reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzieki Liliu i Eve. Kurde teraz mam dola :zawstydzona/y: Zobaczymy co gin mi powie w srode. Ja bede sie klocic o duphaston albo luteina na druga faze cyklu. Pamietam kilka cykli temu, tez wyszly mi 2 krechy dzien przed @ (chyba) a potem malpa sie normalnie pojawila, ze zdwojona moca i po ptokach. Tym razem bylo inaczej, bo mialam tylko male plamienie, a testy i tak wychodzily pozytywnie , dopiero po drugim plamieniu kreseczka zaczela slabnac. Tak czy inaczej @ normalnej ciagle nie mam. Przyznam sie szczerze, ze ciagle mam malenka nadzieje, ze moze jednak ciagle jestem zafasolkowana. Boje sie srody, buuuuuuuuuuuuuuuuu :zawstydzona/y:

Nie ma co sie bać, tylko głowa do góry, pozytywne nastawienie, a zobaczysz wszystko sie wyjaśni i będzie dobrze, bedzie , bo musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc Kobitki
W.Kropeczko przykro mi bardzo z powodu tego kolana. Doskonale Cie rozumiem bo ja wlasnie jestem po wizycie u lekarza i narobil mi zamieszania w glowie odnosnie tego mojego zabiegu (cos tam jeszcze dodatkowo chce usuwac). Wszystko zwiazane z zabiegiem mozemy zaczynac robic w przyszlym cyklu czyli to jest kolejny miesiac plus po zabiegu 6 tygodni bez seksu czyli kolejne 2 cykle. Jestem zalamana. Nie podjelam jeszcze decyzji czy zrobie to u niego czy w Polsce. Czyli w najlepszym przypadku bedzie to lipiec zanim zaczne sie starac. I nic wiecej nie moge na to poradzic. Najgorsze jest to ze w razie jakichkolwiek powiklan (tfu tfu tfu) to same wiecie. W koncu to zabieg na szyjce macicy. Przyzwyczailam sie do tego forum duzo rzeczy sie dowiedzialam ale chyba znikam (chyba bo moze wpadne od czasu do czasu). Pojawie sie jak juz zaczne staranka na nowo. Mam nadzieje ze nikogo z obecnych juz nie bedzie bo wszystkie przeniosa sie na watek przyszle mamusie. Powodzenia.

Ty od nas nie odchodź i zaglądaj jak najczęściej!!! Tutaj zawsze można spędzić czas w miłym towarzystwie:rofl2::rofl2:
Wczesniej czytolam na temat testow ciazowych ze nie zawsze wykazuja ciaze, tak miala moja siostra zrobila dwa po 2 tyg spozniania sie @ i wyszly neg wiec wybrala sie do gin i okazało sie ze jest w 6 tc a taraz ma juz 2m synka.

Witaj!!!
I tym postem dajesz nam wszystkim nadzieję:laugh2::laugh2: I oby to była prawda u tych, którym test wyszedł nagatywny, a @ nie ma. trzymam nadal kciuki!!!

reklama
Laski ja mam kolejną @ dostać 13 kwietnia w Śmingusa Dyngusa - obym nie dostała @ bo będę zalana na maxa - przez wodę i.. ;))) Muszę se suwaka zaraz zrobić okresowego. A ten mój @ na szczęście za mocny nie jest - super:) Bo nie będę cierpieć przez nocki - one są zdecydowanie najgorsze gdy ma się ''ciężkie dni".

Ja a szczęście nigdy nie mam zbyt obfitych @, ale i tak nie cierpię nocy z @, fujjjjjjjjjjj

Bo mi synek udalsie za pierwszym razem,potem za czwarym razem ale sie nie udalo donosic bo ciaza obumarla i mam ogromna nadzieje ze tym razem sie uda i ze szybko zajde :-)

Ada tylko się za bardzo nie nakręcej, bo potem jak sie od razu nie udaje, to jest ciężko, a jak podchodzisz do wszystkiego z dystansem to jest łatwiej:)))

CZEŚĆ WAM, ale wy wcześnie zaczynacie, he he
Zrobilam dziś test bo nie wytrzymalam.. I juz żałuję bo nie wiem co o tym myślec. Dla przypomnienia napiszę, że wczoraj zrobiłam sobie test owu i wyszły dwie krechy a ta testowa nawet ciemniejsza. No i dziś się napaliłam na ciążowy. Wiem, wiem, ze wcześnie. Zroiłam sobie pre-test i wyszla mi mocno bordowa krecha w miejscu C i taki jakby cień (słabo widoczny, ale ja go widze, chyba, ze to fatamorgana) keski w miejscu T. I co wy na to? Może taki cień pojawia się zawsze bez względu na wynik??? Pozdrawiam
a mozesz zrobic foteczke testu.. moze my tez zobaczymy.. trzymam kciuki
Rozszarpiecie mnie ale zrobiłam.

Jak tylko zobaczyłam post Gośki, że bete nie trzeba na czczo (Gośka odpisuj szybciej bo u mnie labo do 9.40 a ty o 9.20 mi odpisujesz) to jak by mnie ktoś z procy wystrzelił.
Nic nie myślałam. Na pidziame jeansy i bluza, czapeczka, polar i do auta. Byłam o 9.30 i zdążyłam przed kurierem.
Nie wiem jak mój się pytał ale beta mnie kosztowała 28zł więc tyle mogę przeboleć, najwyżej chleb z masłem do końca tygodnia.
Mam zadzwonić w poniedziałek po 10.00 czy już są wyniki.

Niech się dzieje wola boska.
hanka bedzie dobrze.. krzymam kciuki..
No będą jaja jak w weekend dostane @.
To wtedy wszystkie monopolowe świata strzeżcie się.
Zaleje się w trupa.
spokojnie.. kochana jestesmy z Tobą.. trzymam kciuki ja juz w nic nie wierze.. wlasnie mi tempka skoczyła dziś a jest 24dc.. i mam szyjke jak jak owulke.. i sama nie wiem co myslec..
Witam piatkowo ze slonecznej Anglii.Ja jednak jakiegos dolka dzis zlapalam. Wczoraj pobolewal mnie brzuch z prawej strony a dzis tempka mi spadla. Wczoraj bylo piekne 37.15 a dzis 36.90 :((( Brzucho ciagle pobolewa. :( Tak sobie mysle, ze to normalne nie jest zwlaszcza 6 dni po owu. Chyba wezme przyklad z Hanki i ustale liste chociazby 20 potencjalnych chorob ;)
kochana to moze byc jednodniowy nic nie znaczący spadek tempki tym bardziej ze jest po owulce moze cos zawazylo na spadku takze nie szalej zobaczymy jutro jaka bedzie tempka
Trzeba zawsze mieć nadzieje :)))) ja trzymam kciuki mocno za Twoją fasolinkę:tak:
dziekuje kochana.. sam nie wiem co myslec zobaczymy, za 14-21 dni bo nawet jesli nie dostane @ za 14 dni to bede dalej czekać.. chociaz teraz tak pisze a potem bede wariować... wrrr
Bo mi synek udalsie za pierwszym razem,potem za czwarym razem ale sie nie udalo donosic bo ciaza obumarla i mam ogromna nadzieje ze tym razem sie uda i ze szybko zajde :-)
zycze powodzenia trzymam kciuki

reklama
a mozesz zrobic foteczke testu.. moze my tez zobaczymy.. trzymam kciuki
Robilam już fotkę bo chcialam wysłać ją potencjalnemu tatusiowi ale na zdjęciu to widać tylko ta kontrolną. :wściekła/y:Ona naprawde jest slaba, bardzo słaba, dlatego sama niewiem czy cos takiego nie pojawia sie może zawsze... Za wczesnie na test, po niedzieli go powtorzę

Do góry