reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja też już nie biorę foliku, ale nadal magneB6 z Oeparolem. A za jakiś czas ginka poleciła odstawić Oeparol i kupić Pregnium; zależy jakie będe miała wyniki;

Ostatnie wyniki miałam idealne dlatego nie dają mi skierowań. Sama też zrobię powtórkę z toxo między 21-26tyg. Bo na NFZ mi drugi raz nie dadzą.
Co do witamin jak skończył mi się folik wysłałam mojego do apteki, żeby mi kupił jakieś dobre witaminy (na kartce mu spisałam polecane przez was) i tak wrócił z Feminatal'em N i lekarz powiedział że jak mogę łykać takie wielkie tabletki to nie ma przeciwskazań.

Tylko ta moja skleroza:wściekła/y: A na mamę się wkurzałam dziś. Widać to rodzinne:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ostatnie wyniki miałam idealne dlatego nie dają mi skierowań. Sama też zrobię powtórkę z toxo między 21-26tyg. Bo na NFZ mi drugi raz nie dadzą.
Co do witamin jak skończył mi się folik wysłałam mojego do apteki, żeby mi kupił jakieś dobre witaminy (na kartce mu spisałam polecane przez was) i tak wrócił z Feminatal'em N i lekarz powiedział że jak mogę łykać takie wielkie tabletki to nie ma przeciwskazań.
a ja bede toxo tez robiła,tylko,ze pierwszy raz bo lekarka mi wcale nie dała,a ja sie boje bo mam styczność z kotami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry