reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny ja chyba jestem w ciazy :baffled: przypomnialo mi sie, ze usiadlam wczoraj na chwile w wannie, w ktorej trzy dni wczesniej bral kapiel M... jejku moge juz robic test, czy jeszcze poczekac, jak myslicie?..... :-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny ja chyba jestem w ciazy :baffled: przypomnialo mi sie, ze usiadlam wczoraj na chwile w wannie, w ktorej trzy dni wczesniej bral kapiel M... jejku moge juz robic test, czy jeszcze poczekac, jak myslicie?..... :-):-):-):-)
LOL, wrzuc to na Mozliwe??? hyhyhy
P.S. Po cichu gratuluje fasolki :p:p:p

Ostatnio znajoma przesłała mi adres tej oto stronki: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/content/view/1/1/
wejdźcie sobie i sprawdxcie co wam wyjdzie, bo mi faktycznie wyszło, że nosze źle dobrany stanik. Nie wieżyałam w to, no bo niby jak źle dobrany, skoro cycki mi się w miarę na miejscu trzymaja... Ale poszłam do sklepu z bielizną i poprosiłam o biustonosz, taki jak mi wyszedł z wyliczen na tej stronie (75E lub nawet F:baffled::szok::szok: - zalezy od firmy), przymierzyłam i okazało sie, że faktycznie leży idealnie, nic mi nie odstaje, nic nie wyskakuję, super. ale tu tez sie pojawia problem, bo nawet nie wiedziałam, że tak ciężko znaleźć ładny biustonosz w takim rozmiarze:-):-).
Ciekawam jestem co wam powychodzi???!!!

A ta znowu będzie jadła...no nie zniese...
A ja do wieczora muszę na jabłkach wytrzymać:crazy:

Tez bys sie tak obrzerala jakby Cie od srodka trojaczki laskotaly ;-) Trzeba Hance wybaczyc, a zreszta niech je - dopoki jeszcze jej test nie wyszedl, to sobie przynajmniej nie wmawia braku apetytu i mdlosci
:-):-):-) ale jak juz jej w weekend wyjdzie, to dopiero sie zacznie :szok::-):-):-)

OK to lepiej jutro rano, az się goraco mi zrobiło!!! A już sobie wytłumaczylam że przez to że nie trafilam na to forum przed owu nie mam na co liczyc, bo tyle waznych rzeczy nie wiedziałam. Ale serio testy owu moga wyczaić ciążę? na jakiej zasadzie? Poproszę tak w telegraficznym skrocie

reklama
LOL, wrzuc to na Mozliwe??? hyhyhy
P.S. Po cichu gratuluje fasolki :p:p:p

A dziekuje dziekuje
:-D:-D

karte dostalam za darmo - wlasnie po to by miec wyniki w necie:happy::happy:

no to super - szkoda, że ja nie mam testów owu bo jestem 7 dni po owu i chetnie bym sprawdzila...

Mozesz podac jakies szczegoly odnosnie tej karty? Tak po prostu dostalas? Duzo juz u nich badan zrobilas?

No wezcie co za schizy z tymi testami, mi tez zostal jeden i zaczyna mnie korcic, natychmiast przestancie
:crazy:

Ale poszłam do sklepu z bielizną i poprosiłam o biustonosz, taki jak mi wyszedł z wyliczen na tej stronie (75E lub nawet F:baffled::szok::szok: - zalezy od firmy), przymierzyłam i okazało sie, że faktycznie leży idealnie, nic mi nie odstaje, nic nie wyskakuję, super. ale tu tez sie pojawia problem, bo nawet nie wiedziałam, że tak ciężko znaleźć ładny biustonosz w takim rozmiarze:-):-).
Ciekawam jestem co wam powychodzi???!!!

Haha a widzisz, po co bylo takie mega cycuchy hodowac?
:-D:-D:-D

Do góry