Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiesz Kasia ja tez myślałam i teraz mam tym wiekszego stracha,ja wogóle akurat do spiralki jestem na anty nastawiona bo siostra mojego meża o mało przez nia życia nie straciła,gdyby jej szybko nie odwiózł do szpitala byloby po dziewczynie,ale i tak nie skończyło sie dobrze,bo konieczne było usunięcie jajnika i wiązały sie z tym kłopoty z zajsciem w kolejna iąże ,a planowali drugie,po 10 latach sie udało i maja córeczkeMatko Piwonia nie strasz tez myslalam o spiralce
Efe ja nie biore witamin wcale, nie stresuje sie tak. Co do listy to i tak ktos musial to zrobic, mamy nadzieje ze sie spodoba.
Wieksza w tym zasluga Ani
Nio tylko jakos zabezpieczyc sie trza, moj przyklad o tym swiadczy, zaszlam jak maly mial niecale 9msc troche za szybkowiesz Kasia ja tez myślałam i teraz mam tym wiekszego stracha,ja wogóle akurat do spiralki jestem na anty nastawiona bo siostra mojego meża o mało przez nia życia nie straciła,gdyby jej szybko nie odwiózł do szpitala byloby po dziewczynie,ale i tak nie skończyło sie dobrze,bo konieczne było usunięcie jajnika i wiązały sie z tym kłopoty z zajsciem w kolejna iąże ,a planowali drugie,po 10 latach sie udało i maja córeczke