłam się do laryngolog. No i zmierzyłam tak 30 min po wstaniu było 37,1 czyli o 0,1 więcej niż wczoraj.. zobaczymy jak będzie jutro - może nie zapomnę

reklama
Witam Dziewczynki :happy:

Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie :angry:

Hanka -nie tylko ty jestes do niczego, ja tez nie potrafilam zajsc w ciaze przy 3 pecherzykach a co dopiero mowic przy jednym :wściekła/y:

Parada jak parada- nic ciekawego :dry:

Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze loooo :wściekła/y: ma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry: Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela :szok:

:sorry2:hahahahahhahahhahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D no nie!! lilu jestes bezbledna!! wlasnie sie tak brechalam do monitora za twoj teskt z orenzada ze az moj malz sie pyta co sie stalo hahahahahahhahaah:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a czym cie tak wkurwil powiedz slonko??

Do góry