lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Olesia
Super :-)

Super :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja też sobie sprawię zaraz drineczka... a co tam - przecież nie można tak cały czas - nie napije się bo może jestem w ciąży. Przecież to w abstynenctwo można popaść. Niech fasolka jak tam u mnie jest odżywia się ciałkiem żłtym tak jak bozia przykazała. Procenty skonsumuje za 18 lat:-):-):-)I slusznie. Ja wale driny codziennie...i obzeram sie slodyczami:-)
dobre...a czemu akurat 37 dni...Ja jestem tylko sobie suwaczek poprawiałam.
biedna - przytulam cię i będziemy tu dla ciębie mimo wszystko i ty nas też wspieraj...hej dziewczyny! Wybaczcie ze nie odpisze na nic, ale wpadlam na forum tylko na chwilke... Wrocilam od chirurga i niestety musze miec operowane to kolano -termin do szpitala 1 czerwca:-(
Wiec oficjalnie zawieszam starania...do odwolania, pewnie jesienia...chyba ze z moim szczesciem jesienia wysiadzie mi druga noga i tak w kolko...
MEGA DÓŁ!
Ok teraz ide pozalic sie rodzicom...
buziaki!
no to powodzenia... i szybko wskakuj w szereg!!!Hej!
Właśnie wróciłam od lekarza, na szczęście @ w końcu przylazła rano... więc zaczynam brać clo i za tydzień czyli 8dc pierwszy podgląd. A i powiedziałam że chcemy mieć bliźniaki... potem żeby było zdrowe! A tak wogóle dziewczyny zaczynam kolejny cykl i tym razem musi się udać- moja IUI już jest blisko!
moje były podobne fsh - 6,34no i jeszcze chciałam się Wam pochwalić wynikami z hormonków
wydaje mi się, że nie jest źle
robiłam LH, FSH i estradiol w 3 dc:
LH 6.02 norma 2,4 - 12,6
FSH 7,8 norma 3,5 - 12,5
estradiol 30,18 norma 12,5 - 166
policzyłam, że PCO nie mam i niewydolności przysadki też nieco prawda idealnie nie jest ale nie wybrzydzam
jeżeli jednak widzicie w nich coś niepokojącego to proszę napiszcie, bo 6 kwietnia mam wizytę u endokrynologa i go najwyżej przycisnę
aha - po owu zrobię jeszcze progesteron i prolaktynę
no pewnie, jesli mozesz to chetnie skorzystam z przpisu!!! taka mam ochote na galaretke jak nigdy w zyciu!!!!Kiedys zrobilam cos bardzo dobrego z galaretek, mianowicie chodzilo o to, zeby zrobic kilka galaretek w roznych smakach/kolorach w mniejszej ilosci wody (zeby porzadnie stezaly), pociachac drobno (ale nie za drobno), potem przygotowac zelatyne i zalac te inne galaretki - wtedy powstawala taka wielka galareta z kolorowymi galaretkowymi wieloscianami wewnatrzGenialne w smaku bylo
Jakbys chciala to moge sprobowac odszukac przepis, moze gdzies jeszcze mam...
cholera!!! czy ktoś mi może pomóc jak ja mam wstawic suwaczka?? Bo mi kurdę jak wklejam stronke z kodem pokazuje INVALID FILE
powiem tak ..... uwaga bo pogadanka bedzie! nie ma co patrzec na tą kase bo to zawsze co bedzie na NIE! kiedys ludzie mieli 100x gorsze warunki od nas i dawali rade i to nie z 1 dzieckiem a nawet z 3!!!wiec glowa do gory i nogi też!!!!!
a z tym lekarzem!!!!!polecial se w kulki!
![]()
no a ja jutro serniczek piekę dla koleżanki bo urodzinki ma... mniam mniam z bakaliami i polewą czekoladową...Oj jak ja se bym zjadla dobrego serniczka....Ale zes Marzenixx mi smaka narobila.
A ja nie moge go upiec, bo tutaj twarogu nie maja![]()
no dobra - tylko boję się wyskoczyć do kuchni żeby znowu nie wyskoczyło mi 10 stron do nadrobienia...Gosia
To sie stuknijmy kielonkami......:-) Z przekaskami w postaci rureczej nadziewanych czekolada :-)
no pewnie, jesli mozesz to chetnie skorzystam z przpisu!!! taka mam ochote na galaretke jak nigdy w zyciu!!!!
a mialam nie jesc slodyczy..![]()