reklama
basia1807
mama trzech skarbów
ja zerkam co piszecie i zmieniam posciel.... mi tez sie zapomni lyknac witamine... ale to raz na jakis dluzszy czas

bajorekaga
Fanka BB :)
a dlaczego kasiu nie bierzesz witamin?
wiesz Kasia ja tez myślałam i teraz mam tym wiekszego stracha,ja wogóle akurat do spiralki jestem na anty nastawiona bo siostra mojego meża o mało przez nia życia nie straciła,gdyby jej szybko nie odwiózł do szpitala byloby po dziewczynie,ale i tak nie skończyło sie dobrze,bo konieczne było usunięcie jajnika i wiązały sie z tym kłopoty z zajsciem w kolejna iąże ,a planowali drugie,po 10 latach sie udało i maja córeczkeMatko Piwonia nie strasz tez myslalam o spiralce
Efe ja nie biore witamin wcale, nie stresuje sie tak. Co do listy to i tak ktos musial to zrobic, mamy nadzieje ze sie spodoba.
Wieksza w tym zasluga Ani
bajorekaga
co do usg to ja teraz miałam ale mi nie powiedziała a następne to niewiem kiedy bede miec wiec chyba to ja bebe ostatnia, chyba ze jak pojade do Krakowa na echo serca płodu to mi powiedzą
Efe nakleiłam sobie karteczke na laptopa sprawdzic Efe czy wzięła witaminki i jutro zobaczymy
Kasia nad spiralka bede sie zastanawiac,ale jakbym sie nawet zdecydowała to nie bedzie to tylko jedna rzecz tylko cos dodatkowo jeszcze
Kasia nad spiralka bede sie zastanawiac,ale jakbym sie nawet zdecydowała to nie bedzie to tylko jedna rzecz tylko cos dodatkowo jeszcze
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Nio tylko jakos zabezpieczyc sie trza, moj przyklad o tym swiadczy, zaszlam jak maly mial niecale 9msc troche za szybkowiesz Kasia ja tez myślałam i teraz mam tym wiekszego stracha,ja wogóle akurat do spiralki jestem na anty nastawiona bo siostra mojego meża o mało przez nia życia nie straciła,gdyby jej szybko nie odwiózł do szpitala byloby po dziewczynie,ale i tak nie skończyło sie dobrze,bo konieczne było usunięcie jajnika i wiązały sie z tym kłopoty z zajsciem w kolejna iąże ,a planowali drugie,po 10 latach sie udało i maja córeczke

bajorekaga
widocznie Kasiu zależay jaki lekarz, ja przy Kubie i teraz mam dobre wyniki a i tak zaleciła mi falwit i folik
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
u mnie tabletki odpadaja... probowalam duzo i po kazdej wygladalam jak chodzacy ttrup.... a spirali tez nie dala bym sobie wlozyc.... nic nie jest pewne

Podziel się: