magdziunia
Październikowa Mama'08
U nas wieczorkiem zjada 120 ml a czasem wsunie 150 ml mleczka z kleikiem kukurydzianym.
Marma przykro mi.
Marma przykro mi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kochana to ja cie zaskocze. Mój Maksio zjada 180ml i jak bym mu dała więcej to też by zjadł. On by jadł wszystko co mu sie poda zwymiotował by i dalej by jadł. Jak skończy butle to szybko musze mu wsadzac smoka zeby go troszkę oszukać że niby nadal ciągnie bo inaczej jest rykIle mleczka wypijaja Wasze dzieci.Nasz ciagle 120 i więcej nie chce;-(
kurcze z tymi facetami to tak jest. niczym sie nie przejmuj bedzie lepiej. Miłego spacerku zyczeHej dziewczyny. Pożarłam się dziś z moim M i to dość ostro. eh. Nie mam jakoś na nic nastroju.
Potworniasty śpi i pięknie przespał mi dziś noc. Raz o 2 obudził mi się na jedzenie a potem na piciu. Będę próbowała go odstawić od piersi jak skończy 6 miesięcy. Na pewno nie zrobię tego jakoś gwałtownie tylko stopniowo. Jakoś sobie wogóle tego nie wyobrażam. Strasznie długo walczyłam żeby go karmić i sprawia mi to olbrzymią przyjemność i będzie mi strasznie tego brakowało.
Ja kończę piec ciasta i idziemy z Potworniastym na spacerek.Dziś piękne słońce u nas. W prawdzie jest jeszcze na antybiotyku ale jak pół godzinki spędzi na dworze to przynajmniej zinhaluje sobie nosek.
My karmimy jeszcze na półleżąco w leżaczku bo mały jeszcze nie siedziMARMA mnie rowniez przykro z powodu klotni :-(
Ja wreszcie mam kompletne krzeselko do karmienia Drewniane oto one :-)
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0014h.jpg
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0015a.jpg
Oli nie chciala w nim siedziec WY JUZ KARMICIE W TAKICH KRZESELKACH DZIECIACZKI ??
NIE PATRZCIE NA TE PLAMY NA SCIANIE TO G MUSI ZAMALOWAC HEHEHEH BYLY DZIURY HEHEHE