Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałam wstawic jeszcze fotki ale mi nie wstawiło cos tam pisało ale w innym języku a ja nie wiem cowiktoria widzę że żeś nowe suwaczki powstawiałafajniusie, ale fotek nie ma
![]()
No i to jeszcze jakie atmosfera gorąca.A to teraz twój M będzie z nami plotkowałwiktoria coraz bliżej powrotu M to i smski coraz bardziej gorące a co trzeba atmosferkę podgrzewać;-);-)
a moje kochanie patrzy na tv na zegarek i czeka na kompa bo wie że zaraz mój film to mu kompa zwolnie![]()
No to tyle dobrze no to musiało go bolec jak szczała dostałjądra całe![]()

To moja córcia lubi oglądać a czyta po swojemu.Ale te książeczki z kolekcji jej nie daje bo szkoda żeby sie zniszczyły bo pójdzie do szkoły to będzie czytać bo to własnie są do nauki poznawania liter i cyfereki dziecko nie chce mi spać,tatuś ja rozbawił a teraz umywa ręce
Oliwka czyta książki,uwielbia książki ma ich mnóstwo![]()

ha ha ha żartuje myślę że to jednak nie to mój adacho to zgrywus jemu iskierka brakuje do głupawy

i to wszystko oswoił się z tą szkołą kumplami no i poprostu jest sobą

a to roztrzepaniec z natury

semki to były buty
a kućka to bułka

więc nasze dzieci tworzą takie wyrazy że boki zrywać

a dzisiaj jula rozmawia ze mną przez telefon i nagle no mamusiu kończę ja ale czemu już a ona no wiesz mam lekką depreskę i bolą mnie nogi

wyłam ze śmiechu a i powiedziała że zgłosi się do mam talent bo ma ROZLICZNE TALENTY

płakałam ze śmiechu z mojej skromnisi

HA HA HA K.też dziś od Klaudii dostał jak tańczyła z ręki z pirueta ,ale bardzo nie stękał:-):-)a szkoda;-)Ale Oliwcia tatuska załatwiła:
leciała do niego i skoczyła mu kolanem centralnie w jajca
ma za swoje,trzeba było nie wariować![]()
Wiktoria ja wychodzę z założenia : "co mnie dobije to mnie wzmocni."As nie zazdroszcze przeżyć z dziecmi to straszne co tam napisałas nawet nie jestem sobie wstanie wyobrazic co ty czułaś dzielna z ciebie kobieta.Podziwiam cie za to i życze zdrówka dla dzieci a jeszcze bardzo zdolna ta twoja córeczka![]()
i co odpowiedział??????? jakieś konkrety poprosimyA co do podgrzewania atmoswery to zapytałam M czy ma jakies specjalne życzenie co do kolorku biel...........ny

Wiktoria ,ale bedzie się działo....po takim poście smakuje wybornie ,,,aż zazdroszcze tego żaru:-):-)bo jak się ma pod ręką to powszednieje;-)a powstrzymać się nie potrafięA co do podgrzewania atmoswery to zapytałam M czy ma jakies specjalne życzenie co do kolorku biel...........ny
;-)