reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Hej,
was zostawic na pol dnia.... to potem czytac trzeba drugie pol dnia...:-D
ja niedawno do domu wrocilam, i troche mi sie oczy kleja, chyba za dlugo wczoraj "surfowalam" ale nie moglam sie oderwac :szok:;-)
Ten Bartoszek i Macius to mi juz na nerwach graja :wściekła/y::szok::-D ale jeszcze im pokazemy!!!!
Ide skombinowac jakis obiad, nie wiem co wczoraj zjadlam pierogi z miesem i oddalam... :szok::baffled: a dzisiaj to juz nie wiem co mam jesc, zgaga mnie meczy od 3 dni...a migdalow tu ni ma...:baffled:
Dobra to ide kombinowac obiad i doczytac was...
narazie

reklama
piwonia tu najbardzieje chodzi o stycznosc z kocia kuweta bo to w odchodach kota sie generuje.
wiem wiem,w tamtych ciażach nie miałam wogóle stycznosci z kotami,a w tej od 2 lat mam i nawet koci poród odbierałam,lekarka sie mnie pytała czy mnie czasami kot nie podrapał w tym czasie
a stycznosci z kuwetą nie mam bo to koty,które wychodza sobie na pole załatwiac potrzeby a potem wracają do domku
ona i ja mamy nadziee,ze jest wszystko dobrze,bo jest troszke późno na podanie leków na toxo i wtedy wieksze prawdopodobieństwo,ze dziecko moze byc chore

Piwonia olej z wiesiołka (cz. Oeparol) ma ogólnie dobry wpływ na organizm, można brać nie tylko w ciąży; ponoć pomaga w ogóle w staraniach (gdzieś czytałam na innym forum), ale ja go biorę od zajścia dopiero;

Oki laseczki!
Idę się rozprostować trochę, bo mnie obiadek gniecie.
Miłego popołudnia życzę.

Załączniki

• 1723.gif
    1723.gif
    5,4 KB · Wyświetleń: 62
Fajnie że odzielony tą krechą głowny sierpniowy, przejrzyście ię zrobiło :tak: KASIA :-D Ty to masz głowę do tego :wink:

Ja też biorę Feminatal N i też czasem zdarza się zapomnieć skleroza nie boli :wściekła/y:

Efe ma super tą pandę szaloną

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnie że odzielony tą krechą głowny sierpniowy, przejrzyście ię zrobiło :tak: Ania Ty to masz głowę do tego :wink:

Ja też biorę Feminatal N i też czasem zdarza się zapomnieć skleroza nie boli :wściekła/y:

Efe ma super tą pandę szaloną
Ej ta krecha to moj pomysl:angry::angry:Ania robi liste troche splendoru dla mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Maggie milo mi :-D:tak:

Do góry