reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Matko Piwonia nie strasz tez myslalam o spiralce:szok::szok::szok:
Efe ja nie biore witamin wcale, nie stresuje sie tak. Co do listy to i tak ktos musial to zrobic, mamy nadzieje ze sie spodoba.
Wieksza w tym zasluga Ani:-D:-D

reklama
Matko Piwonia nie strasz tez myslalam o spiralce:szok::szok::szok:
Efe ja nie biore witamin wcale, nie stresuje sie tak. Co do listy to i tak ktos musial to zrobic, mamy nadzieje ze sie spodoba.
Wieksza w tym zasluga Ani:-D:-D

wiesz Kasia ja tez myślałam i teraz mam tym wiekszego stracha,ja wogóle akurat do spiralki jestem na anty nastawiona bo siostra mojego meża o mało przez nia życia nie straciła,gdyby jej szybko nie odwiózł do szpitala byloby po dziewczynie,ale i tak nie skończyło sie dobrze,bo konieczne było usunięcie jajnika i wiązały sie z tym kłopoty z zajsciem w kolejna iąże ,a planowali drugie,po 10 latach sie udało i maja córeczke

Bo mam dobre wyniki i gin mowi ze wtedy nie brak. Dobra dieta wystarczy. Z Matim tez nie bralam i wszystko w porzadku bylo:-D:-D

co do usg to ja teraz miałam ale mi nie powiedziała a następne to niewiem kiedy bede miec wiec chyba to ja bebe ostatnia, chyba ze jak pojade do Krakowa na echo serca płodu to mi powiedzą

Efe nakleiłam sobie karteczke na laptopa sprawdzic Efe czy wzięła witaminki i jutro zobaczymy
Kasia nad spiralka bede sie zastanawiac,ale jakbym sie nawet zdecydowała to nie bedzie to tylko jedna rzecz tylko cos dodatkowo jeszcze

wiesz Kasia ja tez myślałam i teraz mam tym wiekszego stracha,ja wogóle akurat do spiralki jestem na anty nastawiona bo siostra mojego meża o mało przez nia życia nie straciła,gdyby jej szybko nie odwiózł do szpitala byloby po dziewczynie,ale i tak nie skończyło sie dobrze,bo konieczne było usunięcie jajnika i wiązały sie z tym kłopoty z zajsciem w kolejna iąże ,a planowali drugie,po 10 latach sie udało i maja córeczke
Nio tylko jakos zabezpieczyc sie trza, moj przyklad o tym swiadczy, zaszlam jak maly mial niecale 9msc troche za szybko:blink:

reklama
Do góry