Mama Helenki
i Aniki :D
...A ja znowu sobie poknociłam z kompem ale już wszystko wróciło do normy tyle dobrze![]()
Dobrze, że umiesz sama ponaprawiać

No ja zupkę ugotowałam, jaja się gotują, pralka kreci, tylko przydało by się, żeby ktoś obrała ziemniaki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...A ja znowu sobie poknociłam z kompem ale już wszystko wróciło do normy tyle dobrze![]()

A ja muszę nadal szukać 
Wspominałam wam wczoraj, że licytuje fotelik...
A że była strasznie zmęczona to poprosiłam M żeby aukcji popilnował, a on zapomniał i poszedł za nieduże pieniądzeA ja muszę nadal szukać
![]()

bardzo ladna ta Twoja sukieneczka, fajowe te fotkiMusiałam zrobić nasze ślubne, bo tamte mi wcięło

To się Antoś wyspał
A ja też bez znieczulenia nie pozwalam się dotknąć dentyście.
Wy tu tak o tych dentystach rozprawiacie i tak myślę, że przydałoby się odwiedzić moją panią dentystkęAle jakoś nie bardzo się do tego palę
![]()

luna ale z ciebie laska
a co do tekstów mojej julki to i owszem czasami zabawne ale momentami nie wiem gdzie oczy schowaćja np wchodzę zlatem do tramwaju w powietrzu zapach potu a julka na cały głos ALE ŚMIERDZI MAMUSIU DLACZEGO LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ???
ma na swoim koncie kilkanaście takich tekstów że miałam ochotę zapaść się pod ziemie
m bogaty słownik to fakt a jak ktoś rozmawia i użyje wyrazu którego nie zna od razu wyłapie i pyta co on oznaczai tak powiedziała ostatnio babci jak były w biedronce że dosyć ma już na dzisiaj zakupów jest już sfrustrowana tym wszystkim
i ulubione jej jakis czas temu..... podsumowanie jakiejś pogadanki z nią a ona i jaka konkluzja po tym wszystkim???? wyliśmy
a jak wychodzimy z domu to nigdy nie mówi muszę sie ubrać czy poprawić tylko zawsze poczekajcie muszę się ogarnąć jakoś
![]()

nie ma jak szczerosc wypowiedziana na glos z ust dziecka

Hello
A my znowu nie poszłysmy na spacerekJak sie wziełam za prasowanie tak dopiero teraz skonczyłam
A wyprasowałam dopiero gdzies 1/4 z tego co mam(albo nawet nie)
Zaraz zobacze co napisałyscie przez ta godzine

RÓŻNICA WIEKU MIĘDZY MOIMI DZIECIACZKAMI TO SREDNIO 5 LAT TZN MIĘDZY ADAMEM A JULĄ TO 5 LAT I 2 M-CE MIĘDZY JULĄ A ANTKIEM 4 LATA I 7 M-CY JAK DLA MNIE TO IDEAŁ KARZDE Z NICH TROCHĘ POBYŁO MALUSZKIEM MAMUSI ALE ZNAM I TAKIE MAMY CO CHCĄ ROK PO ROKU I UWAŻAJA ŻE TAK NAJLEPIEJ A I TAKIE CO PO 10 LATACH DECYDUJA SIĘ DOPIERO NA DRUGIEJAK DLA MNIE 10 LAT TO DUŻO A PO ROKU JA BYM NIE DAŁA RADY NA SAMA MYŚL ŻE TERAZ MIAŁABYM BYĆ W CIĄŻY MAM GĘSIĄ SKÓRKĘ
![]()
moze inaczej by sie zachowywala jakby byla przy Tobie i mogla Ci pomagac
QUOTE]
nie sadze bo mialam pod opieka mala od kolezanki i nie chciala bys widziec zachowania LauryNon stop plakala jak cos robilam przy tamtej i wchodzila mi na kolana albo chciala na rece
Zamieszałam w garach
Była dzisiaj u mnie dziewczyna co odkupiła ciuszki dla dzieciaczkaPisze razem ze mną na wątku lipcówek, słuchajcie, ona jest plaska
Jeszcze mam szczękę na ziemi
Sama śmieje się z siebie, że ma ciąże urojona
![]()
podnioslas szczeke
Sewcio wlansie wstal a ja musze isc ten obiad zrobic -
nie no wylaczam BB bo nie zajde do tej kuchni![]()
jakis maly pozeracz czasujak nie wylaczysz to bys pewne non stop zagladala
nie znosze watrobkiluna ja też mam dzis wątróbkę,jaką robisz????? bo my uwielbiamy z indyka,jest taka mięciutka i słodziutka
a zupa u nas dziś brokułowa :-)
Anka masz chyba rację.też o tym ostatnio myślałam,bunt dwulatka zbliża sie do nas dużymi krokamicos czuję ze będzie ciężko
![]()
Niestety nieuchronny ten bunt Laura tez sie buntuje ale ona wie ze u mamusi to krotki temat i probuje u tatusia
Poradz sie lekarza bo szkoda zeby sie meczyla i Ci marudzila bo chyba normalne to to nie jestOliwka juz siedzi w łóżeczku.Ale coś spać to nie chce za bardzo.ja juz nie wiem co ona ma z tym spaniem,noce zarywa i tak w dzień też nie chce spać albo przespi się z 1,5 godz z wielkim przymusem.
Nie wiem tak sobie myślę może jest jakaś przyczyna takiej bezsenności.Jak będę 31.03 na szczepieniu to pogadam z lekarka na ten temat.Bo zaczyna mnie to niepokoić.
mi tez pomidorowa zostalaJa mam dzisiaj na obiad pomidorowe od wczoraj;-)wiec jesli chodzi o gotowanie to mam luz
Własnie wylalam na siebie i na podloge kefir-FUCK![]()
jedz jedz Tobie wolno ja tez tak jadalam no co sie skonczylo spora waga ale dzis nie ma ani sladu jednego kilogramaKurde za dużo jem...
W domu zjadłam 2 kanapki jak przyszłam do pracy kolejne 2 z serkiem Danio, potem sałatkę jarzynową z majonezem i bułkę z parówką, kołaczyka i teraz znów wcinam jakąś gotową sałatkę z makaronem...:--
-(
Troche przesada..Za 3 dni bede wyglądac jakbym byla w 7 mies z takim apetytem....
![]()
mi apetyt nie zostal a w ciazy non stop buzia mielilamNo miejmy nadzieje, tak mnie wszycy pocieszaja, gorzej jak apetyt mi taki zostanie juz po ciazy o sie przyzwyczaje![]()
JAK TO DOBRZE MIEC STARSZE DIECKOMAMA MA LENIA TO SYNEK POSZEDŁ DO SKLEPU KUPIŁ CHLEBEK MLECZKO BUŁECZKI
DOBRA JA TEZ NARAZIE ZMYKAM BO TERAZ SYNKA CZAS NA KOMPA
ALE PÓŹNIEJ BĘDĘ NAPEWNO
AAAAA U MNIE SŁONKO PRZEPIĘKNEALE WIEJE JAK W KIELECKIM
![]()
Tylko czekam kiedy Laura pojdzie na zakupki
MY po spacerku Laura w lozeczku a ja tu siedze i nadrabiam
Dobrze ze skonczylam bo co tu podejde to sporo do czytania
Ide do pralni i moze cos zjem

W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego ENTER
Zaraz poszukam

jestem jestemhura anabuba wróciła
a witam czwartkowo
zaczynam czytać co od wczoraj napisałyście![]()
bo kawe to sie rano z BB pije:-)Witam Mamuśki!!
Ale Wy to z rana od razu na kompa zasiadacie widzęja wolę sobie wszystko zrobić, małego spać i wolne :-):-)
Ja właśnie śniadanko sobie jem,, spaghetti z jasnym sosem mniam mniam ;-);-);-)
będę miała jeszcze na obiadek.
U mnie słoneczko świeci coś, ale wieje i nie jest za ciepłoa bym wyszła w końcu z Kubkiem na dworek. Jutro w końcu jadę po samochód do teściów! No na reszcie
No a wczoraj siostra u mnie była, wypisała mi zaproszenia i teraz tylko wysłać nie które i rodzinkę objechać. A tak mi się nie chce![]()
to moze ta co ostatnio we snie seks z nia uprawwil?a moze mial uprawaic nie pamietamo matko i córko ile miałam czytania
uniwersu piosenki znam wszystkie mam ich wszystkie płyty byłam kilka razy na koncertach a jak mirek breguła wokalista popełnił samobójstwo to wyłam jak dziecko super człowiak tylko z za dużą wrażliwością jak na nasze czasy:--
-
-
-
-
-
-(
patrysia jak dziś sewi????
a ja wczoraj nie miałam tulenie moje kochanie padło zanim ja doszłam do łóżkaa w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał
zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi
![]()

racja!!!!!!!!!!!111:-)Ja Radka co chwilę leje! Niech wie kto ma ostatnie i pierwsze słowo w tym związku! A że się daje bić to inna sprawa![]()
dzisiaj to jest pisanie z prędkością światła
antośka uśpiłam z julia porozmawiałam przez telefon nawet dzisiaj miała dla mamusi więcej czasuale i tak na koniec mnie rozwaliła tekstem wiesz mamuś moze byś tak urodziła bliżniaczki? ja COOOOOOOOO???? a ona no nie pytaj co tylko słucham i sie nie dziw młoda jesteś a ja bym chciała 2 siostry na raz
ja jula nie ma takiej opcji a ona ale jesteś chytra ja bym ci urodziła jak byś mnie poprosiła
staneło na tym że jak dorośnie to mi urodzi bliźniaki ale dopiero jak bedzie miała 30 lat bo najpierw to słowa julki musi trochę chłopaków pokochać
no wyłam ze śmiechu ja i moja mama która tej rozmowy słuchała
powinnam tyłek ruszyc okno w łazience umyć obiad podszykować ale tak mi sie nie chce![]()

a mi sie przypomnialo jak mialam te 14-15lat:-)Piosenka: Universe "Tyle chciałem Ci dać"
Znam To!!!. Zakochana byłam w tym kawałku!!!! Wieki go nie słyszałam!!!!
Paulina tez potrafi nieraz strzelic tekstem ale w jej naturze jest szczerosc niestetyluna ale z ciebie laska
a co do tekstów mojej julki to i owszem czasami zabawne ale momentami nie wiem gdzie oczy schowaćja np wchodzę zlatem do tramwaju w powietrzu zapach potu a julka na cały głos ALE ŚMIERDZI MAMUSIU DLACZEGO LUDZIE SIĘ NIE MYJĄ???
ma na swoim koncie kilkanaście takich tekstów że miałam ochotę zapaść się pod ziemie
m bogaty słownik to fakt a jak ktoś rozmawia i użyje wyrazu którego nie zna od razu wyłapie i pyta co on oznaczai tak powiedziała ostatnio babci jak były w biedronce że dosyć ma już na dzisiaj zakupów jest już sfrustrowana tym wszystkim
i ulubione jej jakis czas temu..... podsumowanie jakiejś pogadanki z nią a ona i jaka konkluzja po tym wszystkim???? wyliśmy
a jak wychodzimy z domu to nigdy nie mówi muszę sie ubrać czy poprawić tylko zawsze poczekajcie muszę się ogarnąć jakoś
![]()

trzymamyJa właśnie dlatego , że sie boje to chodziłam regularnie, póki w 5 mieś nie byłam, no i teraz jakoś od narodzin małej nie byłam, co mi się te słodkości z okresu ciąży teraz odbijają. Ząb jeden boli, w drugim światłoutwardzalna się wypłukała. Albo jutro albo najdalej w poniedziałęk lece do mojej znieczulicy.
I kciuki za mnie prosze trzymać. Palenie rzuciłam. Ciężko to widzę.
kurcze a mnie rozlicza co roku taka babka i zapomnilam jej powiedziec.musze za rok pamietacjak wypełnialiście Pity to przekazałyście na coś 1%podatku????
ja przekazałam na Fundację Polsat na chore dzieci.![]()

tak tez slyszalam ze te na nadgartsek sa zle.najlepsze te tradycyjne ale waidomo ze samemu ciezko.moja mama ma ten polautomatyczny-samemu sie pompuje a on potem juz mierzy.i dobrze pokazujeSłuchajcie, czy macie jakieś doswiadczenia z ciśnieniomierzami? Dziadek ma w przyszłym miesiącu imieniny i postanowilismy mu cos takiego sprezentować...
ja mam opere i nie narzekam.IE to dopiero badziewie:-)PODOBNO OPERA NIE SCIĄGA WIRUSÓW TAK TWIERDZI MOJE KOCHANIE ALE JAK DLA MNIE TO ONA MAŁO PRZZEJZYSTA I CIĄGLE SIĘ TU MOTAM![]()
posiedzisz trocge to sama sie zdiwisz jak ci sie szybko naprodukuje:-)Jakbyś zobaczyła mój brzuch teraz to byś się chyba za głowe złapała ile ja jem
A wogóle Mamo Helenki mam pytanie.. w jaki sposób nabiłaś od 1.2009 tyle postów? Nocowałaś na forum?![]()

Ślicznie wyglądałaś a ten palec na zdjęciu to czyj!!Musiałam zrobić nasze ślubne, bo tamte mi wcięło

A co sie będzie czajić jak jej coś nie pasuje to wali prosto z mostu.luna ale z ciebie laska
![]()

No ja jak nie wyłącze BB to nic nie moge zrobićSewcio wlansie wstal a ja musze isc ten obiad zrobic -
nie no wylaczam BB bo nie zajde do tej kuchni![]()

No toś dorobiła za szybko chciałaś go zjesc i nie podzielić sie z namiJa mam dzisiaj na obiad pomidorowe od wczoraj;-)wiec jesli chodzi o gotowanie to mam luz
Własnie wylalam na siebie i na podloge kefir-FUCK![]()

Nie żałuj sobie i dzidziusiowi jedz póki możesz bo jak będziesz karmić to juz nie będziesz mogła jesc wszystkiegoKurde za dużo jem...
W domu zjadłam 2 kanapki jak przyszłam do pracy kolejne 2 z serkiem Danio, potem sałatkę jarzynową z majonezem i bułkę z parówką, kołaczyka i teraz znów wcinam jakąś gotową sałatkę z makaronem...:--
-(
Troche przesada..Za 3 dni bede wyglądac jakbym byla w 7 mies z takim apetytem....
![]()

Ja przy Martynce szybko schudłam a karmiłam 2 lata a teraz karmie już 8 miesięcy i dalej gruba jestemJa bedziesz karmila cycem to wrocisz szybciej niz Ci sie wydaje![]()