wiktoria12
Mama i żona :)
O słoneczko zaswieciło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A macie juz projekt?Dziekuje ja sie ciesze że mu umowe przedłużyli wiadomo że znowu go nie będzie ale bedzie nas stac na budownie:-)
Z jednej strony niestety tak, z drugiej jak się wprowadzałam miałam same działki, a teraz miedzy działkami postawili jysk i nomi.Luna, ale ty dziewczyno wokół siebie masz same bloki![]()
Po to samo co Tobie nowa bielizna. Trochę urozmaicenia. No niestety teraz w nie nie wchodzę, ale mam nadzieję, jeszcze kiedyś z tego skorzystać.A na co ci strój kocicy![]()
Miłych zakupów i więcej słoneczka...To mi pozazdrościły paskudy jedne. lecę na zakupy, bo chmury ciągną.

No kiedyś już dawałam linka domu ale tak na 100%jeszcze nie mamyA macie juz projekt?
A cha no to teraz już wiemZ jednej strony niestety tak, z drugiej jak się wprowadzałam miałam same działki, a teraz miedzy działkami postawili jysk i nomi.
Po to samo co Tobie nowa bielizna. Trochę urozmaicenia. No niestety teraz w nie nie wchodzę, ale mam nadzieję, jeszcze kiedyś z tego skorzystać.

Dzis jestem mega wyspana wiec moge ruszac na podobj dnia

Napewno jest wygodny bo Laura przesypia w nim cale 1000km jak jedziemy do Polski
super sprawa!!
Gdyby tego słońca nie było to byłoby jeszcze zimniej.Dzień dobry
Słońceeeee!Hurrrraaa!
Dziś będzie długi spacer!
Poczytam was później, bo teraz Pe marudzi. Mam nadzieję, że niedługo zaśnie. Wczoraj poszedł spać o 23:30, po czym wstał przed 2:00Nic mu nie dolegało, po prostu chciał się pobawić
No i dziś już przed 7:00 znów był na nogach.
![]()

i usnęła dopiero koło 6.00 

i przysnęła tylko do 8.00.To już moja druga czy trzecia taka noc,ja juz wyglądam jak zombi bo snu strasznie mi brakuje.