Dzieki Liliu i Eve. Kurde teraz mam dolaZobaczymy co gin mi powie w srode. Ja bede sie klocic o duphaston albo luteina na druga faze cyklu. Pamietam kilka cykli temu, tez wyszly mi 2 krechy dzien przed @ (chyba) a potem malpa sie normalnie pojawila, ze zdwojona moca i po ptokach. Tym razem bylo inaczej, bo mialam tylko male plamienie, a testy i tak wychodzily pozytywnie , dopiero po drugim plamieniu kreseczka zaczela slabnac. Tak czy inaczej @ normalnej ciagle nie mam. Przyznam sie szczerze, ze ciagle mam malenka nadzieje, ze moze jednak ciagle jestem zafasolkowana. Boje sie srody, buuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
Nie ma co sie bać, tylko głowa do góry, pozytywne nastawienie, a zobaczysz wszystko sie wyjaśni i będzie dobrze, bedzie , bo musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czesc Kobitki
W.Kropeczko przykro mi bardzo z powodu tego kolana. Doskonale Cie rozumiem bo ja wlasnie jestem po wizycie u lekarza i narobil mi zamieszania w glowie odnosnie tego mojego zabiegu (cos tam jeszcze dodatkowo chce usuwac). Wszystko zwiazane z zabiegiem mozemy zaczynac robic w przyszlym cyklu czyli to jest kolejny miesiac plus po zabiegu 6 tygodni bez seksu czyli kolejne 2 cykle. Jestem zalamana. Nie podjelam jeszcze decyzji czy zrobie to u niego czy w Polsce. Czyli w najlepszym przypadku bedzie to lipiec zanim zaczne sie starac. I nic wiecej nie moge na to poradzic. Najgorsze jest to ze w razie jakichkolwiek powiklan (tfu tfu tfu) to same wiecie. W koncu to zabieg na szyjce macicy. Przyzwyczailam sie do tego forum duzo rzeczy sie dowiedzialam ale chyba znikam (chyba bo moze wpadne od czasu do czasu). Pojawie sie jak juz zaczne staranka na nowo. Mam nadzieje ze nikogo z obecnych juz nie bedzie bo wszystkie przeniosa sie na watek przyszle mamusie. Powodzenia.
Ty od nas nie odchodź i zaglądaj jak najczęściej!!! Tutaj zawsze można spędzić czas w miłym towarzystwie

Wczesniej czytolam na temat testow ciazowych ze nie zawsze wykazuja ciaze, tak miala moja siostra zrobila dwa po 2 tyg spozniania sie @ i wyszly neg wiec wybrala sie do gin i okazało sie ze jest w 6 tc a taraz ma juz 2m synka.
Witaj!!!
I tym postem dajesz nam wszystkim nadzieję