Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pogryźć to za małoOdebrałam właśnie pocztę. Zastanawiałyście się kiedyś dlaczego psy gryza ludziOto odpowiedź:
Świetna
Ja zamiast w wodzie samej to robie w herbatce owocowej, wypija wszystkoA masz jakis sposób na smecte, bo moje nie da sie tego podac, zanic w swiecie :-( A jak połknie to zaraz zwymiotuje![]()
To jest normalne.Dziecku dojrzewa system nerwowy i musi odreagować w nocy cały dzień.Ja też takie nocki z dzieciakami miałam.Najgorsze było jak mały się budził ok.2 i do 6 rano się bawił ,potem zasypiał a ja o 7 musiałam wstać i małą do szkoły wyszykować.Jakoś przeżyłam ,choć ciężko było.Witam o poranku. U nas wyszło ładne słoneczko ale zimno jest bo jest tylko +3CGdyby tego słońca nie było to byłoby jeszcze zimniej.
myszunia ja miałam podobna dziś nockę
Oliwka usnęła o 23.00,obudziła sie o 2.30i usnęła dopiero koło 6.00
i przysnęła tylko do 8.00.To już moja druga czy trzecia taka noc,ja juz wyglądam jak zombi bo snu strasznie mi brakuje.
Nie wiem dlaczego ona tak wstaje,nie może po prostu zasnąć.Nie wiem co jest grane.
Oliwka dzis zostaje na trochę z dziadkiem bo ja znowu do dentysty braykam.Nie wiem czy uda mu się ją uśpić,bo nigdy jej nie usypiał, nie wiem czy sobie z tym usypianiem poradzi.Oby dali radę bo będzie jeden wielki krzyk.

zawsze to diabelstwo wywącha

i tym sposobem adam od dziś codziennie musi poł godzinki poświęcić dodatkowo na matme
sam się na to nawet zgodził bo chce się podciągnąc
tym bardziej że niby rozumie to potrafi a byki robi
np liczy zadanie 6*4=24 i tak mówi nagłos a wpisuje 28

dowikla Ty masz tak jak ja.Pranie sie pierze,chatka jako tako ogarnieta-musze jeszcze odkurzacz odpalic,młode pija herbatke wiec jest ok
MALINKA
Ja sama sobie sie dziwie ze tyle jemNiby juz nie chcialam jesc o tej godzinie i wogole ale jak M wszedl do pokoju ze spaghetti i z ta salatka to juz mi sie zachciało jesc
![]()

ojejku o takich porach jadacie?????dowikla Ty masz tak jak ja.
Jak zjem ok.22 to do rana nie prześpię.O 4 wstaję robić sobie kanapki i herbatę ,bo tak mi w brzuchu jeździ ,że spać nie mogę.
Moja pora na kolację to 24-2 w nocy ,wtedy bez problemu dosypiam do 8.![]()

jak ja bym o takiej godzinie jadła to byłabym gruba jak beczka.ja najpóźniej o 20.00 coś przekąszę,to jest max ale staram się wcześniej.I jakoś wytrzymuje do rana 

...
mama helenki wózio super a można do niego wkłdać niemowlaczka czy trzeba mieć jakiś specjalny wkład???????
...
Chciała bym mieć taki do auta
Bo na co dzień zamierzam jeździć kolubryną po Helenie 

...
Ja zamiast w wodzie samej to robie w herbatce owocowej, wypija wszystko

Ale jestem uziemiona
z głodu nie przymieram, ale nie mam w domu nic na co bym miała ochotę
No ale M coś wspominał, że może w ciągu dnia się wyrwie to go pogonie do sklepu 

usnęła o 11.30 mam nadzieje że odeśpi noc i nie da popalić dziadkowi jak mnie nie będzie 

a ja zaraz wychodzę do dentysty,juz na samą myśl mnie ciarki przechodzą 

bo ileż można cierpieć,juz moja cierpliwość jest na wyczerpaniu