wszystko mi sie już pojebało..... jeszcze trochę o tym pomyślę i do szpitala psychiatrycznego mnie odwiozą. zaraz wszystko jeszcze raz przemysle. Sorki ze tak krece ale w kalendarzu mam tysiąc rzeczy pozaznaczane i juz zgłupiałam co jest co..
reklama
Haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @
)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
(( może coś zjadłam niedobrego.... fujjj...
((
Haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
((
Dobra, dobra i my Ci mamy uwierzyc, ze akurat myslisz, ze zjadlas cos niedobrego?

Eve84
2 lata przerwy.....
haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
(( może coś zjadłam niedobrego.... Fujjj...
((
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddobra, dobra i my ci mamy uwierzyc, ze akurat myslisz, ze zjadlas cos niedobrego? :-d:-d:-d:-d
Haniu!! Widzę że u ciebie też nie ma narazie @)) ja też czekam, ale betę zrobie dopiero w przyszłym tygodniu bo strasznie źle się czuję. Mam takie mdłości od rana że chodzić nie mogę, z łóżka nie wstałam
((
Właśnie, właśnie wcale nie wierzę w to, ze myślisz, że zjadłas cos fuj, na pewno masz nadzieję, że to fasolka!! I oby tak było, mocno, mocno trzymam kciuki!!!!:-):-):-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ja w Krakowie w "diagnostyce"Szybciutko! Ja tez tak chcę! Niestety jutro robię progesteron w przychodni koło domu i muszę czekać do poniedziałku na wyniki. Gdzie robisz że masz tak szybko wynik?
HankaM
Fanka BB :)
Poczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Wiem zaraz będziecie krzyczeć, że nie wykryje ciąży owulacyjny.
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Gadalam z kuzynką która jest polożną.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana
Ale jest odwrotnie.
Owulacyjne sa czulsze niż ciążowe a lh do hcg jest bardzo zbliżone. A żeby potwierdzić ciążę na 100% najlepiej zrobić samo hcg we krwi bo jak się ma cos z tarczycą i zrobi się beta hcg to może wyjść bledny wynik.
Zrobie dzisiaj test i jutro i zobaczymy co wyjdzie. A w poniedzialek pujdę na hcg.
Ale mam se plana
Loree
Fanka BB :)
Poczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Ale jest odwrotnie.
Ale mam se plana
Hanka, ale robisz to na wlasna odpowiedzialnosc, zeby potem nie bylo mi tu dolow, ze Ci owulacyjny nie wyszedl!!! Ty nie masz problemow z tarczyca, wiec wez mi sie tu nie zaslaniaj

reklama
Ale jest odwrotnie.
Ale mam se plana
Dobry plan to podstawa!!! Ja jestem osoba, która wszystko planuje i strasznie mnie denewuje, jeżeli z tych planów nic nie wychodzi. WIEM, ŻE NIEKTÓRZY UWARZAJĄ, ŻE SPONTANICZNOŚĆ JEST LEPSZA, ALE JA TAM WOLĘ PLANOWAĆ.
KAPRYCH - jak tam u ciebie?? Odezwij się proszę!!!
Podziel się: