reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Ja nie wiem ile mój wypija bo karmie piersią. Ściągałam kilka razy i chciałam dać z butli ale nie chce. Kurde dziś z niekapka też wypluwał. Tylko cyc i cyc. w maju mamy wesele i mały ma zostać z moimi rodzicami, czuje że będę kursować non stop żeby dać mu cyca.
Wczoraj pierwszy raz spróbowaliśmy czegoś innego niż mleczko soczki i herbatka. Dałam Mu jabłuszko i bardzo Mu smakowało, aż mi łyżeczke wyrywał.

Załączniki

• Macio.jpg
    Macio.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 26
Ile mleczka wypijaja Wasze dzieci.Nasz ciagle 120 i więcej nie chce;-(
oj kochana to ja cie zaskocze. Mój Maksio zjada 180ml i jak bym mu dała więcej to też by zjadł. On by jadł wszystko co mu sie poda zwymiotował by i dalej by jadł. Jak skończy butle to szybko musze mu wsadzac smoka zeby go troszkę oszukać że niby nadal ciągnie bo inaczej jest ryk

Hej dziewczyny. Pożarłam się dziś z moim M i to dość ostro. eh. Nie mam jakoś na nic nastroju.
Potworniasty śpi i pięknie przespał mi dziś noc. Raz o 2 obudził mi się na jedzenie a potem na piciu. Będę próbowała go odstawić od piersi jak skończy 6 miesięcy. Na pewno nie zrobię tego jakoś gwałtownie tylko stopniowo. Jakoś sobie wogóle tego nie wyobrażam. Strasznie długo walczyłam żeby go karmić i sprawia mi to olbrzymią przyjemność i będzie mi strasznie tego brakowało.
Ja kończę piec ciasta i idziemy z Potworniastym na spacerek.Dziś piękne słońce u nas. W prawdzie jest jeszcze na antybiotyku ale jak pół godzinki spędzi na dworze to przynajmniej zinhaluje sobie nosek.
kurcze z tymi facetami to tak jest. niczym sie nie przejmuj bedzie lepiej. Miłego spacerku zycze

MARMA mnie rowniez przykro z powodu klotni :-(

Ja wreszcie mam kompletne krzeselko do karmienia Drewniane oto one :-)
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0014h.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0015a.jpg

Oli nie chciala w nim siedziec WY JUZ KARMICIE W TAKICH KRZESELKACH DZIECIACZKI ??

NIE PATRZCIE NA TE PLAMY NA SCIANIE TO G MUSI ZAMALOWAC HEHEHEH BYLY DZIURY HEHEHE
My karmimy jeszcze na półleżąco w leżaczku bo mały jeszcze nie siedzi

moja niunia 220ml mleka czy kaszki no moze mleka 240ml czasem le ogolnie daje jej jablko z biszkoptem, rosolek na piersi kurczaka, ziemniaczki z maselkiem, marchew z jablkiem a ostatnio dostala do raczki kromke chlebka aby masowala sobie dziaselka oczywiscie bylam obok i pilnowalam aby cos sie nie oderwalo ale jej pasowalo :))miala zajcie jak niewiem

reklama
Do góry