reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dotarłam do postów z ciążą z ręcznikiem i nie moge pzrestać płakać - i te dzieci w pralce i ciąże pozamaciczne na kolanach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Słuchajcie kobietki- ja badam progesteron bo mam plamienia przed @. Znacie jakies inne objawy jak jest za niski progesteron? Są w ogóle inne? Bo ja oprócz tych plamień, czuję się jakbym ciągle miała stan napięcia przedmiesiączkowego. Zabiłabym męża za byle co. Wcześniej chciałam go zabić tylko na tydzień przed @ a teraz już co dzień. I obżeram się strasznie! Coś wam mówią takie objawy? Ciążę wykluczam, bo tak mam od kilku miesięcy już.
loree - ja po tych postach z ciążami z ręcznikiem:-D:-D:-D:-D nie moge teraz myśleć poważnie,:tak::tak::tak: więc chęć zabicia męża - jak najbardziej objaw fasolki:tak::tak::tak: a już jak to się zamieni z chęci w czyn to już nawet w 200% fasolka:tak::-D
wszystko mi sie już pojebało..... jeszcze trochę o tym pomyślę i do szpitala psychiatrycznego mnie odwiozą. zaraz wszystko jeszcze raz przemysle. Sorki ze tak krece ale w kalendarzu mam tysiąc rzeczy pozaznaczane i juz zgłupiałam co jest co..
kochana - wydrukuj sobie kartę obserwacji i tam zapisuj albo w kompie - bo się pogubisz całkowicie;-)
Poczekam do poniedziałku z betą. Kumpeli zostały testy owulacyjne to sobie zrobię.
Ale mam se plana
rób i mów co wyszło:tak:

Jak sie ma problem z tarczyca to moze wyjsc test falszywie pozytywny...
???????????????????????????????????????
a dokładnie co trzeba mieć z tą tarczycą - bo ja mam :szok:
Czesc dziewczynki :-D
U mnie dupa z tego wyszla. Poranny test ( chociaz nie robilam sobie nadziei), negatywny. Moja fasolka sie spakowala i pojechala jak najdalej ode mnie :-(
Bardzo mi przykro. :-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-(
Ja zaraz ( nie tak zaraz bo o 13.45) ide do pracy. Dzis bedzie ciekawie, bo w czwartki wieczorem duzo sie dzieje :-D Przynajmniej nie bede miec schiza, ze fasolce krzywde robie jak mi przyjdzie kogos scigac :-D:-):-D
Poza tym, co by o fasolkach zadnych juz nie myslec, zdecydowalam ze w ten weekend dokoncze rozdzial magisterki. Bede wstawac o 6 i pisac ile wlezie. Trzymajcie kciuki, bo czasu juz nie mam w ogole :-D
Zamiast skupic sie na szkole, to ja sie sexilam i myslalam o fasolkach. Teraz bedzie panika i placz. Super, bo pogoda sie zrobila boska.
Buzka kobity, milego weekendu prawie :-D
gdzie Ty pracujesz?????????:szok::szok::szok::szok::szok:
No coż za tydzien napewno dostanę @. Musze się wiele od was nauczyc. Pozdrawiam :)
poczekamy z Tobą ten weekend:tak:
Siemano :-D Od Ciebie zawsze, tylko uprzedzam ze na "slimaku" moze sie nie skonczyc, hyhyhyhy. "Zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka, raz chlopaczek". I tym pozytywnym akcentem, zegnam sie z Wami bo woda do wanny juz mi sie prawie nalala :-D
no to się robi ciekawie:tak:
A tu cos dla Was na poprawe humorku :-)
kochana - ja to muszę sobie te teksty wydzielać bo nie jestem w stanie się opanować i non stop ryczę jak osioł - M już się nawet zainteresował co tam czytam:-D:-D:-D skąd to wynalazłaś?

Nie wiem, ktora z nas ma wiekszy powod do dolowania sie :-( To byla moja pierwsza potwierdzona owu, normalnie mam cykle bezowulacyjne, bezplodnosc i takie tam jaja....
olapolap - jak są jaja (nawet takie tam) to dobrze:tak:;-)
zmykam się położyć... może mi przejdzie, bo muszę później obiad ugotować M. a jakoś niedobrze mi na widok jedzenia :((
trzymam kciuki za wszystkie
Haniu daj znać co ci wyszło :))) ja bede dalej czekać na @... oby 9 miesięcy :))
tylko zaglądaj do nas i nie każ nam czekać 9 miesięcy na wieści - trzymam kciuki:tak:
Czytasz w moich myslach. Wlasnie wymyslilam cos w wannie. 2 minutki
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hahahahahahahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
PERMANENTNIE W CIĄŻY..?
normalnie rycze ze smiechu!!!! powstrzymac sie nie mogę!!!! :-D:rofl2:

ja też:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
hej dziewczyny! Wybaczcie ze nie odpisze na nic, ale wpadlam na forum tylko na chwilke... Wrocilam od chirurga i niestety musze miec operowane to kolano -termin do szpitala 1 czerwca:-(
Wiec oficjalnie zawieszam starania...do odwolania, pewnie jesienia...chyba ze z moim szczesciem jesienia wysiadzie mi druga noga i tak w kolko...
MEGA DÓŁ!
Ok teraz ide pozalic sie rodzicom...
buziaki!

hej dziewczyny! Wybaczcie ze nie odpisze na nic, ale wpadlam na forum tylko na chwilke... Wrocilam od chirurga i niestety musze miec operowane to kolano -termin do szpitala 1 czerwca:-(
Wiec oficjalnie zawieszam starania...do odwolania, pewnie jesienia...chyba ze z moim szczesciem jesienia wysiadzie mi druga noga i tak w kolko...
MEGA DÓŁ!
buziaki!

Oj ty moje kolorowe plamki. Ściskam cie mocno kleksiku.

Hej!
Właśnie wróciłam od lekarza, na szczęście @ w końcu przylazła rano... więc zaczynam brać clo i za tydzień czyli 8dc pierwszy podgląd. A i powiedziałam że chcemy mieć bliźniaki... potem żeby było zdrowe! A tak wogóle dziewczyny zaczynam kolejny cykl i tym razem musi się udać- moja IUI już jest blisko!
A tak wogóle co dziś u was słychać? czy ktoś w skrócie napisze : czy są nowe fasolki??

POZDRAWIAM!

MEGA DÓŁ!
buziaki!

och - tak mi przykro, że czeka Cię operacja :-:)-:)-(
mocno przytulam

Hej!
Właśnie wróciłam od lekarza, na szczęście @ w końcu przylazła rano... więc zaczynam brać clo i za tydzień czyli 8dc pierwszy podgląd. A i powiedziałam że chcemy mieć bliźniaki... potem żeby było zdrowe! A tak wogóle dziewczyny zaczynam kolejny cykl i tym razem musi się udać- moja IUI już jest blisko!
A tak wogóle co dziś u was słychać? czy ktoś w skrócie napisze : czy są nowe fasolki??
POZDRAWIAM!

Fasolek brak jak na razie

Nie wiem co mam robić. Mam jeszcze jeden test wiec mogę sobie rano zrobić.

Beta najwcześniej poniedziałek ale muszę czekać do 4 dni a we wtorek wraca mój Gin.

Nie wiem co mam robić.

reklama
Do góry